Sustanon 250

sustanon-250 - imagine reprezentativa

1. Denumirea medicamentului: Sustanon 250, 250mg / ml soluție injectabilă de testosteron – steroizi injectii.

2. Compoziție calitativă și cantitativă a Sustanonului 250:

Sustanon 250 este o soluție în ulei. Fiecare fiolă conține 1 ml ulei care conține următoarele substanțe active:

 • 30 mg propionat de testosteron
 • 60 mg de fenilpropionat de testosteron
 • 60 mg izocaproat de testosteron
 • 100 mg decanoat de testosteron

Toate cele patru componente sunt esteri ai hormonului natural de testosteron. Cantitatea totală de testosteron pe ml este de 176 mg.

Pentru lista completă a excipienților, vezi secțiunea 6.1.


Apasa aici pentru vizualizare produs

PLATINIUM SUSTANON 3000 - stimuleaza productia de testosteron

3. Forma farmaceutică: Soluție injectabilă
O soluție clară, de culoare galben-pal

Cat de eficient este Sustanon 250?

Sustanon 250 este unul din cei mai cunoscuti steroizi. Fiind foarte anabolic deoarece este o combinatie de patru esteri de testosteron.

Acest steroid, actioneaza chiar de la prima administrare, deoarece contine diferiti esteri de testosteron, cu diferite perioade de asimilare si de injumatatire, ramanand in corp pana la 3 saptamani si actionand.

Acest steroid anabolizant, este imprumutat din medicina, folosit pentru persoanele cu diferite handicapuri si care au nevoie de o recuperare rapida.

Marea particularitate a steroizilor, este aceea ca maresc foarte mult absorbtia de proteine, de aceea au fost imprumutati si de catre sportivii de performanta.

Este folosit in perioada de acumulare a masei musculare si forta. va creste retentia de nitrogen, va creste nivelul de IGF-1, va creste numarul de celule rosii si, cum am mai spus-o, sinteza proteinelor.

Cumpara Sustanon 3000 de aici! Apasa aici!

Efecte secundare ale Sustanonului, pe scurt:

In primul rand se aromatizeaza si va genera o mare retentie de apa.

Veti parea masivi, dar 70% este doar apa, iar dupa terminarea ciclului, nu veti ramane decat cu o mica parte a masei musculare si cu o multime de efecte secundare. sa nu uitam de ginecomastie si de posibilitatea de ingrasare.

Din cauza retentiei de apa, apar probleme si cu tensiunea arteriala.

Sustanonul va inhiba secretia proprie de testosteron destul de rapid. este necesar folosirea de Nolvadex pentru a preveni atrofierea testiculara.

efectele secundare ale steroizilor
efecte secundare sustanon 250

Cum se administreaza Sustanon-ul 250?

Dozele variaza de la 250 mg o data la 10-14 zile, pana la 1000 mg pe saptamana.

Cine ia cantitati mari, este lesne de inteles ca si efectele secundare vor fi pe masura.

Mai bine se combina cu un alt steroid, pentru a ataca mai multi receptori. Se combina foarte bine cu Dianabol sau cu Anapolon. Sau cu Trenbolon sau Winstrol, pentru un aspect mai definit.


CEL MAI BUN STIMULENT NATURAL!

sustanon 3000 creste producția de testosteron

Particularități clinice ale Sustanonului:

4.1 Indicații terapeutice:

Terapia de înlocuire a testosteronului pentru hipogonadism masculin, când deficiența de testosteron a fost confirmată prin caracteristicile clinice și testele biochimice.

Administrarea de testosteron poate fi de asemenea folosită ca terapie de susținere pentru transsexuali de la femei la bărbați.


4.2 Doze și mod de administrare

În general, doza trebuie ajustată la răspunsul fiecărui pacient.

 • Adulți (inclusiv vârstnici):

De obicei, o injecție de 1 ml la 3 săptămâni este adecvată.

 • Populația pediatrică

Siguranța și eficacitatea nu au fost stabilite în mod adecvat la copii și adolescenți.

Copiii pre-pubertali tratați cu Sustanon 250 trebuie tratați cu precauție (vezi pct. 4.4).

 • Transsexuali de la femei la bărbați:

Diferite centre de specialitate au utilizat doze care variază de la o injecție de 1 ml la fiecare două săptămâni la o injecție de 1 ml la fiecare patru săptămâni.


Mod de administrare Sustanon 250

Sustanon 250 trebuie administrat prin injecție intramusculară profundă.


Vezi si varianta de Sustanon sub forma de capsule – Platinium Sustanon 3000


sustanon 250


4.3 Contraindicații

• Sarcina (vezi pct. 4.6).
• Carcinom cunoscut sau suspectat al prostatei sau al sânului (vezi pct. 4.4.).
• Alăptarea la sân.
• Hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienții enumerați în secțiunea 6.1, inclusiv uleiul de arahide.

Prin urmare, Sustanon 250 este contraindicat la pacienții alergici la alune sau soia (vezi pct. 4.4).


masa musculara rapida4.4 Atenționări și precauții speciale pentru utilizare:

Examen medical: Nivelul de testosteron trebuie monitorizat la început și la intervale regulate în timpul tratamentului.

Clinicienii trebuie să ajusteze dozajul individual pentru a asigura menținerea nivelului de testosteron.

Medicii ar trebui să ia în considerare monitorizarea pacienților care primesc Sustanon 250 înainte de începerea tratamentului, la intervale trimestriale pentru primele 12 luni și anual după aceea, pentru următorii parametri:

• Examen digital rectal (DRE) al prostatei și PSA pentru a exclude hiperplazia benignă a prostatei sau un cancer de prostată subclinic (vezi pct. 4.3),
• Hematocrit și hemoglobină pentru a exclude policitemia.

La pacienții care primesc terapie cu androgeni pe termen lung, următorii parametri de laborator trebuie de asemenea monitorizați în mod regulat: hemoglobină și hematocrit, teste ale funcției hepatice și profil lipidic.

Condiții care necesită supraveghere:

Pacienții, în special vârstnicii, cu următoarele condiții trebuie monitorizați pentru:

• Tumori – carcinom mamar, hipernefrom, carcinom bronșic și metastaze scheletice.

La acești pacienți hipercalcemia sau hipercalciuria se pot dezvolta spontan, de asemenea, în timpul terapiei cu androgeni. Acesta din urmă poate fi indicativ al unui răspuns pozitiv al tumorii la tratamentul hormonal.

Cu toate acestea, hipercalcemia sau hipercalcuria trebuie tratate mai întâi în mod corespunzător și după restabilirea nivelului normal de calciu, terapia cu hormoni poate fi reluată.

Afecțiuni preexistente – La pacienții care suferă de insuficiență cardiacă severă, hepatică sau renală sau boală cardiacă ischemică, tratamentul cu testosteron poate provoca complicații severe caracterizate prin edem cu sau fără insuficiență cardiacă congestivă. În astfel de cazuri, tratamentul trebuie oprit imediat.

Pacienții care au prezentat infarct miocardic, insuficiență cardiacă, hepatică sau renală, hipertensiune arterială, epilepsie sau migrenă trebuie monitorizați datorită riscului de deteriorare sau reapariție a bolii. În astfel de cazuri, tratamentul trebuie oprit imediat.

Testosteronul poate provoca o creștere a tensiunii arteriale și Sustanon 250 trebuie utilizat cu precauție la bărbații cu hipertensiune arterială.

Epilepsie sau migrenă – (sau un istoric al acestor afecțiuni), deoarece androgenii pot induce ocazional retenția de lichid și sodiu.

Diabetul zaharat – Androgenii în general și Sustanon 250 pot îmbunătăți toleranța la glucoză la pacienții diabetici (vezi pct. 4.5).

Terapia anti-coagulantă – Androgenii în general și Sustanon 250 pot îmbunătăți acțiunea anti-coagulantă a agenților de tip cumarin (vezi și pct. 4.5).

Apnee în somn – Trebuie aplicată precauție la tratarea bărbaților cu apnee în somn. Au existat rapoarte conform cărora testosteronul poate provoca sau agrava apneea de somn preexistentă.

Cu toate acestea, există o lipsă de dovezi cu privire la siguranța testosteronului la bărbații cu afecțiune.

La pacienții cu factori de risc, cum ar fi adipozitatea sau bolile cronice pulmonare, trebuie utilizată o bună evaluare clinică și prudență.

Evenimente adverse:

Dacă apar reacții adverse asociate cu androgenii (vezi pct. 4.8), tratamentul cu Sustanon 250 trebuie întrerupt și, după soluționarea plângerilor, reluarea cu o doză mai mică.

Virilizare:

Pacienții trebuie informați despre apariția potențială a semnelor de virilizare. În special, cântărețele și femeile cu profesii de vorbire ar trebui să fie informate despre riscul de adâncire a vocii. Schimbările de voce pot fi ireversibile.

Dacă apar semne de virilizare, raportul risc / beneficiu trebuie evaluat nou cu pacientul individual.


SUSTANON 3000 BENEFICII
Vezi produsul ->

Utilizarea în sport:

Pacienții care participă la competiții guvernate de Agenția Mondială Antidoping (ANAD) trebuie să consulte codul WADA înainte de a utiliza acest produs, deoarece Sustanon 250 poate interfera cu testarea antidoping.

Utilizarea greșită a androgenilor pentru a spori capacitatea în sport prezintă riscuri grave pentru sănătate și trebuie descurajată.

Abuzul de droguri și dependența:

Testosteronul a fost supus unui abuz, de obicei în doze mai mari decât cele recomandate pentru indicațiile aprobate și în combinație cu alți steroizi injectabili androgeni anabolizanți.

Abuzul de testosteron și alți steroizi anabolizanti androgeni anabolici poate duce la reacții adverse grave, inclusiv: cardiovasculare (cu rezultate fatale în unele cazuri), evenimente hepatice și / sau psihiatrice.

Abuzul de testosteron poate duce la simptome de dependență și de retragere după reducerea semnificativă a dozei sau întreruperea bruscă a utilizării.

Abuzul de testosteron și alți steroizi injectabili androgeni anabolici prezintă riscuri grave pentru sănătate și trebuie descurajat.

Sustanon 250 injectabil


Excipientii din Sustanon 250

Sustanon 250 conține ulei de Arachis (ulei de arahide) și nu trebuie luat / aplicat de către pacienții cunoscuți ca fiind alergici la arahide.

Întrucât există o posibilă relație între alergia la arahide și alergia la soia, pacienții cu alergie la soia ar trebui să evite și Sustanon 250 (vezi pct. 4.3).
Sustanon 250 conține alcool benzilic 100 mg per ml soluție și nu trebuie administrat bebelușilor prematuri sau nou-născuților.

Alcoolul benzilic poate provoca reacții toxice și reacții anafilactoide la sugari și copii până la 3 ani.

Terapie de sprijin transsexual între femei și bărbați:

Înainte de a iniția un tratament cu steroizi injectabili Sustanon 250 pentru transsexuali de la femei la bărbați, trebuie efectuată o evaluare de specialitate, inclusiv evaluare psihiatrică.

Ar trebui să se ia un istoric personal și medical complet. În timpul tratamentului, se recomandă verificări periodice ale frecvenței și naturii adaptate individului.

Trebuie monitorizate următoarele:
• semne de osteoporoză,
• modificări ale profilului lipidelor.

La pacienții cu antecedente personale sau familiale de cancer de sân și cu antecedente personale de cancer endometrial, trebuie efectuată o monitorizare atentă.

Sub rezerva sfaturilor de specialitate, histerectomia și ooforectomia bilaterală trebuie luate în considerare după 18-24 luni de tratament cu testosteron, pentru a reduce riscul posibil crescut de cancer endometrial și ovarian.

Supravegherea continuă este necesară pentru a detecta osteoporoza la pacienții care au suferit ooforectomie, deoarece testosteronul nu poate inversa complet scăderea densității osoase la acești pacienți.

Supravegherea continuă este necesară pentru detectarea cancerului endometrial și ovarian la pacienții aflați în tratament de lungă durată, care nu au procedat la histerectomie și ooforectomie bilaterală.

Populația pediatrică

La copiii pre-pubertali, creșterea statuară și dezvoltarea sexuală trebuie monitorizate, deoarece androgenii în general și Sustanon 250 în doze mari pot accelera închiderea epifizei și maturizarea sexuală.

Persoanele în vârstă

Există o experiență limitată în ceea ce privește siguranța și eficacitatea utilizării Sustanon 250 la pacienții cu vârsta peste 65 de ani.

În prezent, nu există un consens cu privire la valorile de referință ale testosteronului specifice vârstei.

Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că nivelurile serice de testosteron fiziologic sunt mai mici odată cu creșterea vârstei.

Tulburări de coagulare:

Testosteronul trebuie utilizat cu precauție la pacienții cu trombofilie, deoarece au existat studii post-comercializare și rapoarte despre evenimente trombotice la acești pacienți în timpul terapiei de testosteron.
4.5 Interacțiunea cu alte medicamente și alte forme de interacțiune.

Agenții care induc enzima pot scădea și medicamentele care inhibă enzima pot crește nivelul de testosteron.

Prin urmare, poate fi necesară ajustarea dozei de Sustanon 250 injectabil.
Insulină și alte medicamente anti-diabetice:

Androgenii pot îmbunătăți toleranța la glucoză și pot reduce nevoia de insulină sau alte medicamente anti-diabetice la pacienții diabetici (vezi pct. 4.4).

Prin urmare, pacienții cu diabet zaharat trebuie monitorizați în special la începutul sau sfârșitul tratamentului și la intervale periodice în timpul tratamentului cu Sustanon 250.

Terapia anti-coagulantă:

Dozele mari de androgeni pot îmbunătăți acțiunea anticoagulantă a agenților de tip cumarin (vezi pct. 4.4).

Prin urmare, monitorizarea atentă a timpului de protrombină și, dacă este necesar, este necesară o reducere a dozei de anti-coagulant în timpul tratamentului.

ACTH sau Corticosteroizi:

Administrarea concomitentă a testosteronului cu ACTH sau corticosteroizi poate spori formarea edemului, prin urmare aceste substanțe active trebuie administrate cu prudență, în special la pacienții cu boală cardiacă sau hepatică sau la pacienții predispuși la edem (vezi pct. 4.4).

Interacțiuni de testare de laborator:

Androgenii pot scădea nivelul globulinei care leagă tiroxina, ceea ce duce la scăderea nivelului seric total T4 și creșterea absorbției de rășină a T3 și T4.

Nivelurile gratuite ale hormonilor tiroidieni rămân neschimbate și nu există dovezi clinice ale disfuncției tiroidiene.

4.6 Fertilitatea, sarcina și alăptarea Sustanon 250 este contraindicat la femeile însărcinate (vezi pct. 4.3).

Graviditate

Nu există date adecvate pentru utilizarea Sustanon 250 la gravide. Având în vedere riscul de virilizare a fătului, Sustanon 250 nu trebuie utilizat în timpul sarcinii (vezi pct. 4.3). Tratamentul cu Sustanon trebuie întrerupt atunci când apare sarcina.


M.M.A 33 masa musculara


Alaptarea

Nu există date adecvate pentru utilizarea Sustanon 250 în timpul alăptării. Prin urmare, steroidul injectabil, Sustanon 250 nu trebuie utilizat în timpul alăptării.

Fertilitate

La bărbați, tratamentul cu androgeni poate duce la tulburări de fertilitate prin reprimarea formării spermei (vezi pct. 4.8).

La femei, tratamentul cu androgeni poate duce la un ciclu menstrual rar sau reprimat (vezi pct. 4.8).

4.7 Efecte asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje Sustanon 250 nu are nicio influență asupra capacității de a conduce vehicule și de a folosi utilaje.

Sustanon 250


4.8 Efecte nedorite Datorită naturii Sustanon 250 injectabil, reacțiile adverse nu pot fi inversate rapid prin întreruperea medicamentelor. Injectabilele, în general, pot provoca o reacție locală la locul injecției.

Următoarele reacții adverse au fost asociate în general cu androgenoterapia.

Toate reacțiile adverse sunt listate în funcție de clasa și frecvența organelor de sistem; comun ( ≥ 1/100 până la <1/10) și necunoscut (nu poate fi estimat din datele disponibile).
Clasa de organe de sistem
Termen MedDRA
Frecvență
Neoplasme benigne, maligne și nespecificate (inclusiv chisturi și polipi)
Cancerul prostatic 1
Necunoscut
Tulburări ale sistemului sanguin și limfatic
policitemiei
Necunoscut
Tulburări de metabolizare și nutriție
Retenție de fluide
Necunoscut
Tulburari psihiatrice
depresie,
Nervozitate
Starea de spirit modificată
Libido a crescut,
Libido a scăzut
Necunoscut
Tulburări vasculare
Hipertensiune
Necunoscut
Tulburări gastrointestinale
Greaţă
Necunoscut
Tulburări hepatobiliare
Funcția hepatică anormală
Necunoscut
Afecțiuni ale pielii și țesutului subcutanat
pruritul
Acnee
Necunoscut
Tulburări musculo-scheletice și de țesut conjunctiv
mialgie
Necunoscut
Tulburări ale sistemului reproductiv și ale sânului
Tulburare de ejaculare
ginecomastia
oligospermie
priapism
Hiperplazie benignă de prostată 2
Necunoscut
Investigații
Lipidele anormale 3
PSA a crescut
Hematocrit a crescut
Numărul globulelor roșii a crescut
Hemoglobina a crescut

Uzual

1 Progresia unui cancer de prostată subclinic
2 Creștere prostatică (până la starea eugonadală)
3 Scădere a serului LDL-C, HDL-C și a trigliceridelor
Termenii folosiți pentru a descrie efectele nedorite de mai sus sunt menite să includă și sinonime și termeni înrudiți.

Tratamentul la femei

Tratamentul cu Sustanon 250 poate induce semne de virilizare la femei (vezi pct. 4.4). Simptomele virilizării pot include răgușeală, acnee, hirsutism, neregularitate menstruală și alopecie.

Populația pediatrică

Următoarele efecte nedorite au fost raportate la copiii prepubertali care utilizează androgeni (vezi pct. 4.4): dezvoltare sexuală precoce, frecvență crescută de erecții, mărire falică și închidere prematură a epifizei.

4.9 Supradozaj si Toxicitate acută a testosteronului este scăzută.

Dacă apar simptome de supradozaj cronic (de exemplu, policitemie, priapism), tratamentul trebuie întrerupt și după dispariția simptomelor, trebuie reluat în doză mai mică.

steroizii cu testosteron


5. Proprietăți farmacologice

5.1 Proprietăți farmacodinamice

Grupa farmacoterapeutică: androgeni, codul ATC G03B A03

Tratamentul bărbaților hipogonadali cu injectii de steroizi Sustanon 250 determină o creștere semnificativă din punct de vedere clinic a concentrațiilor plasmatice de testosteron, dihidrotestosteron, estradiol și androstenedione, precum și o scădere a SHBG (globulină de legare a hormonilor sexuali).

Hormonul luteinizant (LH) și hormonul stimulator al foliculilor (FSH) sunt restabiliți în intervalul normal.

La bărbații hipogonadali, tratamentul cu Sustanon 250 are ca rezultat o îmbunătățire a simptomelor deficienței de testosteron.

Mai mult, tratamentul crește densitatea mineralelor osoase și masa corporală slabă și scade masa de grăsime corporală.

De asemenea, tratamentul îmbunătățește funcția sexuală, inclusiv libidoul și funcția erectilă. Tratamentul scade LDL-C, HDL-C și trigliceridele serice și crește hemoglobina și hematocritul, ceea ce poate duce la policitemie.

Nu au fost raportate modificări relevante din punct de vedere clinic ale enzimelor hepatice și ale PSA.


BODY LINE SUSTANON 3000

Testosteronul produce, de asemenea, efecte sistemice, cum ar fi creșterea retenției de sodiu, potasiu și clorură, ceea ce duce la o creștere a retenției de apă.

Tratamentul poate duce la creșterea dimensiunii prostatei și agravarea simptomelor tractului urinar inferior, dar nu au fost observate efecte adverse asupra simptomelor prostatei.

La pacienții cu diabet zaharat hipogonadal, s-a raportat îmbunătățirea sensibilității la insulină și / sau reducerea glicemiei odată cu utilizarea de androgeni.

La băieții cu întârziere constituțională a creșterii și pubertății, tratamentul cu Sustanon 250 accelerează creșterea și induce dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare.

La transsexuali de la femei la bărbați, tratamentul cu Sustanon 250 induce masculinizare. Tratamentul poate duce la creșterea dimensiunii prostatei și agravarea simptomelor tractului urinar inferior, dar nu au fost observate efecte adverse asupra simptomelor prostatei.

La pacienții cu diabet zaharat hipogonadal, s-a raportat îmbunătățirea sensibilității la insulină și / sau reducerea glicemiei odată cu utilizarea de androgeni.

La băieții cu întârziere constituțională a creșterii și pubertății, tratamentul cu steroizi injectii Sustanon 250 accelerează creșterea și induce dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare.

La transsexuali de la femei la bărbați, tratamentul cu Sustanon 250 induce masculinizare. Tratamentul poate duce la creșterea dimensiunii prostatei și agravarea simptomelor tractului urinar inferior, dar nu au fost observate efecte adverse asupra simptomelor prostatei.

La pacienții cu diabet zaharat hipogonadal, s-a raportat îmbunătățirea sensibilității la insulină și / sau reducerea glicemiei odată cu utilizarea de androgeni.

La băieții cu întârziere constituțională a creșterii și pubertății, tratamentul cu Sustanon 250 accelerează creșterea și induce dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare.

La transsexuali de la femei la bărbați, tratamentul cu Sustanon 250 induce masculinizare. Imbunătățirea sensibilității la insulină și / sau reducerea glicemiei au fost raportate odată cu utilizarea de androgeni.

La băieții cu întârziere constituțională a creșterii și pubertății, tratamentul cu Sustanon 250 accelerează creșterea și induce dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare.

La transsexuali de la femei la bărbați, tratamentul cu Sustanon 250 induce masculinizare. îmbunătățirea sensibilității la insulină și / sau reducerea glicemiei au fost raportate odată cu utilizarea de androgeni.

La băieții cu întârziere constituțională a creșterii și pubertății, tratamentul cu Sustanon 250 accelerează creșterea și induce dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare.

La transsexuali de la femei la bărbați, tratamentul cu Sustanon 250 induce masculinizare.

5.2 Proprietăți farmacocinetice Sustanon 250 conține patru esteri de testosteron cu durate diferite de acțiune. Esterii sunt hidrolizați în hormonul natural de testosteron imediat ce intră în circulația generală.

steroizi sustanon

Absorbţie
O singură doză de steroizi injectii Sustanon 250 duce la o creștere a testosteronului plasmatic total cu valori maxime de aproximativ 70nmol / l (Cmax), la care se ajunge la aproximativ 24-48 h (tmax) după administrare.

Nivelurile de testosteron plasmatic revin la limita inferioară a intervalului normal la bărbați în aproximativ 21 de zile.

La transsexuali de la femei la bărbați, o singură doză de Sustanon 250 repetată la fiecare două săptămâni a dus la o scădere medie a nivelului de testosteron până la capătul superior al intervalului normal la bărbați la 2, 4 și 12 luni.

Distribuire

Testosteronul prezintă o legătură nespecifică ridicată (peste 97%) la proteinele plasmatice și globulina de legare a hormonilor sexuali în testele in vitro .

Biotransformare

Testosteronul este metabolizat la dihidrotestosteron și estradiol, care sunt metabolizate în continuare pe căile normale .

Eliminarea Sustanonului din organism

Excreția are loc în principal prin urină sub formă de conjugate de etiocolanolonă și androsterona.
5.3 Date preclinice de siguranță Datele preclinice cu androgeni, în general, nu arată niciun pericol pentru om.

Utilizarea de androgeni la diferite specii a fost demonstrată ca rezultând în virilizarea organelor genitale externe ale făturilor.
6. Detalii farmaceutice 6.1 Lista excipienților Ulei de Arahis
Alcool benzilic
6.2 Incompatibilități Nu se aplică
6.3 Perioada de valabilitate3 ani
6.4 Precauții speciale pentru păstrare. A se păstra la temperaturi sub 30 ° C
Nu refrigerați și nu congelați acesti steroizi injectii.
Păstrați în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină
6.5 Natura și conținutul containerului. Fiecare fiolă de sticlă incoloră este umplută cu 1 ml Sustanon 250.
O cutie de Sustanon 250 conține 1 fiolă de steroizi injectabili. Nu toate dimensiunile ambalajelor pot fi comercializate. În corespondență, vă rugăm să citați numărul lotului.
6.6 Precauții speciale pentru eliminarea și alte manipulări. Orice produs neutilizat sau deșeuri trebuie aruncate în conformitate cu cerințele locale.


Stimulează producția de testosteron, îmbunătățește libidoul și sprijină o viață sexuală satisfăcătoare cu SUSTANON 3000!

PLATINIUM SUSTANON 3000 - stimuleaza productia de testosteron

VREI SA-TI CRESTI MASA MUSCULARA?

Recomandarea noastra sigura si testata? Fara efecte secundare!

M.M.A 33 masa musculara
 • Produs cu reducere
  whey protein
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  Oferta 1+(1 la -50%). Proteine Whey protein izolat – Pure WPI 100%. Cadou: plicuri Super Power Pump.
  159 lei
 • Produs cu reducere
  aminoacizi esentiali
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  Aminoacizi esentiali – Amino 6700 Body Line. Singurii aminoacizi liberi. Fara proteina din zer. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  149 lei
 • Body Line Platinium Creatina 1000 - 120 capsule
  Creatina 1000 mg – 120 mega capsule Creatine Creapure®
  83 lei
 • Produs cu reducere
  Body Line Platinium Acid linoleic conjugat CLA 90 capsule
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  Acid Linoleic Conjugat CLA 1000 mg. Arderea grasimilor rapid. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  67 lei
 • Produs cu reducere
  Borcan miere naturala cu vitamine MegaVit&Min 250 grame
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  Miere naturala cu vitamine Mega Vit&Min. 25 porții. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  86 lei 60 lei
 • Produs cu reducere
  ejaculari precoce
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  JetControl anti ejaculari precoce capsule + 5 plicuri Cadou. 30 Capsule. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  240 lei
 • Produs cu reducere
  Synephrine supliment slabit cu sinefrina
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  Sinefrina – Synephrine. Arzator de grasimi eficient si ieftin. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  59 lei
 • Produs cu reducere
  Pachet Slabire miere Day&Night Fat Burner X10 + Fat Burner Night. Slabit rapid si sigur. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  OFERTA 1 &#43 (1 la -50%)
  Pachet Slabire miere Day&Night Fat Burner X10 + Fat Burner Night. Slabit rapid si sigur. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  249 lei
 • Produs cu reducere
  4 Pastile Potent - 36H Potent Body Line. Potenta puternica 36 de ore. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  BLACK FRIDAY – Alege Oferta 1 &#43 (1 la -50%)
  4 Pastile Potent – 36H Potent Body Line. Potenta puternica 36 de ore. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
  75 lei
-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×