Nutritia – Plan Nutritional

plan nutritional gratuit

Plan nutritional general. Planul nutritional pentru slabit – Condiția sănătății o constituie nutriția adecvată.

Ce reprezinta nutritia?

Prin nutriție, înțelegem o alimentație realizată pentru un stil de viață sănătos, care până la urmă, este cel mai benefic stil de viață pentru organismul nostru. Așa crește rezistența sistemului imunitar și pierdem și kilogramele în plus, care în general din cauza surplusului, creează boli.

Crescând această rezistență, nu ne vom mai îmbolnăvi des, iar starea de bine a organismului se va îmbunătăți deoarece toate alimentele au legătură între ele dar și cu corpul nostru.

            Astfel, printr-o nutriție bună, reușim să ținem sub control greutatea, ajutăm buna funcționare a organismului și ne este mai ușor să practicăm anumite activități.

            Termenul de „nutriție” este similar cu cel de „hrănire”, doar că prin nutriție ar trebui să înțelegem o alimentare a corpului cu multe avantaje, folosind produse cât mai sănătoase.

plan nutritional 1

Cum reușim să întocmim un plan nutritional corect?

            Nu este greu sau complicat, pe cât pare sau precum auziți de obicei. Trebuie doar să încercăm să eliminăm pe cât posibil ce este dăunător organismului nostru și să ne stabilim obiectivele de la început.

            Dacă vreți ca planul să decurgă cum trebuie, nu ar fi cazul pentru griji și stres. Nu este nevoie sa fie depus mult efort pentru întocmirea acestui planul nutritional pentru că trebuie doar să faceți anumite schimbări în stilul dumneavoastră de viață care nu sunt atât de radicale pe cât par, cel puțin până sunt puse în aplicare.

Plan nutritional

            Planul nutrițional se realizează în vederea faptului că ne dorim să slăbim și în același timp, un stil de viață sănătos.

Ce includem in planul nutritional?

Asta înseamnă să includem cât mai multe alimente ce conțin proteine deoarece proteinele sunt substanțe complexe și indispensabile vieții având rol de formare, creștere și refacere a celulelor și țesuturilor, astfel, fiind unele dintre cele mai indicate componente ale unui aliment.

Proteina este unul dintre principalii macronutrienti utilizati de organism pentru construirea, repararea si întretinerea tesutului muscular si este responsabila pentru aproape orice proces care are loc în interiorul corpului, inclusiv pentru metabolism si transportarea substantelor nutritiv, ideal sa fie introdusa intr-un plan nutritional.

PLATINIUM  PURE WPI 100%  conține o cantitate mare de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) spre deosebire de alte tipuri de proteine​. Se digeră rapid, ceea ce determină o creștere rapidă a nivelului plasmatic de amino acizi și o mai mare sinteză a proteinelor​.

Și pentru că izolatul proteic din zer este plină de aminoacizii BCAA – leucina, izoleucina, valina – aceasta ajută la păstrarea țesutului muscular slab intre antrenamente sau atunci când ținem dietă.

IZOLATUL PROTEIC, PLATINIUM PURE WPI NATUR +93%, CONTINE PE 100 GRAME DE PRODUS:

  • proteine whey izolat (GLANBIA) cu o concentratie de 93%;
  • 17,5 gr Glutamina;
  • 22,3 gr amino BCAA;
proteina din zer WPI 100%

Ajută la ceva nutriția? Planul nutritional pentru slabit

            Cum spuneam, alimentele pe care le consumăm au mare legătură cu corpul nostru.

Dar numai o alimentație potrivită ajută la starea sănătății noastre?

Corpul are nevoie de mișcare pentru a maximiza starea sănătății. Efortul fizic și alimentația, ajută organismul să devină mai rezistent și să piardă kilogramele în plus care pot afecta starea de sănătate.

planul nutrițional pentru slabit

            Alimentația dezorganizată și proastă, care conține lipide peste medie și mare parte dintre ele fiind saturate, duce nu doar la îngrășare, ci și la acumularea toxinelor.

Alegând nutriția, adică ideea de a consuma alimentele sănătos, ne vom ajuta în primul rând pe noi. Corpul este cel mai bun prieten al nostru, deci trebuie să avem grijă de el așa cum se cuvine.

