Proviron, analiza detaliată a acestui steroid anabolic

Proviron

Proviron este un steroid oral, ceea ce înseamnă că este administrat pe cale orală, spre deosebire de alte steroizi care sunt administrate prin injectare. Această caracteristică face Proviron o opțiune atractivă pentru unii utilizatori care preferă să evite injecțiile

Cu toate acestea, este important să se menționeze că Proviron nu este considerat un steroid puternic în ceea ce privește creșterea masei musculare. În schimb, acesta este mai cunoscut pentru efectele sale androgenice și capacitatea de a îmbunătăți nivelurile de testosteron în organism.

Proviron, utilizare

Una dintre proprietățile remarcabile ale Proviron este capacitatea sa de a se lega de proteinele transportoare de sex, cum ar fi globulina de legare a hormonilor sexuali (SHBG). Prin legarea la aceste proteine, Proviron previne transformarea testosteronului în estrogen, ceea ce duce la o creștere a nivelului de testosteron liber în organism. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra creșterii masei musculare, rezistenței și recuperării după efort fizic intens.

În plus, Proviron poate avea și alte beneficii pentru sportivi și culturiști. De exemplu, poate îmbunătăți libido-ul și potența sexuală, datorită proprietăților sale androgenice. De asemenea, poate ajuta la reducerea retentiei de apa și la obținerea unui aspect mai dur și mai definit al musculaturii. Cu toate acestea, este important să se menționeze că utilizarea acestui steroid nu este fără riscuri și poate avea efecte secundare nedorite.

Proviron poate suprima producția naturală de testosteron în organism

Ca orice alt steroid anabolic, Proviron poate suprima producția naturală de testosteron în organism. Acest lucru poate duce la atrofia testiculelor și la disfuncții sexuale. De asemenea, utilizatorii pot experimenta efecte secundare precum acnee, creșterea părului facial și corporal, agresivitate crescută și modificări ale nivelului de colesterol. De aceea, este important ca utilizatorii să fie conștienți de aceste riscuri și să consulte un specialist înainte de a începe administrarea Provironului.

Proviron funcționează prin legarea de receptorii de androgeni din organism, ceea ce duce la o creștere a nivelului de testosteron. Faceți clic aici pentru a cumpăra Proviron

Proviron este un nume de marcă pentru medicamentul numit mesterolon, care este un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanți (AAS). Este utilizat în mod obișnuit pentru a trata nivelurile scăzute de testosteron la bărbați.

Proviron funcționează prin legarea de receptorii de androgeni din organism, ceea ce duce la o creștere a nivelului de testosteron. Faceți clic aici pentru a cumpăra Proviron

Pe lângă utilizările sale medicale, Proviron este folosit și de culturisti și sportivi pentru a îmbunătăți capacitatea și masa musculară.

Cu toate acestea, utilizarea sa în acest scop este controversată și este interzisă de multe organizații sportive. Este important de reținut că utilizarea Proviron în scopuri non-medicale poate duce la reacții adverse grave, inclusiv leziuni hepatice, hipertensiune arterială și modificări ale nivelului de colesterol.

Ca și în cazul oricărui medicament, este important să utilizați Proviron numai sub supravegherea unui furnizor de asistență medicală calificat.

Ce este Proviron?

Proviron este denumit primul derivat al hormonului testosteron, care a fost folosit pentru prima dată pentru a trata deficiența de testosteron la bărbați. Mesterolonul a devenit faimos în domeniul culturismului ca un stimulator de testosteron.

A fost folosit pentru prima dată în domeniul medical pentru a vindeca problema hipogonadismului la bărbați – la acea vreme Mesterolona era consumat doar de bărbați.

Tabletele Proviron conțin substanța chimică Mesterolone care are alte ingrediente. Există multe alte utilizări ale formulei Mesterolone, cu toate acestea, cea mai dorită utilizare este restabilirea deficienței de testosteron la bărbați.

Ce face Proviron

Producătorul Proviron susține că steroidul crește hormonul masculin având o afinitate cu globulina de legare a hormonilor masculini. Cu ajutorul circulației sanguine perpetue, Mesterolonul își găsește calea de a se lega de SHBG și crește nivelul de „testosteron liber” prevenind degradarea acestuia.

În multe studii, activitatea Proviron este de a preveni aromatizarea și de a reduce dominanța estrogenului, care inhibă organismul să experimenteze efecte secundare legate de estrogen, dintre care unul este ginecomastia.

Bărbații care suferă de disfuncție folosesc Proviron, deoarece este plin de avantaje care induc anabolism.

Proviron cu puterea sa de creștere a testosteronului depășește atât de multe probleme de fertilitate legate de testosteron.

Culturism

În lumea culturismului, utilizarea Proviron este un medicament de stimulare a performanței pe care sportivii îl folosesc înainte de a apărea pe teren. Utilizarea este totuși considerată ilegală în multe țări ale lumii.

Sportivii folosesc formula Mesterolone pentru a putea lupta împotriva nivelurilor excesive de cortizol. Acest lucru le va permite să minimizeze catabolismul care duce la performanțe intense la antrenament.

Are, de asemenea, un risc scăzut de toxicitate hepatică, care este spre deosebire de testosteron, care afectează foarte mult funcțiile ficatului.

Rezultatele steroizilor Proviron (Mesterolone) apar mai rapid și mult mai bune dacă sunt stivuite cu alți steroizi. S-ar putea să fi auzit culturiști care asociază Proviron cu alți compuși precum Primobolan, Nandrolon și Sustanon 250 .

Beneficii

 • Pierderea grăsimilor: Crește temperatura centrală și accelerează lipoliza. Eradicarea grăsimii corporale nedorite și încăpățânate.
 • Beneficii de tăiere: Ca parte cea mai dificilă a culturismului, oamenii continuă să încerce să se lupte cu ciclul de tăiere. Este util deoarece stimulează creșterea musculară slabă și pornește metabolismul prin eliminarea grăsimilor stocate.
 • Fără aromatizare: Pevine aromatizarea în organism, ceea ce aproape orice steroid nu o face cu adevărat. Acesta este momentul în care testosteronul se transformă în estrogen și declanșează rezultate precum creșterea în greutate, retenția de apă și ginecomastie.
 • Îmbunătățiri în creșterea musculară: Notă, Proviron nu te face enorm, ci doar promovează sinteza sau conservarea mușchilor slabi.
 • Fără injecții: Utilizatorii nu au nevoie de injecții, deoarece este disponibil sub formă de steroizi orali administrați pe cale orală.
 • Eliberează testosteronul: Mesterolonul se leagă puternic de receptorii SHBG și restabilește un flux viu de hormon testosteron liber în sânge. Consumul regulat va îmbunătăți afluxul de globulină de legare a hormonilor masculini, deoarece creează mai mulți hormoni testosteron.
 • Tratament de fertilitate: Nivelurile dezechilibrate de testosteron dau naștere la multe probleme de fertilitate, unii bărbați care nu pot fecunda femelele din cauza spermatozoizilor mai slabi obțin rezultate pozitive dacă folosesc Mesterolone ca tratament medical.

Ciclul Proviron

Proviron este compusul pe care mulți culturiști îl preferă ca supliment de terapie post-ciclu sau adiacent unui alt steroid principal.

Nu toți pasionații de fitness știu cum să folosească steroizii proviron, dar este cea mai bună idee să-l folosești pentru ciclul de tăiere, deoarece nu există dovezi de aromatizare.

Utilizatorii normali încep ciclul cu o doză de 50-100 mg/zi, pentru a-și spori activitatea anabolizantă, unii utilizatori iau împreună cu alți compuși androgeni.

Doza de 50mg este foarte adecvată pentru culturiștii începători ca supliment PCT. Aproape fiecare ciclu de steroizi provoacă suprimarea testosteronului și nu ar fi rău să utilizați Proviron împreună cu Clomid sau Novaldex, cum ar fi suplimentele PCT, pentru a reduce riscul deficienței de testosteron.

Dozaj

Doza inițială, adică 50 mg/zi este doza pentru beneficiile de îmbunătățire a performanței. Sportivele care ar dori să utilizeze Proviron trebuie să înceapă de la o doză de 25 mg/zi pentru rezultate vizibile.

Dacă ați obținut unele rezultate dramatice, cum ar fi creșterea libidoului, a dispoziției și a vascularizației, creșterea dozei nu este o idee bună. Dacă nu obțineți niciun rezultat, puteți lua doza de 75 mg/zi, dar nu depășiți această limită.

Luarea unei doze de 100 mg/zi este permisă numai pentru utilizatorii recreativi sau cei care utilizează TRT.

Cât timp durează să funcționeze?

Rămâne în organism timp de 5 zile imediat după administrare, așa că cel mai bine este să luați steroidul cu mese pentru a reduce indigestia și alte probleme digestive.

Este în regulă să luați o doză întreagă deodată, dar este mai bine să rămâneți cu împărțirea dozei în 2-3 forme.

Efecte secundare

Deși este un steroid mai puțin vinovat, care are efecte secundare puțin mai puțin severe decât majoritatea steroizilor. Dar totuși, utilizarea continuă este legată de probleme legate de colesterol. În studii, crește semnificativ nivelul de colesterol LDL, care este colesterolul rău și, de asemenea, reduce nivelul de HDH, unul dintre colesterolul bun pentru oameni.

Unii culturisti au încetat, de asemenea, să mai ia după ce au obținut rezultatele de laborator în care creșterea lipidelor din sânge a fost menționată în mod clar. Suprimă și nivelul natural de testosteron dacă este folosit singur pentru ciclu.

Este, de asemenea, considerat dăunător pentru ficat, așa că nu credeți dacă cineva spune că Masterolone nu este hepatotoxic. Au fost raportate unele cazuri în care bărbații adulți au avut nevoie de tratamente în spital din cauza leziunilor hepatice, deoarece au fost admiși să utilizeze doar 14 zile. Deși poate fi considerat un ciclu scurt, daunele pe care le-a produs au fost substanțiale și similare cu efectele secundare pe care le experimentează utilizatorul normal după efectuarea unui ciclu de 6-8 săptămâni.

Femeile care iau în considerare utilizarea în scopuri de tăiere sau de înmulțire ar trebui să fie conștiente de cauzele steroizilor de virilizare. Doza lor este de 25 mg/zi și este limitată doar la 5-6 săptămâni. Cel mai bun mod de a evita acest efect secundar este de a menține durata ciclului la minimum.

Eeste sintetizat folosind DHT și nu hormonul testosteron, așa că este ideal ca femeile să ia suplimente anti-androgenice pentru a preveni efectul de virilizare.

La bărbați cauzează, de asemenea, mărirea prostatei, care ar putea duce la o varietate de alte probleme, cum ar fi insuficiența vezicii urinare și șanse mari de a dezvolta cancer de prostată.

Efectele secundare frecvente includ:

 • Retenție de lichide
 • Ginecomastie
 • Creșterea excesivă a părului
 • Pierdere în greutate
 • Niveluri ridicate de estrogen
 • Virilizare
 • Toxicitate hepatică

Proviron poate fi utilizat în timpul ciclurilor de întreținere

Poate fi utilizat în diferite moduri pentru a obține rezultate optime în culturism. Un mod comun de utilizare este în combinație cu alte steroizi anabolizanți. Acest lucru ajută la creșterea efectelor anabolice și la maximizarea rezultatelor. De asemenea, Proviron poate fi utilizat în timpul ciclurilor de întreținere, pentru a menține nivelul de testosteron într-o gamă normală și pentru a preveni efectele secundare ale altor steroizi.

În plus, Proviron poate fi utilizat în timpul perioadelor de definire musculară. Capacitatea sa de a reduce estrogenul ajută la obținerea unei aspect mai definitoriu al mușchilor, fără retenție de apă sau acumulare de grăsime. Acest lucru este esențial pentru culturiștii care doresc să obțină un aspect sculptat și definit.

Este important să menționăm că utilizarea Proviron trebuie să fie însoțită de o dietă adecvată și un program de antrenament bine structurat. Steroizii nu ar trebui utilizați fără consultarea unui specialist în domeniul sănătății, deoarece utilizarea incorectă sau excesivă a acestora poate avea consecințe negative asupra sănătății.

Proviron este un steroid puternic utilizat în culturism pentru a obține rezultate optime. Capacitatea sa de a crește nivelul de testosteron și de a reduce estrogenul îl face un supliment valoros pentru culturiști.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *