Pierdere în greutate versus pierdere grăsime. Strategii pentru a ajunge la un corp tonifiat și sănătos

Care este diferenta intre pierdere greutate si pierdere grasimi

Mulți oameni se luptă să obțină un corp sănătos și atrăgător. Cu toate acestea, este important să înțelegem că pierderea în greutate și pierderea grăsimii nu sunt același lucru

Pierderea în greutate se referă la scăderea numărului de kilograme de pe cântar, indiferent de sursa pierderii. Aceasta poate include pierderea de apă, masa musculară sau grăsime. Pe de altă parte, pierderea grăsimii se concentrează pe reducerea cantității de grăsime corporală, menținând în același timp masa musculară.

Cuprins ascunde

Pierdere în greutate versus pierdere grăsime

Pierderea în greutate și pierderea grăsimii sunt două termeni adesea folosiți în mod interșanjabil, dar ele nu înseamnă același lucru. Este important să înțelegem diferența dintre cele două pentru a obține un corp sănătos și echilibrat.

Pierderea în greutate

Pierderea în greutate se referă la scăderea numărului total de kilograme pe care le avem pe cântar. Aceasta poate fi realizată prin reducerea masei musculare, a apei din organism sau a grăsimii corporale. În general, pierderea în greutate este asociată cu dietă și exercițiu fizic, dar nu neapărat cu o schimbare în compoziția corporală.

Pierderea grăsimii

Pe de altă parte, pierderea grăsimii se referă la reducerea cantității de grăsime corporală. Pentru a obține o pierdere eficientă a grăsimii, este necesar să se elimine grăsimea în exces, în timp ce se menține sau se crește masa musculară. Aceasta se realizează prin adoptarea unei diete echilibrate, care să furnizeze nutrienții necesari pentru a susține masa musculară și prin exerciții fizice specifice care să stimuleze arderea grăsimilor.

Diferența esențială dintre pierderea în greutate și pierderea grăsimii constă în impactul lor asupra sănătății și a compoziției corporale. Pierderea în greutate poate fi rezultatul unei diete foarte restrictive sau al unui program intens de exerciții fizice, dar acest lucru nu garantează neapărat o reducere a grăsimii corporale.

De exemplu, o persoană poate pierde în greutate prin eliminarea apei din organism sau prin pierderea masei musculare, ceea ce nu este sănătos pe termen lung. În plus, o scădere bruscă în greutate poate duce la pierderea de masă musculară, ceea ce poate încetini metabolismul și poate avea efecte negative asupra sănătății.

Pe de altă parte, pierderea grăsimii presupune o abordare mai echilibrată și sustenabilă pentru a obține un corp sănătos. Acest lucru implică combinarea unei diete sănătoase și echilibrate cu exerciții fizice care să stimuleze arderea grăsimilor și să susțină masa musculară.

De exemplu, antrenamentul cu greutăți și exercițiile de rezistență pot ajuta la construirea masei musculare, ceea ce poate crește rata metabolică și poate contribui la arderea grăsimii corporale. În același timp, o alimentație sănătoasă, bogată în legume, fructe, proteine slabe și grăsimi sănătoase, va asigura aportul adecvat de nutrienți și va susține procesul de pierdere a grăsimii.

Pentru a obține rezultate durabile și sănătoase, este important să ne concentrăm nu doar pe pierderea în greutate, ci și pe pierderea grăsimii. Este recomandat să consultăm un specialist în nutriție și să facem exerciții fizice adecvate pentru a ne atinge obiectivele de sănătate și a ne menține un corp sănătos pe termen lung.

Ce înseamnă de fapt pierderea în greutate și cum se diferențiază de pierderea grăsimii

Pierderea în greutate și pierderea grăsimii sunt două concepte adesea folosite în mod interschimbabil, dar există o diferență semnificativă între ele. Deși ambele implică scăderea numărului pe cântar, aceasta nu înseamnă neapărat că se pierde grăsime în același timp.

Pierderea în greutate se referă la reducerea totală a masei corporale, care poate include pierderea grăsimii, a apei și a masei musculare. De exemplu, o persoană poate pierde în greutate prin eliminarea fluidelor din corp prin transpirație sau prin eliminarea reziduurilor din sistemul digestiv. De asemenea, o scădere în greutate poate fi rezultatul unei diete foarte restrictive sau al unei perioade de post, care determină organismul să ardă rezervele de glucoză și glicogen din ficat și mușchi. În aceste situații, pierderea în greutate poate fi rapidă, dar nu înseamnă neapărat că se pierde grăsime.

Pe de altă parte, pierderea grăsimii se referă la reducerea cantității de grăsime corporală. Acest lucru se poate realiza prin crearea unui deficit caloric în organism, adică consumul de energie să fie mai mare decât aportul caloric. Atunci când organismul are nevoie de energie suplimentară și nu primește suficiente calorii din alimente, el începe să ardă depozitele de grăsime pentru a obține combustibil. Acest proces se numește lipoliză și duce la scăderea procentului de grăsime corporală.

Pierderea în greutate poate fi rezultatul unor factori temporari, cum ar fi deshidratarea sau eliminarea reziduurilor din corp, în timp ce pierderea grăsimii este un proces mai lent și mai durabil. De asemenea, este important de menționat că pierderea în greutate poate duce și la pierderea masei musculare, în timp ce pierderea grăsimii poate ajuta la menținerea sau creșterea masei musculare.

3Pierdere în greutate sau pierdere grăsime

Atunci când vine vorba de a scădea în greutate, mulți oameni se concentrează doar pe numărul pe cântar. Cu toate acestea, este important să înțelegem că pierderea în greutate nu este întotdeauna echivalentă cu pierderea grăsimii. De fapt, aceste două concepte pot fi destul de diferite și pot avea un impact semnificativ asupra rezultatelor noastre.

Pierderea în greutate se referă la scăderea totală a kilogramelor, indiferent de sursa acestora. Acest lucru poate include pierderea de apă, pierderea de mușchi sau pierderea de grăsime. Deși scăderea în greutate poate fi motiv de bucurie pentru mulți, trebuie să fim conștienți că nu întotdeauna aceasta înseamnă că am pierdut grăsime.

Pe de altă parte, pierderea grăsimii se referă la scăderea în greutate exclusiv din grăsimea corporală. Acest lucru este important deoarece grăsimea corporală în exces este asociată cu numeroase probleme de sănătate, cum ar fi diabetul, bolile de inimă și hipertensiunea arterială. Prin urmare, obiectivul principal ar trebui să fie pierderea grăsimii corporale, nu a greutății în sine.

Dacă vrem să obținem rezultate durabile și să ne menținem o bună sănătate, trebuie să fim conștienți de diferența dintre pierderea în greutate și pierderea grăsimii.

1. Nutriția adecvată:

Pierderea grăsimii corporale necesită un deficit caloric controlat. Acest lucru înseamnă că trebuie să consumăm mai puține calorii decât ardem într-o zi. Cu toate acestea, este esențial să ne asigurăm că primim nutrienții necesari pentru a ne menține sănătatea și nivelul de energie. Concentrați-vă pe consumul de alimente bogate în proteine, fibre și grăsimi sănătoase, evitând alimentele procesate și bogate în zahăr.

2. Exercițiul fizic:

Combinația dintre exercițiul fizic și alimentația adecvată este esențială pentru pierderea grăsimii corporale. Exercițiile cardiovasculare, precum alergarea, înotul sau ciclismul, vă pot ajuta să ardeți calorii și grăsimi. De asemenea, antrenamentele de rezistență, cum ar fi ridicarea greutăților, pot crește masa musculară și metabolismul, ajutând astfel la arderea grăsimilor.

3. Monitorizarea progresului:

Este important să monitorizăm progresul nostru pentru a vedea dacă obținem rezultatele dorite. În loc să ne concentram doar pe cântar, putem utiliza alte metode de măsurare, cum ar fi măsurarea circumferinței taliei sau utilizarea unui aparat de măsurare a compoziției corporale. Acestea ne pot oferi informații mai detaliate despre procentul de grăsime corporală și pot fi mai relevante în ceea ce privește obiectivele noastre de sănătate.

Cum să obții un corp tonifiat și sănătos în mod eficient

Dacă obiectivul tău este de a obține un corp tonifiat și sănătos, este important să te concentrezi pe pierderea grăsimii, nu doar pe pierderea în greutate.

1. Adoptă o alimentație sănătoasă:

Nutriția joacă un rol crucial în obținerea unui corp tonifiat. Fii atent la aportul caloric și asigură-te că consumi alimente bogate în nutrienți, precum proteine slabe, grăsimi sănătoase și carbohidrați complecși. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi trans.

2. Antrenează-te cu greutăți:

Exercițiile cu greutăți sunt esențiale pentru creșterea masei musculare și arderea grăsimilor. Încearcă să incluzi în rutina ta de antrenament exerciții precum ridicarea greutăților, genuflexiuni, flotări și tracțiuni. Acestea vor ajuta la creșterea metabolismului și la arderea grăsimilor chiar și după antrenament.

3. Include antrenamente de intensitate ridicată:

Antrenamentele de tip HIIT (High-Intensity Interval Training) sunt excelente pentru arderea grăsimilor. Acestea constau în alternarea perioadelor intense de efort cu perioade de odihnă sau efort redus. Poți încerca să faci sprints, sări pe cutie sau să înoți în intervale de timp prestabilite.

4. Menține-te activ pe tot parcursul zilei:

Activitatea fizică nu se limitează doar la antrenamentele de la sală. Fii activ pe tot parcursul zilei, mergând pe jos, urcând scările, făcând treburi casnice sau practicând yoga. Fiecare pas contează în procesul de ardere a grăsimilor și de tonifiere a corpului.

5. Odihnește-te și recuperează-te adecvat:

Somnul adecvat și recuperarea sunt esențiale pentru obținerea unui corp tonifiat și sănătos. Asigură-te că dormi suficient și acordă-ți timp pentru odihnă și recuperare între antrenamente.

Pierderea grăsimii și obținerea unui corp tonifiat și sănătos necesită timp și efort, dar este realizabilă cu o abordare adecvată. Concentrează-te pe obiectivul tău de a pierde grăsime și de a-ți întări musculatura, iar rezultatele vor veni în mod natural. Amintește-ți că nu există o soluție magică, ci doar disciplină și perseverență în ceea ce privește alimentația și exercițiile fizice.

Suplimente pentru slăbit cu proteine și arzătoare de grăsimi – Body Line Slim

Pierdere in greutate versus pierdere grăsime |

Te-ai hotărât că vrei să slăbești.

Însă, scopul tău este să pierzi grăsime sau să pierzi kilograme?

Există o diferență? Da!

De obicei, când cineva spune că vrea să slăbească, spune că vrea să piardă din greutatea totală a corpului.

Adică greutatea pe care o vezi pe cântar. Această greutate include totul!

 • Grăsime corporală nedorită, grăsime esențială pentru corp, mușchi, oase, piele, organe, apă, sânge și multe altele.

Din acest motiv, atunci când alegi orice dietă, care posibil să nu fie specifică nevoilor tale.

Cel mai probabil vei pierde în greutate, dar această pierdere in greutate va proveni din tot ceea ce am enumerat mai sus.

Dacă, însă, dorești să pierzi din grăsimea corporală, în mod specific, atunci este necesar să te  concentrezi să pierzi corpul visceral sau acea grăsime suplimentară de pe stomac, șolduri, coapse.

Acest lucru necesită un plan specific atât pentru activitatea / antrenamentul tău zilnic, cât și pentru planul tău alimentar.  


PACHET BODY LINE SLIM – SLĂBEȘTI FĂRĂ MIȘCARE

Conține suplimente care te ajută să slăbești prin accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor.

Apasa aici pentru Pachetul BODY LINE SLIM – slabesti fara miscare

SCAPI DE BURTA FARA MISCARE

 Când dorești să pierzi grăsimea corporală, vei avea un deficit caloric ușor până la moderat și, prin natură, corpul tău vor dori să folosească mai întâi mușchiul, pentru energie.

Corpul tău se gândește:

Există mai puțină mâncare, trebuie să-mi economisesc grăsimea din corp pentru energie.

Aceasta înseamnă că este necesar să convingi corpului să folosească din grăsimi și nu din mușchi, pentru a produce energie.

 • Organismul trebuie să folosească proteinele și carbohidrații pe care îi consumi, pentru reparația și construcția mușchiulară, și să ardă grăsimea corporală, pentru energie.
 pierdere greutate versus pierdere grăsime - care este diferența?

 Pierdere in greutate versus pierdere grăsime – care este diferența?

Există o diferență mare între pierderea în greutate și pierderea grăsimii.

Obiectivul tău nu ar trebui să fie să slăbești în greutate, ci ar trebui să fie să pierzi grăsime.

Când slăbești, pierzi puțin din tot – grăsime, mușchi, lichide, mărimea organelor.

Dar tu vrei ca majoritatea pierderilor în greutate să provină din grăsimi, și nu din tpate acestea.

Dacă ești preocupat doar de cât arată cântarul, este posibil să pierzi mușchi valoroși în schimb, ceea ce va duce la creșterea în greutate pe termen lung – în sensul de grăsime.


Citește și: Ce și cum mâncăm – slabire fara dieta, fara infometare


Pierderea musculaturii încetinește metabolizarea

Pierderea în greutate, în afară de grăsime, este inevitabilă. Însă pierderea masei musculare va provoca un efect de recul, care duce la creșterea în greutate.

 • Mușchiul este activ metabolic și te ”aprinde”, păstrându-ți metabolismul rapid și arzând calorii.

Chiar și când stai pe canapea, arzi mai multe calorii dacă ai mai multă masă musculară.

Așadar, pierderea mușchilor înseamnă că metabolismul tău devine lent, arde puține calorii și greutatea continuă să crească.

Testarea grăsimilor corporale

Pentru a determina dacă pierzi în greutate sau grăsime, poți efectua un test de grăsime corporală.

De exemplu, o femeie care cântărește 150 de kilograme, cu 35% grăsime, transportă ”pe picioare” mai mult de 52 de kilograme de grăsime.

În mod ideal, o femeie sănătoasă va avea în jur de 25% grăsime sau aproximativ 37 de kilograme.

Astfel încât o pierdere in greutate de 15 kilograme de grăsime ar fi necesară pentru a atinge un nivel mai sănătos.

Dacă, să zicem, ai pierdut în total 20 de kilograme, dar doar 10 kilograme din acestea provin din magazinele de grăsime, tot ai fi la un 32%  grăsime nesănătoasă.

Pentru a atinge nivelul de 25 de procente de grăsime corporală, toate cele 20 de kilograme trebuie să provină din grăsimi.


Apasa aici pentru Pachetul BODY LINE SLIM

Body Line Slim slabire

Deshidratarea nu este o pierdere in greutate reală

Unul dintre cele mai rapide ”trucuri” de pierdere în greutate, care nu are nici o legătură cu pierderea de grăsime, este a fi deshidratat.

 • Dacă slăbești din cauza faptului că ești deshidratat, ai pierdut doar apă, iar acele kilograme vor reveni imediat.

Nu te păcăli să crezi că acele kilograme au dispărut. Încă mai ai la fel de multă grăsime pe corp ca înainte.

De fapt, fără hidratare, mușchii se vor mări, deoarece rețin apa, te vei simți mai ușor, dar fără energie sau forță.


Citește și: Cum te ajută arzătoarele de grăsimi să slăbești – Extract de ceai verde FAT BURNER X3


Câștigă mușchi pentru a arde grăsime

Modalitatea de a pierde doar grăsimea este prin adăugarea antrenamentului de forță în programul tău de exerciții fizice.

Nu încerca să slăbești executând doar cardio.

 • Kilogramele pe care le pierzi prin cardio, vor reveni imediat după ce te oprești. Și asta pentru că fără masa musculară adăugată, nu îți poți menține greutatea.

Antrenamuntul de forță te ajută să crești masa musculară.

Când adăugi mușchi, îmbunătățești raportul compoziției grăsimilor din corp, care este principalul obiectiv.

Nu îți fă griji cu privire la câștigarea de prea multă masă musculară, încât să arăți ca un culturist. Nu se va întâmpla acest lucru.


Citește și: Creste-ti masa musculara cu cel mai bun gainer


Pierde grăsimea într-un mod sănătos – pierdere in greutate versus pierdere grăsime

Pierderea în greutate te poate face să arăți ca o versiune mai mică a unei persoane grase, deoarece nu ai tonusul muscular.

Pentru a arăta ca o persoană fit, sănătoasă, este absolut necesar să pierzi din grăsime și să crești masă musculară. Alege să te folosești de greutăți.

Dacă nu știi ce trebuie să faci, poți apela la ajutorul unei persoane instruite, un antrenor personal, deoarece este important să faci antrenamentele de forță în mod corespunzător.

 • Pentru a ținti acolo unde surplusul de grăsime este mare și pentru a evita accidentarea.

Greutatea ta nu este doar un număr, ci ceva care poate schimba efectiv modul în care gândești și te simți, față de tine.

Când te cântărești dimineața și numărul arătat de cântar este mai mic decât a fost înainte, te simți mult mai bine în legătură cu tine. Te simți motivat. Dacă este, însă, mai mare, ziua ta poate fi ruinată. Nu mai ai chef de nimic.

pierdere greutate versus pierdere grăsime - măsurare cântar

Care este adevărul despre greutatea pe cântar?

Când vorbești despre pierderea în greutate, vorbești despre slăbire. În jurul șoldurilor, coapselor, burții și a brațelor.

Dar slăbirea nu înseamnă întotdeauna pierderea în greutate, cantitativ.

Este posibil să devii mai subțire fără să vezi efectiv o schimbare în greutatea ta, pe cântar. Pierdere in greutate versus pierdere grăsime

Acest lucru se întâmplă atunci când pierzi grăsime corporală, în timp ce câștigi mușchi.

Greutatea ta poate rămâne aceiași, însă, dacă pierzi în centimetri, este semn că te îndrepți în direcția corectă.

Cunoașterea diferenței dintre pierderea în greutate și pierderea grăsimii corporale, poate schimba modul în care te vezi pe tine și progresul tău.

O cântărire tipică, pe cântar, îți arată greutatea, dar nu îți spune cât de mult din acea greutate este mușchi, grăsime, apă, oase sau organe.

Greutatea unui culturist ar putea fi în afara graficelor normale, datorită unui plus de mușchi. Și nu înseamnă că acesta este supraponderal sau gras.

Cunoașterea compoziției corporale este informație crucială, dacă dorești cu adevărat să obții rezultate.

Din păcate, cântarul tipic nu spune asta.

Un alt motiv pentru care greutatea arătată de cântar,nu este atât de fiabilă, este că se schimbă tot timpul. Pierdere in greutate versus pierdere grăsime

Vei vedea că greutatea se schimbă pe parcursul zilei, uneori extrem de semnificativ,  în funcție de:

 • ce și cât de des mănânci și bei,
 • cât de des mergi la baie,
 • cât de multă apă reții.

Însă, cântarul are și unele utilizări importante.

Un studiu publicat în 2016 a constatat că pentru persoanele care au pierdut în greutate, cântărirea în mod regulat i-a motivat și i-a  ajutat ​​să mențină acea pierdere în greutate.

pierdere greutate versus pierdere grăsime - măsoară centimetri

Concentrează-te pe pierderea de grăsime și nu pe greutate

Cântarul poate să nu fie cel mai bun instrument pentru persoanele care încep un program de pierdere de grăsime.

Dacă nu te ajută să rămâi pe calea pe care ai ales-o și să-ți atingi obiectivele, poate este timpul să adopți o abordare diferită, pentru a urmări progresul tău.

Concentrarea pe pierderea de grăsime este mult mai importantă decât concentrarea pe greutatea ta.

Când pierzi grăsimea corporală, faci modificări permanente în corp.

Schimbi compoziția corpului, astfel încât să ai mai puțină grăsime și mai mult mușchi. Pierdere greutate versus pierdere grăsime.

Când slăbești, ai putea pierde apă sau chiar mușchi.

Este imposibil de știut dacă vezi rezultate reale sau este doar produsul obiceiurilor tale zilnice, schimbările hormonale și schimbarea nivelului de hidratare.

Iată cum cântarul te poate induce în eroare.

 • Măsoară totul. Numărul de pe cântar include mușchi, grăsime, oase, organe, alimente și apă.
 • Nu reflectă schimbările care se petrec în corpul tău.

Din acest motiv, pierderea ta în greutatea  poate fi un număr înșelător.

Dacă faci cardio și antrenament de forță, poți construi țesut muscular și în același timp, pierzi grăsime. În acest caz, cântarul nu arată schimbări, chiar dacă ești mai slab.

 • Nu reflectă sănătatea ta.
 • Nu este întotdeauna un motivator pozitiv.
 • Cum ar fi pierderea de grăsime, mai multă rezistență și un nivel mai mare de energie.

Cântarul nu poate spune diferența dintre grăsime și mușchi.

Aceasta înseamnă că o persoană poate avea o greutate corporală scăzută, dar totuși poate avea niveluri nesănătoase de grăsime corporală.

Dacă te urci pe cântar și ești nemulțumit de ceea ce vezi, cum te face să te simți? Pui la îndoială tot ceea ce faci, te întrebi chiar dacă mai are rost să continui.

Concentrarea pe greutate poate umbri rezultatele pozitive pe care le obții, de fapt.

Pierdere in greutate versus pierdere grăsime.

Apasa aici pentru FAT BURNER X3

extract de ceai verde produs fat burner x3 body line


Câtă grăsime corporală poți pierde efectiv într-o săptămână?

Pierdere greutate versus pierdere grăsime

Iată realitatea: putem pierde aproximativ 0,5-1% grăsime din greutatea noastră corporală, pe săptămână.

Dacă pierdem mult mai mult decât atât, există șanse mari să fie greutatea apei (sau mai rău, un anumit mușchi s-a pierdut).

Greutatea apei, atât câștigată, cât și pierdută, poate face lucrurile foarte confuze pentru cei care monitorizează schimbările din compoziția corpului.

 • Pierderea greutății apei face exteriorul să arate mai bine, dar schimbările sunt de scurtă durată.

Așadar, în loc să te concentrezi pe pierderea în greutate, adevăratul obiectiv ar trebui să fie să îți  păstrezi cât mai mulți mușchi, sau chiar să câștigi unii, în timp ce pierzi cât mai multă grăsime. Pierdere greutate versus pierdere grăsime

Vei avea o compoziție corporală mult îmbunătățită. Probabil ai auzit „regula” potrivit căreia pentru a câștiga un kilogram, este necesar consumul a  3.500 de calorii.

Aceste calorii fiind peste nivelul caloric al nivelului tău de întreținere, adică numărul de calorii de care ai nevoie pentru a rămâne la aceeași greutate.

Ceea ce înseamnă că, dacă nu ai mâncat, să zicem, 5.000 sau 6.000 de calorii, într-o singură zi, nu ai câștigat un kilogram, peste noapte.

La capătul opus al spectrului, dacă nu ai mâncat nimic și nu ai făcut destul de mult exercițiu fizic, nu poți nici pierde un kilogram în greutate, într-o singură zi.

Aceste fluctuații zilnice pe cântar se datorează modificărilor în greutatea apei și greutatea alimentelor care stau în intestin.


