Omnadren, un ghid complet despre acest steroid. Efecte și utilizări

Omnadren

Omnadren, pentru toate scopurile, este un geamăn aproape identic cu produsul Sustanon. Ambele sunt soluții injectabile de testosteron pe bază de ulei care conțin un amestec (sau „amestec”) de 4 variante diferite de testosteron esterificat într-o anumită concentrație/raport pentru fiecare.

Sustanon conține variante esterificate similare de Testosteron pe care le are Omnadren, dar Omnadren conține de obicei următoarele:

  • Propionat de testosteron (30 mg)
  • Fenilpropionat de testosteron (60 mg)
  • Izocaproat de testosteron (60 mg)
  • Caproat de testosteron (100 mg)

Omnadren este adesea comparat cu Sustanon

Prin urmare, acesta este motivul pentru care Omnadren este adesea comparat cu Sustanon, care conține toți esterii de testosteron menționați mai sus, cu excepția caproatului de testosteron, care este pur și simplu înlocuit cu decanoat de testosteron (în Sustanon ).

Diferența dintre caproat și decanoat este că primul este un ester mai scurt și, prin urmare, o variantă de acțiune mai scurtă a testosteronului care prezintă un timp de înjumătățire mai scurt.

Omnadren este un produs de origine poloneză dezvoltat de firma farmaceutică Polfa și a fost dezvoltat în timpul Războiului Rece sub cortina de fier a Uniunii Sovietice. Esterul final fiind diferit de Sustanon este o decizie care a fost luată pentru a ocoli orice potențiale probleme de brevet și juridice între corporațiile farmaceutice, Organon (dezvoltatorii Sustanon) și Polfa (dezvoltatorii Omnadren).

Utilizarea tipică pentru Testosteron și diferitele sale variante este pentru tratamentul bărbaților cu deficit de androgeni (hipogonadism sau andropauză), iar Omnadren a fost inițial utilizat pe scară largă în acest scop.

SUSTANON 3000 – Natural 100%. Masă musculară extremă. Forță mărită

Caracteristicile chimice ale Omnadren

Omnadren, așa cum sa menționat anterior, este un amestec precis de patru tipuri diferite de variante esterificate de testosteron. Fiecare dintre aceste variante de Testosteron sunt molecule de Testosteron cu esteri legați chimic de ele la poziția a 17-a de carbon a structurii Testosteronului. Acești esteri erau: propionat , fenilpropionat, izocaproat și caproat sub vechea formulă. Astăzi sunt următoarele: propionat, fenilpropionat, izocaproat și decanoat.

Adăugarea acestor esteri încetinește rata de eliberare a Testosteronului în fluxul sanguin, ceea ce are ca rezultat creșterea timpilor de înjumătățire ale diferitelor forme esterificate de Testosteron. De exemplu, testosteronul în sine, fără esteri atașați, are un timp de înjumătățire de aproximativ 2 – 4 ore.

Când esterul propionat este atașat de acesta, de exemplu, creând propionat de testosteron, timpul de înjumătățire al testosteronului este extins acum la 4, 5 zile, oferind o eliberare și o activitate mai lentă a hormonului. Odată ajunse în organism, enzimele lucrează pentru a desprinde și elimina esterul atașat din molecula de testosteron, rezultatul final este testosteronul pur, care nu își poate face treaba în organism. Procesul prin care enzimele îndepărtează esterul este responsabil pentru timpii de înjumătățire și timpi de eliberare variați ai diferitelor variante esterificate.

Omnadren în sine, cu toate variantele sale de testosteron în ansamblu, este conceput pentru a oferi un vârf inițial rapid al nivelurilor de testosteron în plasmă sanguină în aproximativ 24 – 48 de ore după administrare. În urma acestui proces, nivelurile plasmatice ale Testosteronului trebuie să rămână crescute pentru o perioadă de 21 de zile datorită variantelor mai lungi de Testosteron esterificat din amestec. Scopul și ideea din spatele dezvoltării și comercializării Omnadren a fost de a trata în primul rând bărbații cu deficiență de testosteron și, cu ratele unice de eliberare ale Omnadren, aceasta este aproape exclusiv pentru care a fost conceput, destinat și utilizat produsul.

Cel mai bun gainer pentru masă musculară Matri-x 8

Efecte secundare Omnadren

Omnadren provoacă aceleași tipuri de efecte secundare ca și alți compuși ai testosteronului. în general, bărbații adulți care sunt sănătoși tolerează foarte bine Omnadren.

În timp ce acest steroid anabolic este fabricat într-un laborator, este totuși testosteron și organismul nu va recunoaște diferența dintre testosteronul sintetic și cel natural. În mediile terapeutice, pentru tratamentul cu testosteron scăzut, pot apărea reacții adverse, dar șansele ca acestea să se întâmple sunt destul de rare, deoarece pacienții câștigă testosteron care le lipsea, mai degrabă decât să ridice testosteron peste nivelurile normale.

Cu terapia în scopul creșterii performanței atletice, efectele secundare ale Omnadren pot fi mai vizibile. Cu toate acestea, ele sunt de obicei destul de ușor de controlat. În general, bărbații tolerează destul de bine niveluri mai mari decât standardul de testosteron. De asemenea, există pași inteligenți de urmat care îi ajută pe cei care folosesc Omnadren în scopuri de performanță să minimizeze sau să evite efectele secundare.

Estrogenic

Acest steroid anabolic este estrogenic într-un mod moderat. Acest lucru se datorează faptului că are capacitatea de a aromatiza. Aromitizarea are loc atunci când testosteronul este transformat în estrogen. Când nivelul de estrogen crește, se pot manifesta efecte secundare. Simptomul estrogenic cheie legat de utilizarea Omnadren este ginecomastia (creșterea excesivă a țesutului mamar la bărbați). De asemenea, retenția de apă poate fi o problemă. Când este prezentă retenția de apă, tensiunea arterială poate crește.

Pentru a minimiza sau elimina efectele secundare estrogenice ale acestui steroid anabolizant, mulți utilizatori Omnadren iau anti-estrogeni. Există câteva opțiuni populare și acestea sunt SERM (modulatorii selectivi ai receptorilor de estrogen) și AI (inhibitorii aromatazei).

Unele dintre cele mai cunoscute și de încredere SERM-uri sunt citratul de clomifen (Clomid) și citratul de tamoxifen (Nolvadex). Exemple populare de Ais sunt Letrozolul (Femara) și Anastrozolul (Arimidex). Inhibitorii de aromatază sunt de obicei cele mai eficiente alegeri, deoarece inhibă procesul de aromatizare și, de asemenea, nivelurile scăzute de estrogen seric. Cu toate acestea, există un dezavantaj cu AI. Ele pot avea un impact negativ asupra nivelului de colesterol, iar acest efect secundar poate fi exacerbat de utilizarea testosteronului, care este exogen. Gestionarea colesterolului nu este imposibil.

Pentru mulți bărbați, SERM-urile oferă protecție împotriva efectelor secundare ale colesterolului. Cât de bine protejează SERM-urile bărbaților de problemele de colesterol legate de Omnadren depinde într-adevăr de dozele lor de steroid anabolizant, împreună cu modul în care reacţionează la steroid. SERM-urile tind să aibă un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol. Dacă vă este posibil să vă atingeți obiectivele cu un SERM, mai degrabă decât cu un AI, este posibil să doriți să rămâneți cu un SERM.

Mulți bărbați au nevoie de IA. În special, dacă bărbații iau doze de testosteron care sunt suprafiziologice, pot avea nevoie de IA. Este posibil ca SERM-urile să nu funcționeze la fel de bine.

Androgen

Acest steroid anabolizant poate declanșa, de asemenea, efecte secundare care sunt androgenice. Astfel de efecte secundare pot include căderea părului care este accelerată, afecțiuni ale pielii acneice și creșterea părului de pe corp. Cu simptomul căderii părului, bărbații trebuie, în general, să fie predispuși genetic la chelie masculină pentru a fi afectați. Astfel de reacții adverse pot apărea deoarece hormonul, testosteronul, se reduce la DHT (dihidrotestosteron), deoarece interacționează cu enzima, 5-alfa reductază.

Efectele secundare sunt în mare parte contingente de predispoziții care sunt genetice. Unii bărbați vor fi ok, dar alții ar dori să se gândească la utilizarea Finasteridei, care este un inhibitor al 5-alfa reductazei. Utilizarea unui inhibitor poate să nu oprească complet efectele secundare androgenice. Cu toate acestea, ar trebui să ajute destul de mult.

Femeile care folosesc Omnadren pot prezenta simptome de virilizare. Acest lucru se întâmplă datorită proprietăților androgenice ale Omnadren. Exemple de posibile simptome de virilizare includ adâncirea corzilor vocale și mărirea clitorisului. Femeile au nevoie de testosteron, la fel ca bărbații. Cu toate acestea, nu au nevoie de atât de mult. Unele femei au nevoie de terapie pentru testosteronul scăzut. Când o fac, Omnadren nu este ales pentru tratament. În scopuri de performanță, majoritatea femeilor constată că alți steroizi anabolizanți oferă rezultate bune fără același risc de efecte secundare. Omnadren are un rating relativ ridicat pentru virilizare.

Cardiovasculare

Utilizarea Omnadren poate avea un impact negativ asupra nivelului de colesterol. În special, poate suprima nivelul de colesterol HDL. Când este utilizat împreună cu o IA, acest efect secundar poate fi mai pronunțat. Pentru a compensa efectul secundar de colesterol al acestui testosteron exogen, ar trebui să urmați o dietă sănătoasă și care conține o mulțime de acizi grași Omega.

Deși este posibil să experimentați efecte secundare negative legate de Omnadren în timp ce urmați un stil de viață sănătos, sunt șanse mari ca un stil de viață sănătos să fie suficient pentru a contracara aceste efecte secundare. Cu toate acestea, dacă aveți probleme de sănătate subiacente, este posibil să aveți un risc mai mare de acest tip de efect secundar.

Suprimarea testosteronului

Când o persoană utilizează un hormon testosteron de orice tip, cum ar fi Omandren, steroidul va suprima producția naturală de testosteron. Dacă o persoană suferă de un nivel scăzut de testosteron, acest posibil efect secundar nu va fi îngrijorător. Oricum, acest tip de persoană nu produce suficient hormon. Pentru o persoană care produce suficient testosteron în mod natural, producția naturală tipică a hormonului va apărea din nou după tratamentul cu Omnadren, atâta timp cât persoana nu a folosit steroidul în doze foarte mari pe termen lung.

Practic, atunci când o persoană încetează să mai folosească un steroid testosteron exogen, el sau ea nu va putea produce testosteron în mod natural după aceea, până când organismul își revine. Acesta este motivul pentru care mulți oameni aleg să urmeze terapia post-ciclu (PCT) care accelerează ritmul de recuperare. Deși PCT nu va aduce o persoană înapoi la normal, va reduce timpul necesar pentru a se recupera. De asemenea, va face posibil ca persoana să aibă acces la suficient testosteron pentru o funcționare optimă a corpului, deoarece nivelurile de producție naturală de testosteron încep să crească.

Hepatotoxicitate

Acest steroid nu este hepatotoxic. Aceasta înseamnă că nu va declanșa tulpina sau deteriorarea unui organ hepatic.

Administrare și utilizări Omnadren

Pentru utilizare terapeutică (pentru a trata testosteronul scăzut), acest steroid anabolic este de obicei prescris într-o doză de 250 de miligrame pentru o singură injecție, la fiecare trei până la patru săptămâni. În scopuri de îmbunătățire a performanței, dozarea este mai mare și mai frecventă. Când este utilizat pentru a minimiza suprimarea testosteronului, care este declanșată de utilizarea altor tipuri de steroizi care sunt anabolizanți, 250 de miligrame de Omnadren la fiecare șapte până la zece zile este o recomandare normală.

Pentru a avea acces la avantaje anabolice autentice, majoritatea bărbaților vor injecta 500 de miligrame pe săptămână, care sunt împărțite în câteva doze, dintre care una este injectată în fiecare săptămână.

750 până la 1.000 de miligrame pe săptămână de acest steroid este o doză destul de comună pentru cei care doresc beneficii de performanță. Aceste doze sunt însă mari și asta înseamnă că riscul de reacții adverse crește! Cu toate acestea, bărbații pot lua măsuri pentru a reduce riscul. În general, 500 de miligrame pe săptămână de Omnadren sunt mai mult decât suficiente.

Indiferent de doză, mulți bărbați beneficiază de împărțirea dozelor în doze mai mici care sunt injectate la două zile. Această configurație și program de dozare îi ajută să-și mențină nivelurile sanguine stabile și, de asemenea, le asigură că pot rămâne la vârfuri tot timpul.

Unii bărbați constată că experimentează mai puține scăderi de testosteron atunci când urmează această configurație și program de dozare. Dacă s-au injectat într-un program mai puțin frecvent, ar putea prezenta scăderi de testosteron, deoarece esterii fenilpropionat și propionat scurt/mic din steroizi ar putea provoca aceste scăderi.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%
Prețul inițial a fost: 80 lei.Prețul curent este: 39 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *