Masteron, un steroiz anabolic cu multiple beneficii pentru sportivi

Masteron

Masteron, cunoscut și sub denumirea de drostanolonă, este un steroid anabolic derivat din dihidrotestosteron (DHT). Acesta a fost inițial dezvoltat în anii ’50 ca tratament pentru cancerul de sân la femei, dar a fost ulterior utilizat în scopuri sportive datorită proprietăților sale anabolice

Unul dintre principalele beneficii ale utilizării Masteron este creșterea masei musculare slabe. Acest steroiz ajută la menținerea masei musculare și la creșterea densității musculare, ceea ce duce la un aspect muscular definit și tonifiat. De asemenea, ajută la reducerea grăsimii corporale, ceea ce face ca mușchii să fie mai vizibili și mai bine conturați.

Masteron, beneficii în ceea ce privește performanța sportivă

Pe lângă aceste efecte estetice, are și beneficii în ceea ce privește performanța sportivă. Acesta îmbunătățește rezistența și forța fizică, permițând sportivilor să se antreneze mai intens și să obțină rezultate mai bune. De asemenea, ajută la recuperarea mai rapidă după antrenamente intense și previne supraantrenamentul.

Un alt beneficiu important este faptul că nu se aromatizează în estrogen în organism. Acest lucru înseamnă că sportivii care utilizează acest steroiz nu trebuie să se îngrijoreze de efectele secundare asociate cu estrogenul, cum ar fi retenția de apă și dezvoltarea țesutului mamar la bărbați. De asemenea, poate ajuta la reducerea nivelului de estrogen în organism, ceea ce poate fi benefic în cazul sportivilor care utilizează steroizi care favorizează aromatizarea.

Cu toate aceste beneficii, este important de menționat că utilizarea Masteron trebuie să fie însoțită de o dietă adecvată și de un regim de antrenament corespunzător. De asemenea, este esențial să se consulte un specialist înainte de a utiliza orice tip de steroizi anabolizanți, pentru a evita posibilele riscuri și efecte secundare.

Masteron este un steroiz anabolic cu multiple beneficii pentru sportivi. Acesta ajută la creșterea masei musculare slabe, la reducerea grăsimii corporale, îmbunătățește performanța sportivă și previne efectele secundare asociate cu estrogenul. Cu toate acestea, utilizarea Masteron trebuie să fie însoțită de o abordare responsabilă și de consultarea unui specialist înainte de a începe utilizarea acestuia.

Culturistii și sportivii sunt într-o luptă continuă pentru a obține cele mai bune rezultate din suplimentele pe care le iau.

Cu toate acestea, nu fiecare persoană obține rezultate pozitive folosind steroizi anabolizanți, deoarece majoritatea dintre ei sunt asociate cu efecte secundare nedorite.

Ce este Masteron?

Masteron a existat de multe decenii în care a devenit un steroid favorit pentru culturisti și sportivi – cea mai bună parte a medicamentului este îmbunătățirea creșterii musculare și a capacității atletice.

Masteron a fost dezvoltat inițial pentru tratarea cancerului de sân la femei, formula proprie este cunoscută pentru efectele sale exotice și puternice. Masteron este un compus antiestrogenic numit și „SERM” pentru a reduce apariția cancerului de sân.

Femeile care au fost supuse unui tratament masteron au experimentat o reducere drastică a nivelului lor de estrogen, cu o forță fizică marcată și o creștere musculară.

În ciuda efectelor sale secundare, steroidul Masteron este, de asemenea, considerat de culturisti și sportivi evidențiați ca un compus androgen mai puternic pentru a induce un nivel ridicat de testosteron.

Masteron propionat

Propionatul de Drostanolone este unul dintre tipurile de steroizi Masteron, care este cel original. Înainte ca Masteron Enanthate să fie produs, varianta propionatului era foarte utilizată.

Masteron propionat este un compus derivat din DHT care are un ester carboxilic pe a 17-a grupare beta-hidroxil cu o grupare metil atașată la poziția de carbon 2.

Poziționarea structurală a Masteron propionat îl face mai eficient prin reducerea metabolismului său. Procedând astfel, steroidul rămâne în sistem mai mult timp și permite organismului să-l consume pe deplin înainte de a fi excretat.

Masteron Propionate nu durează mai mult decât versiunea enanthate, dar încă își face treaba reală.

Ce face Masteron

Mecanismul de acțiune al Masteron (Drostanolone) are loc fără efecte secundare legate de estrogen, deoarece este derivat din DHT (Dihidrotestosteron).

Deci, într-un fel, puteți obține o creștere musculară profundă și o forță de neimaginat fără a câștiga nicio greutate în plus.

Masteron poate fi, de asemenea, utilizat ca un compus anti-aromataze care poate reduce conversia testosteronului în estrogen. Prin urmare, mai mult testosteron este disponibil în forme libere în organism, ceea ce mărește și mai mult creșterea musculară și puterea în interior.

Masteron în studii se implică, de asemenea, în mod vizibil în producția de RBC, care furnizează mai mult oxigen în mușchii corpului – un mediu perfect pentru hipertrofia musculară.

Drostanolone este, de asemenea, folosit în mod popular în ciclul de tăiere, deoarece provoacă o retenție de apă foarte mică. De aceea, culturistii îl folosesc pentru a se rupe și pentru a câștiga mai multă rezistență ca niciodată.

La bărbați, steroidul Masteron este utilizat pentru a controla sau depăși dominanța estrogenului, care dă naștere unor probleme legate de hormoni dacă este lăsat necontrolat. Unele afecțiuni precum ginecomastia și infertilitatea se vor întâmpla cu siguranță.

Masteron este, de asemenea, un anti-progestin, ceea ce îl face foarte benefic ca compus anti-estrogenic. Utilizarea principală a Masteron este de a echipa corpul cu forță gregară pentru a rezista mai mult la sală.

Pentru ce este folosit în culturism

Faptul că steroidul Masteron este derivat din hormonul DHT, cea mai comună utilizare în culturism este pentru ciclul de tăiere.

Având o formulă de scădere a estrogenului, încurajează nivelurile maxime de testosteron la oameni, ceea ce reprezintă o alegere eficientă pentru ciclul de ardere a grăsimilor, mai ales atunci când cauți un plus de forță corporală după ce ai pierdut o cantitate substanțială de greutate.

Forța este singurul lucru pe care unii culturiști se concentrează și nimic nu este mai bun decât steroizii derivați de testosteron în acest scop. Se datorează faptului că steroizii precum Masteron funcționează în multe direcții pentru a oferi beneficii de ultimă oră, cum ar fi creșterea musculară, iar fiecare fibră musculară are un aport adecvat de oxigen, astfel încât puterea de bază este îngrijită.

Ca steroid pre-concurs, este considerat cel mai bun steroid pentru pierderea grăsimilor și pentru a dezvălui mușchii pronunțați ai corpului.

Masteron îmbunătățește producția de RBD cu până la 20%, ceea ce îl face versatil pentru orice tip de sport, atlet și culturist.

Ciclul Masteron

Drostanolone este bun atunci când este stivuit cu alți steroizi – să nu mai vorbim că este fezabil atât pentru ciclurile de tăiere, cât și pentru ciclurile de volum. Pentru a preveni toleranța la medicamente și puține efecte secundare, stivuirea steroizilor este considerată o alegere sănătoasă care vă oferă aceleași rezultate cu mai puține efecte secundare toxice.

Pentru culturisti, ciclul de Masteron este cu 12-16 săptămâni mai lung, dar ține cont de dozele, deoarece dozele de Masteron Propionat și Enanthate sunt diferite.

Începătorii care încep cu steroizi Masteron ar trebui să planifice o doză de 200 mg/mL pe săptămână, pe care o pot lua până la 400 mg/mL. Doza de îmbunătățire a performanței este de 400 mg/mL, care este utilizată în mod obișnuit de culturistii intermediari sau avansați.

Doza de propionat de Masteron are un timp de înjumătățire mai rapid, ceea ce înseamnă că organismul îl metabolizează mai repede. Se recomandă o doză tipică de 50-150 mg/ml la fiecare 2 zile.

Masteron Enanthate are o acțiune relativ lentă decât propionatul, așa că se recomandă injectarea lui în doze comparativ mai mari la 200 mg/mL la fiecare 2 săptămâni.

Culturistele de sex feminin nu ar trebui să utilizeze steroizi Masteron, dar dacă o fac, nu ar trebui să ia o doză mai mare de 50 mg/mL doar timp de 6 săptămâni.

Masteron înainte și după

Utilizatorii au asistat la o cantitate generoasă de forță corporală, pentru ei au avut mai multă rezistență pentru a ridica greutăți mai mari decât înainte.

Vestea bună pentru utilizatorii de cicluri de tăiere, Masteron reduce retenția de apă, care este principala problemă cu care se confruntă cei mai mulți culturisti în timpul unui ciclu de tăiere. Acest lucru este invocat de reducerea nivelului de estrogen din organism, ceea ce este ideal pentru o tăiere eficientă.

Funcționează în primul rând pentru câștiguri uscate și, bineînțeles, lăsând mușchiul slab fără grăsimi. Stimularea celulelor roșii din sânge nu a fost observată în orice formă de steroizi legați de testosteron.

Masteron activează faza de recuperare mai rapidă a corpului după câștigurile musculare. Acest mecanism se realizează de obicei prin îmbunătățirea retenției de azot în mușchi.

De obicei, ciclul steroizilor duce în cele din urmă la retenția de apă, dar acest efect secundar nu se găsește în ciclul Masteron. Se datorează faptului că Drostanolone este un compus antiestrogenic care reduce retenția de apă ca parte a fenomenului de blocare a estrogenului.

Rezultatele steroizilor Masteron sunt mai rapide decât majoritatea, mai ales printre steroizii injectabili.

Câștigurile sunt de lungă durată și prin durată ne referim la ele nu dispar ușor.

Efecte secundare

La fel ca mulți steroizi și compuși sintetici utilizați ilegal în culturism, Drostanolone are, de asemenea, o listă lungă de efecte secundare.

În timp ce efectele secundare sunt relativ ușoare decât majoritatea steroizilor hardcore din domeniu, este oportun să luați măsuri de precauție înainte și după ciclu.

Nu aromatizează și, prin urmare, prezintă efecte anti-estrogenice. Acest efect reduce doar apariția efectelor secundare cauzate de dominanța estrogenului, cum ar fi ginecomastie, retenție de apă și hipertensiune arterială.

Căderea părului:

Acest efect secundar apare în principal la acei bărbați care sunt predispuși la chelie masculină.

Deficiențe cognitive:

Apar ca o lipsă de control emoțional sau agresivitate.

Acneea

Acneea se datorează secreției crescute din glandele sebacee.

Suprimarea testosteronului

Suprimarea testosteronului este un efect secundar comun al ciclului lung, ceea ce duce la slăbirea capacității naturale a organismului de a produce testosteron, iar utilizatorii pot prezenta simptomele deficienței de testosteron în câteva săptămâni. Oprirea ciclului va reumple nivelurile de hormon testosteron într-o lună.

Injecția poate provoca infecție la un loc de admirație. Este important să sterilizați acul înainte de utilizare.

Dozare

În general, doza de Masteron Propionate și Masteron Enanthate variază din cauza compoziției lor. Doza depinde și de obiectivele ciclului pe care le îndepliniți.

Propionatul de Drostanolone este utilizat în doze mai mici de 50-100 mg/ml, deoarece are un timp de înjumătățire foarte rapid. De altfel, injectabilul se ia o dată la două zile.

Drostanolone Enanthate are o acțiune lentă și este administrat în general în doze de 200 mg/ml.

Cu toate acestea, utilizarea vine la pachet cu unele riscuri și efecte secundare. Unul dintre principalele riscuri este afectarea sistemului hormonal natural al organismului. Utilizarea acestui steroid poate inhiba producția naturală de testosteron, ceea ce poate duce la scăderea libidoului, disfuncție erectilă și alte probleme legate de sănătatea sexuală.

De asemenea, poate afecta negativ sistemul cardiovascular. Acest steroid poate crește nivelul de colesterol LDL (colesterolul “rău”) și poate reduce nivelul de colesterol HDL (colesterolul “bun”), ceea ce poate crește riscul de boli cardiovasculare.

Un alt risc asociat este virilizarea. Acest fenomen se manifestă prin dezvoltarea caracteristicilor sexuale secundare masculine la femei, cum ar fi creșterea părului facial și a masei musculare, îngroșarea vocii și tulburări menstruale.

Este important de menționat că utilizarea Masteronului este ilegală în majoritatea competițiilor sportive și este interzisă de majoritatea organizațiilor antidoping. Utilizarea acestui steroid poate duce la descalificarea sportivilor și la pierderea rezultatelor obținute în competiții.

Masteronul este un steroid popular printre atleții de performanță datorită beneficiilor sale în creșterea masei musculare și îmbunătățirea performanței sportive. Cu toate acestea, utilizarea acestui steroid vine cu riscuri și efecte secundare, cum ar fi afectarea sistemului hormonal, probleme cardiovasculare și virilizarea la femei. Este important ca sportivii să fie conștienți de aceste riscuri și să consulte un specialist înainte de a utiliza Masteronul sau orice alt steroid anabolic.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×