Equipoise. Efecte, beneficii și riscuri în creșterea masei musculare și performanței sportive

Equipoise

Equipoise este un steroid anabolic popular printre sportivi și culturiști. Acesta a fost dezvoltat inițial pentru uz veterinar, fiind utilizat în principal pentru a crește masa musculară și a îmbunătăți performanța animalelor. Cu toate acestea, în ultimii ani, acesta a câștigat popularitate în rândul oamenilor datorită capacității sale de a spori forța și masa musculară

Efectele Equipoise sunt similare cu cele ale altor steroizi anabolizanți, dar cu o intensitate mai mică. Acesta ajută la creșterea sintezei proteinelor, ceea ce conduce la o creștere a masei musculare. De asemenea, poate îmbunătăți rezistența și performanța sportivilor, permițându-le să își antreneze mai intens și să obțină rezultate mai bune.

Equipoise, utilizare

Unul dintre principalele beneficii ale utilizării Equipoise este creșterea masei musculare slabe. Acest steroid nu determină o creștere semnificativă a grăsimii corporale, ceea ce înseamnă că rezultatele obținute sunt în principal de natură musculară. De asemenea, Equipoise poate îmbunătăți rezistența și recuperarea după antrenamente intense, ceea ce permite sportivilor să se antreneze mai des și mai dur.

Cu toate acestea, este important să menționăm și riscurile asociate utilizării Equipoise. Acesta poate avea efecte secundare negative, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale, niveluri ridicate de colesterol și suprimarea producției naturale de testosteron. De asemenea, utilizarea excesivă sau prelungită a acestui steroid poate afecta negativ ficatul și rinichii.

Deoarece este un steroid puternic, este important să fie utilizat cu precauție și sub supraveghere medicală. Este recomandat ca doza și durata ciclului să fie stabilite de un specialist în domeniu, pentru a minimiza riscurile și a obține rezultatele dorite într-un mod sigur și eficient.

Acesta ste un steroid anabolic popular care poate oferi beneficii semnificative sportivilor și culturiștilor. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să fie conștienți de riscurile asociate și să utilizeze acest steroid cu precauție și sub supraveghere medicală. Este important să se respecte dozele recomandate și să se evite utilizarea excesivă sau prelungită a acestuia pentru a evita efectele secundare și a obține rezultatele dorite într-un mod sigur și sănătos.

Equipoise este un nume de marcă pentru substanța chimică numită Boldenone Undecylenate, care este un generic pentru steroizi anabolizanți. Eq steroizii se administrează pe calea IM, iar culturiștii care îl folosesc înregistrează îmbunătățiri enorme în formarea masei musculare și a apetitului.

Ce este Equipoise?

Este un medicament veterinar aprobat de FDA, dar nu este destinat oamenilor ca medicament de îmbunătățire a performanței. Cumpărarea pentru domeniul culturism este strict ilegală.

Boldenone Undecylenate este o versiune sintetică a hormonului testosteron la fel ca alți steroizi anabolizanți.

Equipoise a fost folosit ca medicament veterinar, în special la caii care suferă de boală de pierdere musculară. Se administrează ocazional bovinelor pentru a-și spori performanța fizică în câmp.

Structura chimică a Equipoise și Dianabol este aproape similară, cu excepția faptului că steroidul DBol nu are grup 17AA. Acest lucru permite amestecarea compusului în baza de ulei înainte de distribuire.

Atât Equipoise, cât și Dianabol sunt AAS bine-cunoscute pentru creșterea musculară și îmbunătățirea performanței, puteți găsi Dianabol sub formă de pastile, în timp ce Equipoise este strict disponibil sub formă injectabilă.

Este Equipoise un steroid?

Boldenone Undecylenate este o formă sintetică de testosteron făcută numai pentru uz veterinar.

Deoarece are o asemănare structurală cu steroidul Dianabol, acesta permite stimularea sintezei proteinelor și eliberează niveluri marcate de eritropoietină din rinichi. Proteina permite producerea de globule roșii și permite, la rândul său, proliferarea vastă a mușchilor.

Consumatorii trebuie avertizați împotriva utilizării fără a cunoaște mecanismul sau efectele secundare ale acestuia.

Ce face Equipoise?

Are o tendință anabolică mai mare decât hormonul testosteron, prin urmare este mai eficient în legarea mușchilor și vizează mai mulți receptori de androgeni.

Este folosit pentru un ciclu de volum, precum și pentru un ciclu de tăiere, deoarece este folosit alături de exerciții de ardere a grăsimilor pentru rezultate mai bune.

Boldenone Undecylenate are un debut mai lent de acțiune, astfel încât utilizatorii nu se vor baza pe rezultatele rapide. Cu toate acestea, odată ce efectele sunt dezvoltate, câștigul muscular și îmbunătățirile nivelurilor de forță stagnează.

Atâția ani, multe grupuri de culturism au folosit Equipoise pentru rezultate evidențiate ale ciclului de volum. Indiferent de precauțiile luate și de administrarea de doze mai mici, aproximativ 80% dintre utilizatori au trebuit să se confrunte cu efectele secundare.

Cel mai rapid efect secundar este ginecomastia, care este cauzată de dominanța estrogenului la bărbați.

Multe forumuri de culturism binecunoscute și bloguri de sănătate sfătuiesc să nu folosiți Equipoise (Boldenone Undecylenate) din cauza naturii sale sintetice și a prevalenței unor efecte secundare sistemice drastice.

Beneficii

Creșterea musculară

Caracteristica pe care toată lumea îi place să o aibă! Creșterea musculară este o caracteristică proeminentă a aproape tuturor steroizilor anabolizanți, datorită modului în care declanșează sinteza proteinelor prin imitarea hormonului testosteron. Restul celorlalte caracteristici apar atunci când se întâmplă acest lucru, utilizatorii Equipoise au raportat 30 de kilograme de creștere musculară într-un singur ciclu.

Atunci când este combinat Equipoise cu prohormoni sau alți steroizi, rezultatele pot ajunge în câteva zile. Equipoise nu funcționează ca o magie ca majoritatea AAS, prin urmare utilizatorii îl vor combina cu antrenamente regulate și obiceiuri alimentare bine stabilite.

Condiţionarea corpului

Equipoise oferă instrumentul de bază pentru corpul sportivilor, care este de a îmbunătăți sănătatea mușchilor. Acest beneficiu, totuși, aderă strict la domeniul medical, deoarece Equipoise este utilizat pentru a trata bolile care slăbesc musculare și afecțiunile legate de oase, de exemplu osteoporoza.

Atletism îmbunătățit

Eq steroizi crește considerabil nivelurile de energie și performanța atletică generală, pe lângă creșterea mai rapidă a mușchilor și repararea țesuturilor. Acest lucru se datorează faptului că Equipoise accelerează metabolismul organismului, ceea ce declanșează arderea caloriilor pentru a aduce niveluri ridicate de energie. Acest tip de energie este comun în rândul utilizatorilor de steroizi care devin instantaneu epuizați la scurt timp după antrenament.

Equipoise facilitează forța musculară prin creșterea contracției, ceea ce le permite acestor mușchi să genereze mai multă putere în timpul unui antrenament. Combinând aceste caracteristici, steroizii Equipoise este de fapt util sportivilor pentru puterea debordantă, rezistența și rezistența fizică.

Reducerea grăsimii corporale

În mai multe studii, Equipoise este legat de a ajuta la pierderea de grăsime, ceea ce este extrem de important pentru culturisti să se pună în formă. Culturistii care au efectuat exerciții de tăiere cu planuri de dietă cu deficit de calorii au avut Equipoise în planul lor, ceea ce le-a permis să obțină un corp plin de tăieturi înainte de competiție. Obiectivele ciclului de tăiere cuprind un raport ideal între mușchii slabi și reducerea grăsimilor, care te face să fii rupt și vascular, astfel încât să-ți poți etala fizicul pe scenă.

Efecte secundare

Există doar câțiva derivați sintetici de testosteron care sunt extrem de toxici și Equipoise este unul dintre acești steroizi. Cu precauții rezonabile luate în timpul ciclului, puteți ajunge aproape de unele rezultate extraordinare, dar nu puteți sări peste efectele secundare care urmează să apară.

Iată câteva și cele mai frecvente efecte secundare ale steroizilor Eq.

Efecte secundare androgenice:

Există o șansă foarte mică de efecte secundare androgenice cauzate de steroizii Equipoise, dar ele există, totuși, acestea ar veni ca agresiune, acnee, pierderea libidoului, suprimarea testosteronului, retenția de apă, căderea părului, creșterea în greutate.

Efecte secundare estrogenice:

Equipoise devine cu 50% mai puțin aromatizat decât Testosteronul, dar are totuși o posibilitate de aromatizare. În cazul oricăruia dintre următoarele simptome, utilizatorii trebuie să întrerupă imediat ciclul. Efectele secundare sunt sfarcurile umflate, mâncărime sau balonare și agravarea ginecomastiei la bărbați din cauza grăsimilor adipoase stocate în mușchii pectorali.

Steroizii de echilibru nu sunt hepatoxici, deci nu sunt dăunătoare pentru ficat și nici nu prezintă niciun fel de efecte secundare legate de colesterol.

Cum să utilizați steroidul Equipoise?

Boldenone Undecylenate rămâne în organism pentru o lungă perioadă de timp datorită unui timp de înjumătățire mai lung, de aceea este injectat o dată pe săptămână în scopuri de îmbunătățire a performanței.

Cea mai comună doză de steroizi Equipoise pe care o puteți găsi în comunitatea culturismului este de 300-400 mg/săptămână, care este o doză pentru bărbați. În timp ce femeile ar trebui să respecte cele mai mici doze posibile. Unii culturisti împart dozele săptămânale în diferite părți pentru a reduce volumul injectabil. Acest lucru este pentru a asigura siguranța deoarece unele persoane suferă de iritații sau infecții la locul injectării.

În plus, steroizii Equipoise nu dezvoltă masa musculară rapid, ci oferă o creștere a mușchilor lentă și constantă. Culturistii îl iau pentru o durată mai lungă de ciclu pentru a-și spori eficacitatea, deși nu ar trebui să fie cazul.

Creștere Masă musculară rapidă Premium

Rezultatul câștigului muscular seamănă mai mult cu câștigurile de testosteron, care sunt mai bine definite și mai puternice. Boldenona este, de asemenea, legată de retenția de apă, dar acest lucru nu va afecta diametrul mușchiului, așa cum nu ar trebui.

Dacă Boldenone Undecylenate este utilizat ca agent de îmbunătățire a performanței de către femei, ar trebui să ajungă la cea mai mică doză posibilă, adică 50-70 mg/săptămână.

Culturistii de sex feminin ar trebui să ia măsuri de precauție serioase atunci când sunt pe steroizi Equipoise, deoarece caracteristica cu acțiune lentă a Boldenone Undecylenate îl face dăunător pentru sânge și face dificilă controlul câtorva efecte secundare ale steroizilor anabolizanți la femei, cum ar fi simptomele virilizării.

Rezultate

Deși Boldenone Undecylenate are un mecanism de acțiune lent, acesta reduce activitățile estrogenice de care se tem majoritatea bărbaților. Procedând astfel, steroidul Equipoise crește densitatea musculară fără a provoca retenție de apă și efecte secundare asupra organelor reproducătoare.

A avea un efect anti-estrogenic înseamnă mai mult hormon testosteron în sistemul tău, ceea ce crește creșterea musculară, dimensiunea și puterea. Rezultatul principal al steroizilor Equipoise implică efectul de construire a mușchilor, care este oarecum legat de sinteza proteinelor.

În timp ce, unele recenzii Equipoise arată că ar putea duce la ginecomastie înainte de a dezvălui alte efecte secundare în organism.

Eq steroid îmbunătățește, de asemenea, rezultatele tăierii prin țintirea celulelor adipoase din organism.

în ultimii ani, a câștigat popularitate și în rândul sportivilor datorită potențialului său de a spori masa musculară și performanța. Este important să se recunoască că utilizarea Equipoise steroizilor în scopuri non-medicale, cum ar fi îmbunătățirea performanței sportive, este ilegală și poate avea consecințe grave asupra sănătății. Administrarea acestor steroizi fără supraveghere medicală poate duce la efecte secundare nedorite și poate fi periculoasă pentru organism.

Acești steroizi pot avea efecte secundare semnificative, iar utilizarea lor în scopuri non-medicale este ilegală și periculoasă. Este întotdeauna important să se consulte un medic înainte de a lua orice tip de steroizi sau de a încerca să îmbunătățim performanța fizică prin utilizarea substanțelor interzise.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×