Anapolon. Ghid complet despre acest steroid puternic și efectele sale asupra performanței sportive și sănătății

anapolon

Anapolon, cunoscut și sub denumirea de oxymetholone, este unul dintre cei mai puternici steroizi anabolizanți disponibili pe piață. Acesta a fost inițial dezvoltat în anii 1960 de către compania farmaceutică americană Syntex, cu scopul de a trata anemii severe și alte afecțiuni medicale care determină pierderea în greutate și slăbiciunea musculară

Anapolon este un steroid androgenic puternic, care are ca rezultat creșterea în greutate și a forței musculare. Aceasta este una dintre principalele sale utilizări în scopuri medicale, fiind prescris pentru pacienții cu sindromul de pierdere a greutății și a slăbiciunii musculare în urma unor afecțiuni grave, cum ar fi cancerul și SIDA. De asemenea, este folosit pentru a trata anemiile severe, în special cele cauzate de deficitul de fier.

Anapolon a devenit popular și în rândul sportivilor și culturiștilor

Cu toate acestea, Anapolon a devenit popular și în rândul sportivilor și culturiștilor, care îl utilizează pentru a obține creșteri rapide în masa musculară și forță. Steroizii anabolizanți, precum Anapolon, acționează prin creșterea sintezei proteinelor și retenției azotului în celulele musculare, ceea ce duce la o creștere a masei musculare. Acest efect este adesea căutat de sportivi și culturiști, deoarece le permite să obțină rezultate vizibile și îmbunătățiri rapide în performanță.

Cu toate acestea, utilizarea Anapolon în scopuri sportive este în general considerată nesigură și controversată. Steroizii anabolizanți pot avea efecte secundare grave asupra sănătății, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale, afectarea ficatului, ginecomastia (creșterea sânilor la bărbați) și tulburări ale colesterolului. De asemenea, utilizarea acestor substanțe poate suprima producția naturală de testosteron în organism, ceea ce poate duce la disfuncții sexuale și alte probleme de sănătate.

Anapolon și alți steroizi anabolizanți sunt considerați substanțe interzise în majoritatea competițiilor

Din acest motiv, Anapolon și alți steroizi anabolizanți sunt considerați substanțe interzise în majoritatea competițiilor sportive și sunt supuse restricțiilor legale în multe țări. Utilizarea acestor substanțe fără prescripție medicală este ilegală și poate avea consecințe serioase asupra sănătății.

Anapolon este un steroid puternic care are utilizări medicale legitime în tratarea unor afecțiuni grave. Cu toate acestea, utilizarea sa în scopuri sportive este nesigură și poate avea consecințe grave asupra sănătății. Este important să fim conștienți de riscurile asociate cu utilizarea steroizilor anabolizanți și să ne concentram pe metodele sigure și sănătoase de a ne atinge obiectivele de fitness și performanță.

Ce este Anapolon

Anapolon-50, sau Oxymetholone, a fost sintetizat în scopuri terapeutice de Syntex și Imperial Chemical Industries în 1962. Este un steroid anabolic care arată o promisiune incredibilă pentru unele tipuri de anemie prin stimularea creșterii eritropoietinei (EPO). În esență, EPO este un hormon crucial care contribuie la formarea celulelor roșii din sânge în organism.

Popularitatea steroidului anabolic, Anapolon a fost întotdeauna pe un accent ascendent în comunitatea culturismului. Cei care câștigă în masă, sportivii și pasionații de fitness în general îl consideră unul dintre cei mai puternici și mai rapizi câștigători de masă.

Anapolon are un profil dur de efecte secundare care nu îl face diferit.

Are o structură care seamănă cu cea a hormonului anabolic masculin

Anapolon are o structură care seamănă cu cea a hormonului anabolic masculin, testosteronul, care susține creșterea mușchilor, puterea și pierderea grăsimii. De fapt, unii susțin că efectele sale sunt comparativ mai rapide și mai puternice, ceea ce îi conferă puterile extreme de stimulare a fitness-ului. 

Pe lângă stimularea celulelor roșii din sânge și imitarea testosteronului, Anapolon scade concentrația de globulină. Acest lucru duce la o creștere a testosteronului biodisponibil pe care organismul îl poate folosi pentru a crește creșterea musculară și puterea.

Timpul de înjumătățire al Anapolon este de aproximativ 5-9 ore și mulți aleg să ciclul steroidului în afara sezonului pentru a produce masă.

Ce face steroidul Anapolon?

În esența sa originală, Anapolon este un medicament care influențează direct formarea globulelor roșii. Este un medicament terapeutic care are potențialul de a inversa anemiei prin activarea creșterii eritropoietinei.

După cum s-a spus, eritropoietina este un hormon imperativ care crește eficiența corporală de a genera globule roșii. Din motive evidente, celulele roșii din sânge sunt esențiale pentru pasionații de fitness, deoarece aduc oxigen și nutrienți suplimentari mușchilor de antrenament

Oxigenul și nutrienții îmbunătățesc performanța mușchilor prin transformarea glucozei libere în ATP. Potrivit experților, ATP este singurul combustibil de care mușchii noștri au nevoie pentru contracție. 

Pe lângă creșterea capacității de antrenament, Anapolon imită și acțiunile testosteronului. Derivatul 17 alfa-metilat activ oral al DHT cuprinde o afinitate slabă pentru conectarea AR. Cu toate acestea, stimulează semnalizarea mediată de AR care duce și la activarea sintezei proteinelor în plus față de EPO. Prin urmare, Anadrol nu este doar despre creșterea hemoglobinei și RBC; de asemenea, încurajează creșterea musculară și acționează asupra densității osoase. 

Ce tip de steroid este Anapolon?

Acesta este un hormon artificial care se încadrează în categoria steroizilor androgeni anabolizanți. În timp ce numele oficial, medicinal al steroidului este Oxymetholone, acesta este promovat sub mărcile Anadrol și Anapolon.

Spre deosebire de formele intravenoase, aceasta presupune administrarea orală. Și, pe lângă anemie, a fost promițător pentru osteoporoză și numeroase boli de pierdere a mușchilor. Hormonul masculin sintetic are efecte secundare.

Mai mult, indicele anabolic ridicat al Anapolon îl face să nu fie atât de prietenos pentru începători, ci pentru profesioniști.  

Rezultate Anapolon:

Anapolon înainte și după este foarte pozitiv, diferența pe care începeți să o observați într-un interval de săptămâni. Conform rapoartelor, câștigurile musculare medii printr-un ciclu de Anapolon sunt de 20%. Acesta este un impuls destul de impresionant, având în vedere tendințele naturale care sunt mai degrabă limitative. 

Cu toate acestea, rețineți că aceste câștiguri nu sunt de durată și încep să se diminueze odată cu trecerea timpului. Pentru a menține aceste rezultate Anapolon, trebuie să continuați să administrați steroidul, ceea ce este destul de dăunător în esență.

Anapolon-50 este un instrument de culturism extrem de puternic pentru hipertrofia musculară. Există cercetări și dovezi care susțin potențialul său de a crește masa musculară și de a spori eficiența antrenamentului. În plus, este un medicament oral, deci șansele de toxicitate hepatică sunt destul de scăzute.

Super Masă Musculară și stimulent natural de testosteron

Dar, pe de altă parte, are alte pericole pentru sănătatea ta și poate declanșa disfuncționalități intense la nivelul creierului. Prin urmare, experții medicali descurajează întotdeauna substanțele anabolice, inclusiv Anadrol, ca o scurtătură pentru a construi masa și puterea. 

Anadrol se asociază bine cu asociații săi complementari, cum ar fi Dianabol și Deca Durabolin. Unii preferă, de asemenea, să combine utilizarea cu testosteron.

Desigur, fiecare dintre aceste substanțe sintetice implică proprietăți și efecte diferite.

De exemplu, Dianabol stimulează sinteza proteinelor și acumularea de glicogen. Deca încurajează sinteza colagenului și acționează asupra densității osoase. Testosteronul, pe de altă parte, promovează recuperarea musculară care îi susține creșterea. 

Cum se utilizează Anapolon

În general, Anapolon completează un ciclu de volum.  În timp ce unii se bazează pe puterile sale puternice exclusive, alții aleg să-l combine cu „ regele” steroizilor, Dianabol!

Acest lucru este pentru a intensifica creșterea musculară și pentru a experimenta câștiguri în câteva zile, mai degrabă decât în ​​săptămâni. 

În general, Anapolon începe destul de repede și, la sfârșitul a 3-6 luni, puteți observa efectele sale optime. 

Cu toate acestea, potrivit experților, nu trebuie prelungit ciclul peste 4-6 săptămâni la rând și ar trebui să faceți o pauză de 15 zile înainte de a-și relua dozele.  

Femeile pot folosi Anapolon?

Siguranța este neclară în rândul femeilor, deoarece există dovezi științifice limitate, altele decât unele concrete. În esență, unii susțin că este un medicament foarte dur de tolerat pentru femei. Alții spun că induce efecte secundare precum masculinizarea, amenoreea și mărirea clitorisului, făcându-l o amenințare absolută pentru femei.

Din păcate, unele femei preferă să renunțe la aceste riscuri și să intre oricum pe un ciclu Anapolon. 

Ciclul Anapolon:

Deci, în mod ideal, începeți cu o doză mică și observați dacă corpul dumneavoastră o tolerează bine. Odată ce simțiți că este, faceți pasul următor și creșteți puterea până când ajungeți la limita zilnică de 50-100 mg a dozei de Anadrol.

Femeile, dimpotrivă, pot lua undeva între 12,5 și 25 mg/zi. Desigur, aceasta se referă la toleranța lor mai slabă la anabolizanți.

Steroiziul are un timp de înjumătățire de 5-9 ore, astfel încât utilizatorii pot împărți pur și simplu dozele în 2-4 porții pe zi. Este de obicei disponibil în tablete de 50 mg, pe care le puteți tăia uniform și luați fiecare porție cu pauze periodice.

Mai mult, ar trebui să vă încheiați ciclul după ce ați terminat 4-6 săptămâni de dozare regulată. Asigurați-vă că faceți o pauză de minim 15 zile înainte de a utiliza orice alte substanțe sau de a repeta cursul.

Deoarece Anapolon și alți steroizi anabolizanți androgeni cresc tensiunea arterială, monitorizați-o pe tot parcursul cursului. 

Care sunt efectele secundare

Similar cu beneficiile, efectele secundare nu sunt o surpriză pentru fanaticii de fitness. Mulți s-au confruntat în trecut, unii încă se confruntă cu repercusiunile pe termen lung. Unele complicații care apar în general în urma utilizării Oxymetholone sunt:

  • Depresie
  • Epuizare
  • Retenție de apă
  • Ginecomastie
  • Atrofie testiculară
  • Atacul de cord (utilizare pe termen lung)
  • Boală hepatică (utilizare pe termen lung)
  • Creșterea anormală a oaselor
  • Dezechilibru hormonal

Odată ce ciclul se termină, ar trebui să luați în considerare terapia post-ciclu pentru a ușura într-o oarecare măsură efectele adverse.

Este important să se respecte dozele recomandate

Pentru a minimiza riscul de efecte secundare, este important să se respecte dozele recomandate și să se evite utilizarea prelungită a Anapolonului. De asemenea, este esențial să se efectueze analize medicale regulate și să se monitorizeze atent funcția hepatică.

Deși este un steroid puternic, Anapolonul nu este recomandat pentru utilizarea în scopuri recreaționale sau neautorizate de către profesioniști din domeniul medical. Utilizarea abuzivă a acestui steroid poate avea consecințe grave asupra sănătății, inclusiv afectarea funcției hepatice, probleme cardiovasculare și perturbarea echilibrului hormonal.

Anapolonul este un steroid puternic utilizat în culturism și îmbunătățirea performanțelor sportive. Cu toate acestea, utilizarea sa trebuie efectuată cu precauție și sub supraveghere medicală, deoarece poate avea efecte secundare semnificative. Este important să se respecte dozele recomandate și să se efectueze analize medicale regulate pentru a minimiza riscul asupra sănătății.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×