Ce trebuie să conțină un plan nutritional?

            Planul nutrițional pentru slabit, trebuie să fie alcătuit din mâncăruri ce conțin proteine, glucide, dar și lipide.

Da, pentru că după cum spuneam, acest plan nutritional nu este greu de urmat sau greu de conceput. Un plan nutritional corect conține toate aceste substanțe de care are nevoie corpul nostru.

            Desigur, de ce mai avem nevoie sunt fructele și legumele.

Fructele și legumele sunt bogate în vitamine care trebuie să fie prezente într-un plan nutrițional. Vitaminele fac parte din categoria substanțelor alimentare cu rol de enzime care înlesnesc unele reacții din organism, asigurând creșterea și reproducerea organismului, precum și refacerea anumitor uzuri.

            Apa este o componentă ce nu trebuie să lipsească. Aceasta trebuie să înlocuiască  alte tipuri de lichide nu tocmai prielnice corpului nostru, deoarece apa este elementul structural al materiei vii, fiind un factor nutritiv, dar și biocatalitic.

            Mesele vor fi frecvente și distribuite în cantități potrivite și vor fi incluse cât mai multe alimente care pot asigura un aport de energie.

La ce ar trebui să renunțăm în timpul nutriției?

            Viciile. Cum ziceam, prin lexemul „nutriție” înțelegem sănătate. Viciile sunt contrare sănătății, afectând-o. Încercând prin nutriție și sport să ne îmbunătățim starea sănătății, tutunul și alcoolul vor fi împotriva obiectivelor noastre.

planul nutrițional pentru slabit

Mâncărurile fast-food sau în general grase, trebuie reduse pe cât posibil. Acestea îngreunează anumite funcții ale organismului nostru tocmai prin faptul că sunt destul de dăunătoare.

Plan nutrițional nu înseamnă să mâncați doar mâncăruri sănătoase. Dar pentru binele organismului în general, este indicat să încercăm să ne facem mesele cât mai sănătoase.

Sucurile carbogazoase trebuie eradicate pentru că datorită acidului pe care îl au, impun anumite probleme organismului.

În timp, din cauza consumul în exces, acidul din sucuri, poate dăuna stomacului nostru. Pe lângă acestea, din cauza cantității exagerate de zahăr pe care le conțin acestea, se ajunge la îngrășare și chiar oboseală excesivă.

Deși este adăugată mai multor feluri de mâncare, pâinea nu ne ajută în cazul în care creăm un plan nutrițional pentru a slăbi.

Ba mai mult, cu cât mâncăm mai multă pâine, pofta de mâncare va fi mai sporită. Cu pofta de mâncare sporită, vom mânca mai mult, iar din cauza încărcăturii cu mâncare, corpul va fi din ce în ce mai obosit.

Beneficii

  1. Starea sănătății se va îmbunătăți astfel încât vă veți putea odihni mai bine, pe parcursul zilei reușind să aveți un aport mai mare de energie.
  2. Starea dumneavoastră generală se va schimba în bine.
  3. Va crește capacitatea de concentrare
  4. Metabolismul se va schimba semnificativ, reușind să asimilați și eliminați altfel mâncărurile.

În principiu, nutriția nu este un mod de înfometare sau ceva care să vă dăuneze.

Nutriția este modul prin învățăm să avem grijă de corpul nostru. Nu trebuie să ascultăm sfaturile oricui despre acestea ci am putea să ne informăm pe cont propriu.

Prin urmare, putem să ne dăm seama de ceea ce are nevoie organismul nostru.

Nu ne putem informa de la oricine pentru că mulți dintre „specialiștii” suspuși, cer renunțarea la anumite substanțe, precum lipidele sau să avem un aport mai mic proteic în mâncare.

Aceste lucruri, după cum spuneam și mai sus, nu sunt benefice pentru că organismul are nevoile sale pe care și le ia din aceste substanțe.

 Așadar, nutriția este un mod prin care mâncăm mai sănătos, acest lucru având mai multe oportunități, două dintre ele fiind mai ales îmbunătățirea stării sănătății, dar și pierderea kilogramelor în plus, ajutându-ne și de sport, bineînțeles.

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%
Prețul inițial a fost: 80 lei.Prețul curent este: 39 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *