Anavar. Tot ce trebuie să știi despre utilizarea și efectele acestui steroid

anavar

Anavar a fost dezvoltat în anii 1960 de către compania farmaceutică Searle Laboratories, cu scopul de a trata diverse afecțiuni medicale precum pierderea în greutate involuntară, osteoporoza și anemii. Cu toate acestea, datorită efectelor sale anabolice puternice, a devenit foarte popular în rândul sportivilor și a culturiștilor dornici să își îmbunătățească performanțele și să obțină o masă musculară mai mare și mai definită

Unul dintre principalele motive pentru care este preferat de mulți sportivi este faptul că are un risc redus de efecte secundare androgenice. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu vor experimenta creșterea excesivă a părului facial și corporal, acneea sau alte simptome neplăcute asociate cu utilizarea altor steroizi anabolizanți. De asemenea, Anavar nu convertește în estrogen, evitând astfel retenția de apă și ginecomastia.

Anavar poate oferi numeroase beneficii pentru sportivi și culturiști

Unul dintre acestea este creșterea puterii și a rezistenței. Anavar stimulează sinteza proteinelor în celulele musculare, ceea ce duce la o creștere a masei musculare și la o recuperare mai rapidă după antrenamente intense. De asemenea, acest steroid poate ajuta la arderea grăsimilor, ceea ce face ca mușchii să fie mai vizibili și mai definiți.

Cu toate acestea, este important de menționat că utilizarea trebuie făcută cu prudență și sub supravegherea unui specialist în domeniu. Dozele și durata ciclurilor trebuie ajustate în funcție de obiectivele individuale și de toleranța fiecărei persoane. Utilizarea excesivă sau prelungită a acestui steroid poate duce la efecte secundare nedorite, precum afectarea ficatului, tulburări ale colesterolului și probleme de sănătate cardiovasculară.

Ce este Anavar

Sub numele de marcă Anavar, Oxandrolona este un steroid anabolic androgenic activ pe cale orală. În general, substanța chimică este bine cunoscută pentru capacitatea sa de a arde grăsimile, dar este mult mai mult decât atât.

Un steroid a fost introdus pentru prima dată în 1964, odată cu crearea companiei de cereale GD. Acest medicament a fost creat în scopuri medicinale. Anavar poate fi utilizat în mod similar cu alți steroizi pentru următoarele lucruri:

 • Disconfortul osos legat de osteoporoză poate fi ameliorat
 • Creșterea în greutate este încurajată
 • Vindecarea completă rapidă a arsurilor

În plus, anemia poate fi tratată rapid. Similar cutestosteroneste mecanismul produsului. În plus, vă ajută să creați mușchi în timp ce pierdeți toată grăsimea suplimentară, cunoscută sub numele de recompunere corporală. Sportivii care caută putere supraomenească sau care doresc să-și intensifice antrenamentul ar trebui să examineze efectele adverse ale steroizilor înainte de a-l folosi.

Mecanismul de acțiune

Din cauza utilizării greșite și a potențialului de dependență, Anavar este o substanță ilegală din Lista III în conformitate cu Legea substanțelor interzise. Prin replica sintetică a testosteronului, acesta este destinat să imite efectele fiziologice ale testosteronului.

Receptorul de androgeni, care se găsește în țesutul muscular, este locul în care Anavar ia acțiune. Producția crescută de proteine ​​și dezvoltarea țesutului proaspăt în mușchi sunt rezultatele. Organismul creează țesut muscular nou printr-un proces numit sinteza proteinelor. Prin accelerarea sintezei proteinelor din organism, Anavar îmbunătățește această procedură.

Anavar are un impact asupra sintezei proteinelor și are, de asemenea, un mic efect androgenic. Androgenii sunt hormoni care susțin dezvoltarea trăsăturilor de excitare masculină, cum ar fi creșterea părului facial, adâncirea vocii și creșterea masei musculare.

Anavar este unul dintre cei mai căutați steroizi

În ciuda costului ridicat de pe piață, Anavar este unul dintre cei mai căutați steroizi pentru:

 • Creștere musculară
 • Pierderea în greutate
 • Consolidarea puterii
 • Nivel mai ridicat de performanță atletică

Anavar scade grăsimea viscerală în plus față de arderea grăsimii subcutanate. Spre deosebire de alți steroizi anabolizanți, care cresc adesea grăsimea viscerală în timp ce reduc grăsimea subcutanată, acesta are efectul opus. Acest lucru se poate datora faptului că Anavar crește sensibilitatea la insulină, dar alți steroizi pot face o persoană mai puțin sensibilă la insulină, ceea ce duce la diabet indus de steroizi.

Creșterea musculară

Deoarece testosteronul exogen este în esență ceea ce este Anavar (și alți steroizi anabolizanti), acesta va construi mușchi. Această structură chimică împiedică enzima 3-hidroxisteroid dehidrogenază să inactiveze Anavar, deoarece un atom de carbon a înlocuit un atom de oxigen în inelul A (în poziția C2). Evaluarea anabolică foarte mare a Anavar-322-630- poate fi atribuită acestui lucru.

În situații reale, ratingul său anabolic puternic nu are ca rezultat creșteri musculare impresionante. Astfel, un utilizator poate alege steroizi alternativi, cum ar fi Dianabol, Trenbolon, Anadrol sau Testosteron dacă doresc o creștere musculară semnificativă. Combinarea câtorva dintre ele este un alt medicament cu Anavar.

Câștigurile musculare slabe sunt un avantaj al utilizării Anavar. În consecință, utilizatorii nu vor pierde în greutate, nu se vor balona sau nu vor acumula apă. Deoarece Anavar are printr-un proces de 5-reducere, nu aromatizează și nu provoacă o creștere a nivelului de estrogen. Culturistii care doresc un aspect curat, atractiv ar beneficia de acest lucru.

Atleții care nu doresc să adauge greutate suplimentară în apă la performanța lor sunt, de asemenea, atrași de Anavar. Chiar și cu o doză mică de 5-10 mg pe zi, femeile se bucură adesea de o creștere musculară mai mare cu Anavar decât bărbații.

Creșterea forței

Unii oameni consideră că este surprinzător faptul că Anavar are o mare influență asupra puterii, având în vedere că este considerat un „steroid de tăiere” și nu are ca rezultat o creștere vizibilă a masei musculare sau a greutății corporale. Principalul motiv pentru care Anavar poate crește puterea atât de repede este că conține testosteron exogen. Dar are și un efect important asupra formării de ATP (Adenozin trifosfat) și a nivelului de creatină din celulele musculare.

Utilizatorii susțin că, în ciuda consumului de mai puține calorii, Anavar crește dramatic îmbunătățirea puterii. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care powerlifterii pot folosi Anavar înainte de o competiție dacă doresc o mică creștere a puterii.

Potrivit Dr. Thomas O’Connor, practic toți cei mai buni powerlifters profesioniști pe care i-a tratat în anii 1970 foloseau Anavar. Având în vedere că unii dintre cei mai musculoși băieți din lume îl folosesc și ei, stereotipul că este un „steroid pentru fete” nu este în întregime exact.

Stimularea performanței atletice

Utilizarea crește rezervele de energie ale corpului, ceea ce înseamnă că ar trebui să te antrenezi mai greu și mai intens. Dar utilizarea sa are și alte avantaje în afară de cele evidente atletice. Cu acest steroid, îți îmbunătățești vizibil starea fizică (rezistență, forță fizică, performanță aerobă).

Acest lucru sugerează un management îmbunătățit al energiei pentru a obține cea mai mare creștere musculară posibilă din fiecare activitate. Dar ce presupune exact „gestionarea îmbunătățită a energiei” și cum procedează Anavar pentru a o atinge?

Substanța chimică Oxandrolona determină organismul să producă mai multe proteine ​​musculare. Cu toate acestea, crearea crescută de proteine ​​încurajează și îmbunătățirea absorbției aminoacizilor, asigurând în final „antrenament neobosit”.

Anavar a fost folosit în unele cazuri pentru a îmbunătăți performanța sportivă. Este un membru al clasei de androgeni sintetici, care imită efectele fiziologice ale testosteronului. Anavar a fost luat de anumiți sportivi și culturisti pentru a crește probabil puterea, rezistența și definiția musculară.

Deși pot exista dovezi anecdotice și câteva studii la scară mică care sugerează că utilizarea steroizilor anabolizanți poate îmbunătăți performanța atletică, este important să rețineți că utilizarea steroizilor anabolizanți pentru îmbunătățirea performanței este în general descurajată din cauza potențialelor efecte secundare și a restricțiilor legale în multe organizații sportive. Anavar și alți steroizi anabolizanți au fost interziși în sporturile de competiție de către Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) și alte organizații de reglementare a sportului.

Este prietenos cu femeile?

Androgenitatea slabă înseamnă că, atunci când este utilizat în doze mici până la moderate, rareori duce la efecte adverse de virilizare la femei.

Unele rezultate adverse ale virilizării sunt:

 • Vocea devine mai tare
 • Dezvoltarea părului pe corp
 • O falcă mai proeminentă
 • Dimensiunea mai mică a sânilor
 • Cicluri menstruale neregulate

Ca urmare, Anavar este deosebit de apreciat de doamnele care încearcă să câștige mușchi și să piardă grăsime, deoarece are rareori efectele adverse menționate mai sus, ceea ce păstrează feminitatea unei femei.

Trebuie remarcat faptul că, dacă se consumă doze mai mari de 10 mg pe zi, masculinizarea este încă de imaginat.

Beneficiile Anavar pentru femei

Putem afirma categoric că niciun alt steroid anabolic nu are mai multe beneficii decât dezavantaje pentru utilizatorii de sex feminin decât Anavar. În general, majoritatea femeilor vor tolera Anavar bine până la extrem de bine.

Pentru majoritatea femeilor care utilizează, avantajele vor depăși dezavantajele. Totuși, deoarece fiecare persoană este unică, toate potențialele femei care utilizează Anavar ar trebui să fie informate cu privire la potențialele avantaje și efectele adverse ale utilizării Anavar.

Pierderea în greutate

Deoarece poate arde grăsimile în timp ce menține masa musculară slabă, este un steroid popular printre femeile care doresc să piardă în greutate. În plus, crește rezistența și performanța. În general, este o alegere fantastică pentru doamnele care doresc să-și construiască un fizic slab, tonifiat, fără a-și sacrifica atractivitatea feminină.

Masă Musculară rapidă M.M.A 33

Multe doamne cărora le place să ridice greutăți pot beneficia enorm de pe urma acestui lucru și pot crește în greutate pentru a obține procentul ideal de grăsime corporală și puterea fizică îmbunătățită.

Câștiguri în mușchi

Pentru bărbați, suplimentul de creștere musculară Anavar nu este considerat util; cu toate acestea, pentru femei, este. Datorită efectelor sale anabolice superioare, femeile pot câștiga mușchi slabi fără a dezvolta un fizic masculin. Corpul feminin poate beneficia foarte mult chiar și de o mică creștere a masei musculare.

Îmbunătățiri în recuperare, anduranță și viteză

Datorită capacității sale de a accelera vindecarea, este eficient în tratarea arsurilor. Datorită acestei idei, Anavar este folosit și de sportivi. Capacitatea de a exercita mai mult, mai mult și mai frecvent pentru performanțe mai mari este posibilă prin recuperarea îmbunătățită.

Rezistența musculară se va îmbunătăți, de asemenea, prin generarea crescută de ATP și a numărului de celule roșii din sânge.

Cu toate acestea, Anavar are avantaje dincolo de cele ale sportivilor de forță și anduranță. Utilizarea cu alți steroizi este permisă și în sporturile în care viteza este recompensată, cum ar fi sprintul, înotul sau boxul.

Ciclul steroizilor

La nivelul lor inițial de fitness, bărbații ar trebui să înceapă cu 15 miligrame pe zi în primele trei săptămâni și 20 miligrame pe zi în următoarele trei. Femeile pot începe să ia doar 5 miligrame pe zi timp de o săptămână și 10 miligrame pe zi timp de patru săptămâni pentru a promova lipoliza și a crește volumul.

Doza standard pentru adulți pentru pierderea în greutate

2-4 doze împărțite de 2,5 mg până la 20 mg administrate oral

Sesiunile de terapie pot fi repetate intermitent la nevoie și durează între două și patru săptămâni.

Care sunt beneficiile

Anavar este un supliment celebru pe care culturistii și sportivii îl folosesc pentru beneficiile sale potențiale.

 • Creșterea masei musculare:

Crește masa musculară, făcându-l un supliment eficient pentru culturiști.

Forță îmbunătățită:

Anavar poate, de asemenea, îmbunătăți nivelul de forță, ceea ce duce la o performanță mai bună în timpul antrenamentelor sau competițiilor sportive.

Pierdere în greutate îmbunătățită:

Un alt beneficiu este că poate ajuta la pierderea în greutate. Suplimentul vă ajută corpul să ardă mai multe calorii, reducând grăsimea totală.

Timp de recuperare redus:

Când îl luați ca parte a unei rutine post-antrenament, poate ajuta la reducerea timpului de recuperare între sesiunile de antrenament.

Rezistență crescută:

Mulți utilizatori raportează rezistență crescută. Înseamnă că te vei putea antrena mai mult și mai mult înainte de a experimenta oboseală sau insuficiență musculară.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că fiecare va experimenta rezultate diferite atunci când utilizează acest supliment – ​​unii oameni pot vedea câștiguri mai semnificative decât alții, în funcție de obiectivele lor individuale de fitness și de genetică.

Care sunt efectele secundare

Deși acest supliment este sigur, are încă câteva dezavantaje de care utilizatorii ar trebui să fie conștienți.

Acneea

Poate apărea din cauza producției crescute de sebum cauzată de efectele androgenice ale steroizilor. Uneori, indivizii pot experimenta și căderea părului sau chelie masculină.

Afectarea ficatului

Se întâmplă deoarece steroidul trece prin ficat, unde suferă metabolism înainte de a fi excretat din organism. Utilizarea prelungită sau supradozajul poate duce la leziuni hepatice severe.

Poate distruge echilibrele hormonale

În plus, utilizarea Anavar în afara dozelor poate distruge echilibrele hormonale atât la bărbați, cât și la femei, ducând la infertilitate sau impotență la bărbați și cicluri menstruale neregulate la femei.

Risc mare de atac de cord și accident vascular cerebral

Utilizarea prelungită a steroizilor anabolizanți precum Anavar prezintă un risc mare de atac de cord și accident vascular cerebral, deoarece cresc nivelul tensiunii arteriale, ceea ce duce la probleme cardiovasculare generale.

Persoanele care iau în considerare utilizarea acestui supliment trebuie să discute mai întâi cu furnizorul lor de asistență medicală, astfel încât să poată lua o decizie informată dacă este sau nu potrivit pentru ei, pe baza stării lor individuale de sănătate și a istoricului medical.

Cine ar trebui să ia Anavar

Anavar este un supliment pe care sportivii, culturistii și pasionații de fitness îl folosesc pentru a-și îmbunătăți performanța fizică. Cu toate acestea, nu toată lumea ar trebui să ia Anavar, deoarece poate afecta diferite persoane în mod diferit.

În primul rând, Anavar este pentru persoanele care doresc să piardă în greutate sau să își reducă procentul de grăsime corporală. Acest supliment poate ajuta la creșterea metabolismului și la promovarea pierderii de grăsime, menținând în același timp masa musculară.

În al doilea rând, Anavar este potrivit și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească nivelul de forță și rezistență. Poate ajuta la creșterea musculară și la recuperarea după antrenamente intense.

Cu toate acestea, este important de reținut că femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să ia acest supliment, deoarece efectele acestuia asupra dezvoltării fetale sunt încă necunoscute. În plus, persoanele cu probleme hepatice sau hipertensiune arterială ar trebui să evite acest supliment din cauza potențialelor efecte secundare adverse.

Înainte de a începe orice nou regim de suplimente, inclusiv Anavar, este întotdeauna recomandabil să consultați mai întâi un profesionist din domeniul sănătății pentru a asigura utilizarea în siguranță a produsului pentru nevoile dumneavoastră individuale de sănătate.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×