Citește și:Fibre alimentare ce mențin sațietatea – Află care alimente sunt bogate în fibre?


Cum să măsori cât ai slăbit? Pierdere greutate versus pierdere grăsime

Când pornești pentru prima dată un program de slăbire, este posibil să ai nevoie de încurajare suplimentară pentru a continua și dovada că ceea ce faci funcționează.

Cântarul, este posibil, să nu poată să-ți ofere această dovadă.

Utilizarea altor metode de a măsura progresul, te poate menține motivat și te ajuta să realizezi că sunt modificări ale corpului, indiferent de ce spune cântarul.

Amintește-și că, corpul tău pierde în greutate în funcție de sex, vârstă, genetică și alți factori, dincolo de controlul tău.

Doar pentru că nu pierzi în greutate, nu înseamnă că nu pierzi în centimetri pe undeva.

pierderea-de-greutate-versus-pierderea-de-grasime-care-este-diferent

Ia în considerare și alte metode pentru a măsura succesul, dincolo de cântar

Pierdere greutate versus pierdere grăsime

 • Observă cum se potrivesc hainele. Dacă se potrivesc mai vag, știi că ești pe drumul cel bun.
 • Măsoară-te pentru a vedea dacă pierzi centimetri.
 • Folosește un cântar care măsoară grăsimea corporală prin impedanță bioelectrică.
 • Stabilește obiective de performanță.

Te ajută să ai o pereche de pantaloni care sunt puțin prea strânși. Încercă-i o dată pe lună și ia notițe despre modul în care se potrivesc.

Hainele nu mint.

Măsurarea corpului în diferite puncte te ajută să îți dați seama dacă, de fapt, pierzi grăsime.

Știind asta te poate motiva să continui și să permiți corpului tău să răspundă la antrenamente.

Aceste cântare sunt disponibile la prețuri diferite sau poate fi disponibil la sala de sport sau la clubul welness.

Acestea îți pot oferi o imagine mai exactă a faptului că pierzi grăsime și câștigi sau nu mușchi.

În loc să te îngrijorezi de pierderea în greutate sau pierderea de grăsime, concentrează-te pe finalizarea unui anumit număr de antrenamente, în fiecare săptămână.

Sau intră într-o competiție. Vezi câte push-up-uri poți face sau câte zile la rând poți executa.

Acestea sunt obiective tangibile, accesibile, care oferă mai mult decât o satisfacție instantanee oferită de cântar.

Greutatea ta nu este singura măsură a succesului tău. Deschide ochii către alte posibilități și vezi cât de departe ai ajuns.


Citește în continuare


Suplimente pentru memorie, concentrare, somn, digestie și energie. Top 5 recomandări

Memoria este una dintre cele mai importante funcții ale creierului nostru și este crucială pentru [...]

Fitness, cum să-ți optimizezi dieta pentru rezultate maxime. Top 10 alimente esențiale

Fitness-ul nu se rezumă doar la antrenamente intense, ci și la o alimentație sănătoasă și [...]

Pierderea în greutate. 5 reguli de aur pentru slăbit rapid și sigur. Apa cu lămâie, mit sau adevăr?

Pierderea în greutate poate fi un proces dificil și uneori frustrant, dar este important să [...]

Potența masculină. 4 sfaturi și trucuri pentru a menține o potență sănătoasă

Potența masculină este un subiect sensibil și important pentru mulți bărbați, deoarece poate avea un [...]

Omega-3, Omega-6 și acidul linoleic. Beneficiile, sursele naturale și suplimentele pentru sănătatea femeilor și bărbaților

Omega-6 este un nutrient esențial pentru sănătatea noastră, iar beneficiile acestuia sunt remarcabile atât pentru [...]

Detoxifierea organismului. Top 10 cure de detoxifiere care îți vor revitaliza organismul

Detoxifierea organismului este un proces important pentru menținerea sănătății și vitalității noastre. Există multe modalități [...]

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%
Prețul inițial a fost: 80 lei.Prețul curent este: 39 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *