Turanabol, un steroid anabolizant și impactul său asupra performanței sportive

Turanabol

Turanabol, cunoscut și sub numele de clorodehidrometiltestosteronă, a fost dezvoltat în Germania de Est în anii 1960 și a fost utilizat de sportivii din țările est-europene ca parte a unui program de dopaj extins

Cu toate acestea, în prezent Turanabol este considerat un steroid învechit și nu mai este la fel de popular ca alți compuși anabolizanți.

Unul dintre motivele pentru care Turanabol a căzut în dizgrație este legat de efectele sale secundare. Ca majoritatea steroizilor anabolizanți, Turanabol poate avea un impact negativ asupra sănătății utilizatorilor. Efectele secundare pot include creșterea tensiunii arteriale, probleme hepatice, ginecomastie (dezvoltarea țesutului mamar la bărbați) și suprimarea producției naturale de testosteron. De asemenea, Turanabol poate avea un impact negativ asupra profilului lipidic al utilizatorului, ceea ce poate crește riscul de boli cardiovasculare.

Turanabol, risc pentru sportivii care participă la competiții

Pe lângă efectele secundare, Turanabol poate fi detectat în organism pentru o perioadă mai lungă de timp decât alte steroizi anabolizanți. Acest lucru reprezintă un risc pentru sportivii care participă la competiții, deoarece utilizarea acestui compus poate duce la sancțiuni și interdicții în cadrul competițiilor sportive.

Turanabol poate avea și beneficii pentru utilizatori

Cu toate acestea, Turanabol poate avea și beneficii pentru utilizatori. Acest steroid anabolizant poate ajuta la creșterea masei musculare și a forței, ceea ce poate fi benefic pentru sportivi și culturiști. De asemenea, Turanabol poate îmbunătăți rezistența și capacitatea de a te antrena mai intens, ceea ce poate duce la rezultate mai bune în cadrul antrenamentelor.

Este important să subliniem că utilizarea Turanabol sau a altor steroizi anabolizanți este ilegală în multe țări și poate avea consecințe grave asupra sănătății. Înainte de a lua decizia de a utiliza un astfel de compus, este recomandat să consulți un medic sau un specialist în domeniul sănătății, care poate oferi informații și sfaturi adecvate.

Ce este Turanabol

Turanabol este un steroid anabolic utilizat pe scară largă de către sportivi, halterofili și culturiști și este considerat un steroid anabolic pe piață.

Turanabol (Chlorodehydromethyltestosterone) este un steroid vechi care poate fi folosit pentru creșterea mușchilor și pentru reducerea grăsimilor.

A existat un interes considerabil pentru acest produs datorită efectelor sale rapide asupra creșterii și forței musculare.

Pe lângă accelerarea procesului de recuperare, ar putea reduce umflarea, oboseala și deteriorarea musculară din cauza antrenamentului. Acest lucru ar face mai ușor de exercitat continuu pentru o perioadă lungă de timp.

Potrivit celor care cred în aceste produse, un avantaj semnificativ al Turanabol față de alți compuși este că poate crește rata metabolică a celulelor în timpul exercițiilor aerobe, crescând numărul de radicali liberi care circulă în organism.

În mod similar, poate provoca, de asemenea, o schimbare metabolică care poate duce la oxidarea acizilor grași, eliminând astfel excesul de grăsime corporală din organism și ajutând la reducerea generală a grăsimii corporale.

Mecanismul de acțiune al lui Turanabol

Efectele Turanabol asupra organismului sunt similare cu efectele altor steroizi anabolizanți, cum ar fi capacitatea de a stimula creșterea musculară prin stimularea eliberării de testosteron în organism, care la rândul său determină creșterea țesutului muscular.

Pe lângă faptul că adaugă centimetri în mușchii tăi și îi pune într-o poziție robustă și voluminoasă, testosteronul stimulează și creșterea vaselor de sânge din corpul tău. Ca rezultat, mușchii tăi vor deveni din ce în ce mai puternici.

Culturiștii pot considera că este util să folosească Turanabol datorită capacității sale de a câștiga masă musculară slabă, de a crește intensitatea sesiunilor de antrenament și de a le crește capacitatea de a exercita cantități intense de forță.

Super Masă Musculară și stimulent natural de testosteron

Atunci când Turanabol este utilizat după un antrenament intens, ar putea reduce timpul necesar pentru recuperarea țesuturilor deteriorate și poate ajuta la regenerarea rapidă a țesuturilor noi.

În plus, mușchii, oasele și articulațiile pot fi întărite, astfel încât rănile, crampele și oboseala ar putea fi reduse. Prin urmare, ați putea face exerciții intense fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru ele.

Beneficiile Turinabol

Stimulează creșterea musculară

Deoarece Tbol este în esență o formă modificată de Dianabol, nu ar trebui să surprindă că este ideal pentru culturistii care doresc să crească în masă atunci când își construiesc mușchi.

Un ciclu Turanabol le poate oferi culturistilor o îmbunătățire fizică.

Mulți indivizi au câștigat mai mult de 20 de kilograme de masă musculară după un singur ciclu. Pe de altă parte, unii indivizi răspund mai bine la Turanabol decât alții.

Obținerea mușchilor necesită multă muncă în sală, o dietă sănătoasă, odihnă suficientă și suplimente potrivite pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Nu trebuie să-l injectați

Tbol poate veni în forme injectabile, dar majoritatea sunt consumate pe cale orală.

Injecțiile vin cu mai multe riscuri și complicații. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că faptul că Turanabol este ingerat nu îl face mai puțin puternic doar pentru că este administrat pe cale orală.

Când utilizați steroizi orali, este esențial să respectați protocoalele și instrucțiunile de siguranță, deoarece mulți sunt mai puternici decât cei injectabili.

Dozajul Turinabol

Deoarece Turanabol este un steroid consumat în cicluri care variază de la 4 săptămâni la 6 săptămâni, aproximativ 40 mg pe zi, pentru începători, se recomandă să se ia o doză ușoară, iar doze mai mari pot fi luate după o lună.

La fel ca steroizii anabolizanți, Turanabol are efecte similare. De exemplu, TBol amplifică creșterea țesutului muscular prin afectarea stării naturale de testosteron la bărbați. Nivelul crescut de testosteron este indispensabil atât pentru creșterea musculară, cât și pentru îmbunătățirea forței în fiecare fibră musculară.

Ciclul Turanabol

Acest lucru se datorează faptului că Tbol oferă un punct de declanșare pentru un ciclu mai lung de steroizi, este cel mai probabil să fie utilizat pentru ciclul de tăiere.

Singurul ciclu al Turinabol este de 4-6 săptămâni, ceea ce este suficient pentru a extrage cel mai bun rezultat din steroizi fără a provoca efecte secundare/dezavantaje majore. Ca medicament care îmbunătățește performanța, Turanabol nu funcționează pentru toată lumea.

  • Ciclul pentru începători pentru Turanabol este cu 1-6 săptămâni mai lung, doza în timpul acestui ciclu este de 40 mg/zi.

Săptămâna 6-8 este dedicată terapiei post-ciclu.

  • Ciclul intermediar pentru Turanabol este de 1-12 săptămâni, în timpul acestui ciclu se iau 50 mg/zi de Turinabol timp de 4 săptămâni. De asemenea, se iau 250 mg de testosteron de două ori pe săptămână pentru a evita suprimarea testosteronului.

Ciclul intermediar necesită, de asemenea, aportul de inhibitor de aromatază cu 12-14 săptămâni dedicate terapiei post-ciclu (PCT).

  • Ciclul avansat este mai lung cu 1-12 săptămâni. În fiecare săptămână, 250 mg Testosteron/200 mg Trenbolone steroid este recomandat de două ori, adică luni și joi.

Doza pentru utilizatorii avansați este de 80 mg pentru primele 4 săptămâni și luând doza normală pentru restul săptămânilor. În timpul ciclului, inhibitorii de aromatază sunt, de asemenea, sfătuiți să depășească dominanța estrogenului, care poate declanșa ginecomastie. Terapia post-ciclu este, de asemenea, recomandată pentru 12-14 săptămâni.

Turanabol afectează testosteronul?

Da. Turanabol este un steroid ușor care afectează nivelul natural de testosteron la bărbați.

Culturistii susțin că efectul de suprimare a testosteronului al Turanabolului este atât de intens încât trebuie să luați un compus de testosteron exogen pentru a echilibra această situație.

Turanabol te face mai mare?

Turanabol poate fi steroidul anabolic pentru anumite câștiguri, dar când îl comparați cu cei de top, nu produce mușchi masivi.

Culturistii care își încep ciclul de înmulțire cu Dianabol obțin de obicei 10-12 kilograme de mușchi în primele zile. Spre deosebire de Dianabol sau Trenbolone, câștigurile de Turinabol sunt pure și rigide.

Culturistii care ar dori să aibă o masă musculară slabă își încep ciclul cu pastilele TBol.

Efecte secundare Turanabol

Există efecte secundare comune ale Turanabol care ar trebui ținute sub control în orice moment.

• Acnee

• Erupții cutanate

• Schimbări de dispoziție

• Căderea părului

• Pierderea libidoului

• Suprimarea testosteronului

Turanabol este un steroid anabolic care poate provoca, de asemenea, daune ireversibile organismului.

• Leziuni hepatice

Există multe rapoarte care arată că administrarea din motive medicale sau de culturism este asociată cu hepatotoxicitate. Alți utilizatori au raportat boli hepatice grase după utilizarea TBol, de aceea nu mai este recomandată conform recomandărilor FDA.

• Hipertensiune

Hipertensiunea arterială este un alt efect secundar. Este adevărat că administrarea de Turanabol poate crește semnificativ temperatura corpului și tensiunea arterială.

• Oboseală constantă

Unul dintre efectele secundare după consumul său regulat este o scurgere bruscă de energie care vă limitează potențialul de antrenament. Mulți utilizatori trec peste sala de sport pentru că nu au dormit suficient din cauza oboselii constante.

• Greață

Greața apare în special între a 3-a și a 4-a săptămână a ciclului Turanabol, mai ales dacă este luată în doze ușoare. Unii utilizatori au vomitat în mod regulat seara din această cauză, așa că au fost nevoiți să oprească acest lucru.

• Amețeli

Dacă crezi că senzația ușoară de cap este un semn al unui antrenament mai lung, atunci te înșeli. Turinabol îi face pe utilizatori să se simtă amețiți, care uneori este urmat de vedere încețoșată.

• Suprimarea testosteronului

Unii utilizatori susțin că căderea părului este un efect secundar al Turanabol. Deoarece TBOL afectează în mod agresiv producția naturală de testosteron, deci este un mod corect de a spune că ar putea declanșa pierderea libidoului și căderea părului. Chiar și mulți medici sunt de acord cu faptul că Turinabol provoacă suprimarea testosteronului, care ar putea duce, de asemenea, la creșterea tensiunii arteriale, letargie și alte probleme de sănătate.

Turanabol provoacă căderea părului?

Este considerat un steroid sigur dacă căutați AAS fără probleme de cădere a părului. Cu toate acestea, perturbarea echilibrului hormonal al organismului este întotdeauna legată de intensificarea căderii genetice a părului sau de chelie masculină.

Cât de mult să luați pe zi?

Iată fiecare doză de Turanabol pentru următoarele grupuri de oameni.

  • Utilizator nou: 30-40mg pe zi
  • Utilizatori intermediari: 50-80mg pe zi
  • Culturisti profesioniști: 80-100mg/zi – poate fi mai mult decât atât în ​​funcție de fizic
  • Turanabol medical dozaj: 5-10mg a zi
  • Doza medicală pentru femei: 1 mg/zi – poate fi depășită până la 2,5 mg/zi
  • Doza pentru culturisti de sex feminin: 5-10 mg pe zi

Depășirea dozei pe orice motiv poate obține o sugestie sau un sfat de la un expert medical profesionist.

Turanabolul poate fi benefic pentru îmbunătățirea performanței sportive și a creșterii masei musculare, însă este important să fii conștient de efectele secundare asociate. Înainte de a lua decizia de a folosi acest steroid, consultă un medic sau un specialist în domeniu pentru a te asigura că înțelegi pe deplin riscurile și beneficiile asociate cu utilizarea turanabolului. Respectarea dozelor recomandate și a duratei de utilizare este esențială pentru a minimiza riscurile pentru sănătate.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×