Winstrol, un steroid cu acțiune rapidă. Beneficii, riscuri și modalități de utilizare

Winstrol 3

Winstrol, cunoscut și sub denumirea de stanozolol, este un steroid anabolic sintetic utilizat în principal în sportul de performanță pentru a îmbunătăți performanța fizică. Acesta a fost dezvoltat în anii 1960 de către compania farmaceutică americană Winthrop Laboratories și a fost aprobat inițial pentru utilizarea în tratarea diferitelor afecțiuni medicale, cum ar fi osteoporoza și angioedemul ereditar

Obiectivul principal al stanozololului chimic este de a lucra pentru a lega direct receptorii androgeni. Acești receptori se găsesc în mod natural în țesutul osos și în mușchi și joacă un rol important atunci când vine vorba de construirea masei musculare și de declanșare a procesului de creștere musculară.

Winstrol, un steroid cu acțiune rapidă și cu efecte androgenice

În sport, este adesea utilizat pentru a crește masa musculară, a îmbunătăți rezistența și a reduce nivelul de grăsime corporală. Acesta este considerat un steroid cu acțiune rapidă și cu efecte androgenice moderate, ceea ce îl face atractiv pentru sportivii care doresc să obțină rezultate rapide fără a suferi de efecte secundare grave.

Winstrol funcționează în principal prin activarea semnalizării mediate de AR, care la rândul său ajută la stimularea atât a producției de eritropoietină, cât și a sintezei proteinelor. Acest steroid este în mare parte cunoscut pentru activitatea sa anabolică de nivel înalt.

S-a remarcat prin studiile clinice că raportul androgenic cu Stanozolol este de 320:30, ceea ce este o gamă destul de mare în comparație cu alți compuși de pe piață. Datorită acestui raport ridicat, sunt posibile câreșteri masive de mușchi. Winstrol este considerat o alegere ideală pentru persoanele care caută să crească masa musculară.

Winstrol este adesea comparat cu Anadrol

Winstrol este adesea comparat cu Anadrol, care este, de asemenea, unul dintre cei mai cunoscuți steroizi și este recunoscut ca unul dintre cei mai puternici pentru consumul oral.

De asemenea, este un produs binecunoscut pentru sportivi și culturisti, datorită efectelor sale anabolice și funcțiilor androgene.

Este identificată ca una dintre metodele eficiente de reducere a procentului de grăsime corporală și de creștere a creșterii masei musculare într-un interval scurt de timp, atunci când este asociată corect cu sesiunile potrivite de antrenament de forță și de creștere a mușchilor.

Pentru ce este folosit

Este unul dintre steroizii anabolizanți cunoscuți, care este utilizat pentru o varietate de motive și are multe beneficii. Este o atracție pentru cei care sunt foarte clari cu privire la obiectivele lor de fitness definite.

Winstrol a fost întotdeauna o alegere de top și un mijloc eficient de a ajuta iubitorii de fitness să reducă grăsimea, creând în același timp un fizic mai slab și mai puternic. Winstrol are cu siguranță rezultate eficiente, dar utilizatorii trebuie să facă întotdeauna propriile cercetări ample înainte de a-și stabili dozele. Dacă este asociat cu o dietă corectă și un regim de antrenament adecvat, Winstrol va produce rezultate excelente.

Pe lângă utilizarea pentru a câștiga masa musculară, pastilele au fost folosite și pentru alte beneficii:

Pentru a crește puterea

Winstrol este unul dintre steroizii anabolizanți care se află în fruntea listei atunci când vine vorba de îmbunătățirea performanței, în special în circuitele atletice. Utilizatorii au raportat a oferit creșteri dramatice ale forței lor fizice, împreună cu o creștere vizibilă a volumului sau a masei musculare. Winny este de obicei folosit de culturisti pentru a câștiga viteză și putere.

Sinteza colagenului

Studiile clinice au sugerat că utilizarea Winstrol a dus la o creștere a sintezei de colagen. În timp ce perioada de recuperare este o parte importantă după antrenament, în mod similar, vindecarea rapidă a leziunilor și repararea țesuturilor sunt esențiale, ceea ce poate fi realizat în mod eficient datorită sintezei de colagen.

Pentru a întări mușchii

Winstrol este folosit mai ales de culturisti, deoarece face mușchii mai fibroși și mai duri în aspect. Cu utilizarea obișnuită, taliile vor merge mai bine cu deltoizi bine sculptați. Utilizarea acestui steroid anabolizant a mascat bine și aspectul oricărei moliciune și retenție de apă în procesul de câștigare a mușchilor.

Pentru a reduce SHBG

SHBG, Globulina de legare a hormonilor sexuali este redusă drastic atunci când Winstrol începe să-și facă treaba. Aceste efecte sunt mai evidente în timpul utilizării Winstrol în comparație cu rezultatele altor steroizi anabolizanți disponibili pe piață. Ajută la creșterea nivelului de testosteron liber din organism chiar și din prima zi a ciclului.

Pentru a declanșa pierderea de grăsime

Este una dintre utilizările importante ale Winstrol, deoarece este, de asemenea, considerat un supliment pentru pierderea grăsimilor, care este eficient pentru majoritatea persoanelor care au grăsime corporală minimă. Funcționează bine pentru persoanele care urmează o rutină strictă de antrenament.

Datorită proprietăților sale de ardere a grăsimilor, nu ar trebui să fie surprinzător de ce funcționează atât de bine în definirea fizicului culturistilor. Winstrol lucrează, de asemenea, pentru accelerarea metabolismului, asigurându-se în același timp că mușchii sunt păstrați în acest proces.

Pentru a asigura conservarea mușchilor

Ori de câte ori un culturist începe să facă cicluri de tăiere, accentul său principal este pe creșterea cardio și arderea la maximum a grăsimilor prin reducerea caloriilor.

Făcând acest regim de pierdere a grăsimilor, este foarte important să protejăm mușchii, deoarece din cauza deficitului de calorii organismul ajunge să folosească grăsimea și mușchiul drept combustibil. Cu toate acestea, acest lucru nu este, evident, primitor pentru niciun culturist.

Pentru a spori performanța

O altă utilizare a Winstrol este de a îmbunătăți performanța și rezistența. Winstrol a fost conceput inițial pentru a combate anemia, deoarece stanozololul chimic este perfect pentru creșterea numărului de globule roșii din organism. Acest proces nu este util doar în general pentru oameni, ci este util și pentru culturisti.

Oxigenul și substanțele nutritive sunt transportate în tot corpul prin fluxul sanguin. Cu cât mai multă circulație a celulelor cu nutrienți, cu atât mai multă energie curge în corp și cu atât vă puteți împinge mai greu mușchii și corpul să lucreze. Winstrol ajută halterofilii să-și mărească capacitatea de a ridica greutăți și de a face exerciții pentru perioade mai lungi de timp, cu mai puțină oboseală musculară și cu o recuperare mai rapidă.

Gainer Masă Musculară rapidă M.M.A 33 – Body Line

Ciclul Winstrol

Stanozololul în sine este un derivat al dihidrotestosteronului (DHT), deși are o activitate androgenică mai mică. Este un steroid care promovează mai mult câștigurile în masă decât efectele androgenice, față de DHT care are puternice efecte androgene, dar nu aduce câștiguri în masă. Winstrolul este un steroid folosit cu precădere în ciclurile de definire și striere.

Ciclul standard de Winstrol durează între 4 și 6 săptămâni. Executarea unui ciclu mai mult decât această perioadă obișnuită poate provoca hepatoxicitate. În timpul utilizării ciclului Winstrol, se recomandă utilizarea suplimentelor de sprijin și a produselor care ajută la protejarea ficatului și a altor organe ale corpului de efectele nocive.

Este important să înțelegeți că, atunci când vine vorba de doza de Winstrol, nu vi se va cere mult pentru început. După cum sugerează utilizatorii experimentați, eficacitatea produsului este dovedită chiar și atunci când este luat în doze mici. Majoritatea culturiștilor încep ciclul Winstrol consumând undeva între 25 și 100 mg de Winstrol.

Pentru sportivii cu experiență, doza sigură de Winstrol este de 50 mg. Această doză este suficient de puternică pentru a da un aspect imediat al unei forme musculare mai pline. Efectul imediat și instantaneu asupra performanței generale este ceea ce face să fie popular și printre sportivi. Mai semnificativ, utilizatorii nu se confruntă cu o creștere rapidă în greutate din cauza utilizării, ca și în cazul altor anabolizante.

Dacă luați Winstrol Cycle, administrarea orală este cea mai bună de două ori pe zi, din cauza duratei scurte de înjumătățire a efectului. Pe de altă parte, injecțiile cu Winstrol pot fi dozate o dată pe zi, deoarece are efecte mai lungi și timp de înjumătățire. Winstrol este, de asemenea, stivuit cu alți steroizi pentru a crește și mai mult efectele sale uimitoare. Injectabilele sunt compuși mai puternici decât pastilele, astfel dozarea poate fi gestionată mult mai puțin decât tabletele.

Efecte secundare Winstrol

Adevărul din spatele steroidului anabolic Winstrol este că poate prezenta unele pericole cu adevărat potențiale dacă de face abuz de dozele recomandate. Aceeași îngrijorare există de obicei cu utilizarea multor tipuri de medicamente vândute și consumate astăzi. Deși, Winstrol nu este la fel de puternic precum alți steroizi anabolizanți, utilizarea greșită poate provoca repercusiuni periculoase.

Acnee

Deși este un efect secundar ușor care este cauzat de fluctuațiile și modificările hormonilor. Apariția acneei este obișnuită și foarte posibilă cu utilizarea Winstrol. Majoritatea utilizatorilor au experimentat acnee care a apărut pe deltoizi, pe față și pe spatele corpului. Persoanele care sunt predispuse la acnee pot avea mai multe erupții, în timp ce restul utilizatorilor pot avea pete sau acnee ușoară.

Probleme de colesterol

Cu toții știm despre cele două tipuri de colesterol din corpul uman. Colesterolul bun este HDL, iar colesterolul rău este LDL. Dintre cele două, LDL este vinovatul din spatele depozitelor de grăsime de pe artere din cauza cărora pot apărea blocaje care pot duce la atacuri de cord, insuficiență renală și hipertensiune arterială. Conform unor studii științifice, Winstrol este asociat cu creșterea colesterolului LDL în timp ce scade nivelul de colesterol HDL. Prin urmare, persoanele cu niveluri ridicate de HDL sunt sfătuite să se abțină de la utilizarea stanozololului, deoarece acesta se poate dovedi a fi fatal pentru utilizator.

Palpitații cardiace

Mulți utilizatori de Winstrol au avut palpitații ale inimii. S-a observat că mulți indivizi au ritmuri cardiace neregulate repetitive. Poate fi din cauza creșterii tensiunii arteriale, dar, prin urmare, se recomandă ca persoanele cu afecțiuni cardiovasculare preexistente să nu consume niciodată Winstrol. În astfel de cazuri, utilizare poate provoca riscuri potențiale care pun viața în pericol, cum ar fi stopuri cardiace și, în unele cazuri, poate provoca moartea.

Leziuni hepatice

La fel ca mulți alți steroizi anabolizanți, Winstrol este, de asemenea, legat de cauza leziunilor hepatice sau a hepatoxicității. Consumul de alcool este strict interzis în timpul utilizării Winstrol.

Probleme de somn

În timp ce ajustarea cu ciclul Winstrol necesită ceva timp și provoacă anumite probleme, unul dintre aceste puncte de îngrijorare este problema legată de somn. Cei care iau Winstrol pot experimenta o creștere a ritmului cardiac și reapariția palpitațiilor inimii, ceea ce face dificil să doarmă.

Rezultate înainte și după

Crește nivelul de testosteron

Winstrol nu crește direct producția de testosteron în organism, dar în schimb crește numărul de receptori care se leagă de testosteron și DHT. În acest fel, permite testosteronului să influențeze mai bine libidoul corpului, fluxul sanguin general și sinteza proteinelor, ceea ce ajută la îmbunătățirea timpului de recuperare și la creșterea creșterii masei musculare slabe.

Crește rata metabolică de repaus

Winstrol este folosit de culturisti în timpul ciclului de tăiere pentru a reduce grăsimea și greutatea. Pentru a reduce excesul de grăsime, trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. Winstrol ajută la influențarea enzimelor și a substanțelor chimice din corpul tău care au control asupra ratei metabolice a corpului tău. Supraalimentarea ratei metabolice va ajuta în cele din urmă corpul să ardă mai multe calorii, chiar și în timp ce vă odihniți. Acest lucru va provoca un deficit caloric mare, care va ajuta la topirea grăsimii.

Îmbunătățește fluxul sanguin general

Circulația sănătoasă a sângelui în organism este esențială pentru rezistența ta în timp ce te antrenezi și te recuperezi mai târziu. Winstrol acționează ca un vasodilatator natural pentru a lărgi vasele de sânge și a îmbunătăți fluxul sanguin. În acest fel, mușchii primesc suficient oxigen în timpul sesiunilor de antrenament de forță și suficienți nutrienți în timpul fazei de recuperare pentru a vă păstra masa musculară și pentru a îmbunătăți dezvoltarea musculară.

Îmbunătățește creșterea în masă musculară

Pentru a vă construi masa musculară și a le păstra în timp ce tăiați, Winstrol ajută la creșterea procesului de sinteză a proteinelor. Odată cu fluxul sanguin îmbunătățit, Winstrol se asigură, de asemenea, că mușchii sunt furnizați cu toți nutrienții esențiali de care au nevoie pentru a crește și vă ajută să vă construiți puterea.

Winstrol poate fi administrat oral sau prin injecții. Ambele metode sunt eficiente, dar trebuie avute în vedere avantajele și dezavantajele fiecăreia. Administrarea orală este mai ușoară și mai convenabilă, însă poate pune o presiune suplimentară asupra ficatului. Pe de altă parte, injecțiile evită această problemă, dar necesită cunoștințe și abilități specifice pentru a fi realizate în mod corect.

Utilizarea Winstrol trebuie să fie însoțită de o dietă echilibrată

Este important de menționat că utilizarea Winstrol trebuie să fie însoțită de o dietă echilibrată și de un program de antrenament adecvat. Acest steroid nu este un substitut pentru efortul fizic și alimentația sănătoasă, ci un supliment care poate amplifica rezultatele obținute prin acestea.

Winstrol este un steroid puternic, utilizat de mulți sportivi și culturiști pentru a-și îmbunătăți performanțele și pentru a construi masa musculară. Cu toate acestea, utilizarea acestui steroid trebuie să fie însoțită de o planificare atentă și de respectarea dozelor recomandate, pentru a evita efectele secundare și pentru a obține rezultatele dorite.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

One thought on “Winstrol, un steroid cu acțiune rapidă. Beneficii, riscuri și modalități de utilizare

  1. Pingback: Parabolan. Steroidul Puternic Cu Efecte Controversate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×