Multivitamine Mega Vit & Min Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

(5 recenzii de la clienți)

129 lei 90 lei

Multivitamine Mega Vit & Min Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

(5 recenzii de la clienți)

129 lei 90 lei

Descriere

Platinium MEGA VIT MIN cele mai bune vitamine si minerale pentru adulti – Cele mai bune multivitamine

Care este rolul vitaminelor și mineralelor în organismul uman?

Multivitaminele sunt adesea considerate o poliță de asigurare excelentă pentru a te sprijini atunci când dieta ta nu oferă toți nutrienții de care ai nevoie.

 • Multivitaminele ajută la eliminarea oricăror lacune nutriționale care pot apărea și contribuie la promovarea sănătății generale.

Vitaminele și mineralele sunt extrem de importante pentru a asigura succesul aproape oricărei funcții naturale a organismului.

Vitaminele pot fi găsite în multe alimente, însă biodisponibilitatea poate varia.

Suplimentarea cu PLATINIUM MEGA VIT&MIN ajută organismul să acopere deficitul de multivitamine și să funcționeze eficient.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de 20 de multivitamine esențiale. 

Este conceput special pentru a menține o stare de sănătate excelentă și un ajutor de nădejde atunci când vrei să urmezi o dietă bogată în vitamine si minerale.

Care sunt cele mai bune multivitamine pentru adulți?

PLATINIUM MEGA VIT&MIN  are în compoziția sa 20 de multivitamine și minerale active, ce oferă 100% și chiar mai mult din cerințele zilnice ale organismului nostru.

multivitamine si minerale

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de multivitamine esențiale și minerale, concepută special pentru a menține o stare de sănătate excelentă si un ajutor de nadejde atunci cand vrei sa urmezi o dieta bogata in vitamine si minerale.

COMANDA ACUM MULTIVITAMINE MEGA VIT&MIN

PLATINIUM MEGA VIT&MIN – cele mai bune multivitamine – este un supliment minune, un aliat puternic și extrem de generos al organismului nostru

PLATINIUM MEGA VIT&MIN conține un complex de multivitamine de înaltă calitate pentru bărbați și femei.

Suplimentul de vitamine și minerale este formulat cu vitamine B pentru susținerea energiei, vitaminele C și E pentru a promova funcția imunitară, vitamina D pentru a ajuta la menținerea oaselor sănătoase și alte multivitamine pe care le prezentăm mai jos.

Fiecare porție de PLATINIUM MEGA VIT&MIN oferă un spectru unic de multivitamine și minerale

Cauți cele mai bune multivitamine?

Multivitaminele vin într-o varietate de formule, fiecare cu scopul său. Sunt foarte importante, deoarece, în funcție de dietă, este posibil să lipsească micronutrienții.

Toate multivitaminele sunt eficiente. Însă, trebuie să ai grijă, deoarece 95% dintre vitaminele și mineralele de pe piața noastră, nu sunt de origine organică. Este ușor să scrii o etichetă și un tabel nutrițional. Dar se asimilează?

Cele mai bune multivitamine Body Line®, PLATINIUM MEGA VIT&MIN conține doar ingrediente organice, ce se absorb până la 100% sau cât are corpul tău nevoie.

Care este Doza Zilnica Recomandata (DZR) la vitamine si minerale?

Un aspect foarte important atunci când alegi cele mai bune multivitamine și minerale, este conținutul în DZR ( Doza Zilnica Recomandata).

Aceast DZR este minimum ce ar trebui sa-l contina un complex de vitamine si minerale. Daca o anumita vitamina sau minerala contine mai mult decat acest DZR, este un lucru foarte bun, deoarece daca ai o carenta foarte mare, corpul isi va lua doar cat are nevoie.

FAT BURNER X10 miere pentru arderea grăsimilor și slăbire rapidă. 25 porții

Arzător de grăsimi pentru femei și bărbați

Formula revoluționară pentru slăbire eficientă și sănătoasă 

√  Stimulează arderea grăsimilor corporale încăpățânate
√  Suprimă pofta de mâncare
√  Oferă energie pentru toate activitățile zilei
√  Destinat tuturor celor care vor să slăbească

APASĂ AICI PENTRU MIERE PENTRU SLĂBIT FAT BURNER X10

Care sunt cele mai bune vitamine si minerale pentru piele?

 • Vitamina A cele mai bune multivitamine

Vitamina A cuprinde un grup de compuși organici nutriționali nesaturați care include retinol, retinal, acid retinoic și câteva carotenoide provitamină A (mai ales beta-caroten). Vitamina A este importantă pentru creștere și dezvoltare, pentru menținerea sistemului imunitar și pentru o vizibilitate bună.

Vitamina A ajută la formarea și menținerea dinților sănătoși, a țesuturilor scheletice, a membranelor mucoase și a pielii. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de retinol, deoarece produce pigmenții din retina ochiului. Vitamina A promovează o viziune bună, în special la lumină scăzută

Vitamina A este esențială pentru menținerea sănătății țesutului epitelial ce se găsește în piele, ochi, sistem respirator și tract urinar. Este,de asemenea, sprijin în reproducere și alăptare.

 • Complex de Vitamine B (B1 ,B2, B3, B5 (acidul pantotenic), B6, B7 (biotina), B9 (acidul folic),  B12)

Vitaminele B sunt solubile în apă și sunt extrem de importante în mumeroase reacții și funcții ale organismului. 

Vitaminele B sunt indispensabile pentru producerea de energie și pentru fabricarea și menținerea ADN-ului, genelor, celulelor, țesuturilor, organelor și funcțiilor enzimatice.

Cel mai bun complex complet activ de vitamine B ce vă oferă energie și vă ajută să faceți față stresului, de aceea sunt cele mai bune multivitamine.

Vitamina C este consumată într-o formă suplimentară de către milioane de oameni din întreaga lume pentru proprietățile sale antioxidante. Unele dovezi științifice sugerează consumul de vitamine antioxidante pentru a reduce riscul anumitor forme de cancer.

 • Tiamina

o        contribuie la metabolismul glucidelor și grăsimilor,
o        stimulează  eliminarea urinei și, astfel, imbunătățește și procesul de eliminare a toxinelor rezultate și, ca urmare, a metabolizării proteinelor,
o        crește tonusul muscular.

 • Riboflavina

o        elimină oboseala,
o        contribuie la producția de energie,
o        optimizează circulația sangvină și oxigenarea,
o        susține dezvoltarea și refacerea țesuturilor (mușchii, pielea, ochii, sistemul nervos,etc),

 • Niacina

o        contribuie la optima metabolizare a proteinelor, carbohidraților și grăsimilor,
o        susține activitatea hormonală prin asigurarea optimei  funcționări a glandelor suprarenale.

VITAMINE SI MINERALE MEGA VIT & MIN pentru anxietate

Care sunt cele mai bune vitamine si minerale pentru sistemul nervos?

 • Colina

o        stimulează activitatea normală a sistemului nervos,
o        susține funcția neuro-musculară.

 • Inozitol

o        metabolizează grăsimile și colesterolul,
o        susține optimă hrănire a celulelor cerebrale,
o        crește calitatea și durata somului.

Cele mai bune multivitamine sunt cele ce contin Inozitol, Paba, Colina, etc

 • PABA

o        un excelent antioxidant,
o        previne apariția ridurilor și menține aspectul sănătos al pielii,
o        ajută la menținerea și chiar la refacerea culorii naturale a părului,
o        diminuează starea de oboseală,
o        combate depresia.

 • Biotina

o        contribuie la producția de energie,
o        susține creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor,
o        previne acneea și susține frumusețea pielii.

 • Enzime digestive

Anumite enzime actioneaza la nivel gastric, intr-un pH acid, in timp ce altele actioneaza la nivel intestinal, acolo unde pH-ul este bazic.

Enzimele rup legaturile chimice de la nivelul alimentelor, transformand nutrientii complecsi in compusi simpli, usor de absorbit (ex: proteinele sunt descompunse in aminoacizi).

Enzimele cresc masa musculară, distrug toxine și ajută la digerarea optimă a particulelor alimentare în timpul digestiei.

 • Vitamina D3 – una din cele mai bune vitamine si minerale pentru adulti

Vitamina D3 este obținută, în mod obișnuit, din dietă sau este produsă de organism prin expunerea la energia ultravioletă a soarelui( denumită de ”vitamina soarelui”). Însă, cum nu se găsește abundent în alimente și pe măsură ce tot mai mult evităm expunerea la soare, suplimentarea cu vitamina D devine și mai necesară pentru a vă asigura că organismul dumneavoastră primește o cantitate adecvată.

Vitamine si minerale pentru imunitate

Vitamina D3 sprijină eficiența sistemului imunitar, asigură densitatea și structura oaselor, menținându-le sănătoase, suportă funcțiile cardiovasculare și celulare.

 • Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant major. Este deosebit de importantă pentru a oferi sprijin sistemului imunitar împotriva radicalilor liberi și pentru a menține un sistem cardiovascular sănătos.

 • Zinc cele mai bune multivitamine si minerale

Zincul este un mineral esențial și un antioxidant ce susține activitatea multor enzime din organism, care sunt utile pentru o multitudine de reacții biochimice. Zincul este cunoscut pentru susținerea sintezei proteinelor și a mecanismul de creștere s masei musculare.

Vitamina B6 ajută la absorbția zincului de către organism.

 • Iod

Iodul este cel care asigură o bună funcționare a glandei tiroide; sprijină creșterea și dezvoltarea corporală și metabolismul.

 • Crom din Mega Vit & Min – multivitamine, vitamine si minerale pentru adulti

Cromul este un mineral folositor în digestia mâncării; transferul glucozei din sânge în celule; crește colesterolul bun (HDL) și scade trigliceridele; susține dezvoltarea masei musculare și arderea grăsimilor.

 • Seleniu

Un mineral cu un impact imens asupra funcționalității creierului, seleniul este unul dintre antioxidanții cei mai importanți. Conform cercetărilor recente, lipsa de seleniu duce la perturbări ale activității principalilor neurotransmițători: serotonina, dopamina și adrenalina.

 • Calciu

Calciul este un mineral esențial pentru organism pentru că asigură soliditatea oaselor și funcționarea normală a celulelor musculare și nervoase.

 • Fier

Fierul este un mineral fără de care nu putem trăi: el este prezent în fiecare celulă din organism și are rol major în transportul oxigenului și a substanțelor nutritive către organele vitale.

Multivitamine si minerale banner

PLATINIUM MEGA VIT&MIN prin complexul de multivitamine, previne bolile cardiovasculare asigurând o bună circulație sangvină; transformă zaharul în energie, mărind rezistența la efort; sprijină producția de enzime care joacă un rol important în crearea de celule noi, neurotransmițători, amioacizi și hormoni.

Când se iau vitaminele și mineralele?

Consumă o capsulă dimineața, de PLATINIUM MEGA VIT&MIN – complex de multivitamine.

Prezentare cel mai bun complex de multivitamine:

PLATINIUM MEGA VIT&MIN îl găsești disponibil doar la noi, cu un conținut de 60 capsule.

Considerate printre cele mai bune vitamine și minerale pentru adulți, PLATINIUM MEGA VIT&MIN conține peste 100% din doza zilnică recomandată, plus minerale.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment alimentar. Citește cu atenție informațiile de pe ambalaj.


Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Vitaminele din gama B, pot ajuta la slabit.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de vitamine esențiale și minerale, concepută special pentru a menține o stare de sănătate excelentă.

Vitamine si minerale:
Vitamina A, B, C, D, E
✔ Mangan, Zinc, Cupru, Iod, Crom, Seleniu, Calciu, Fier

Capsule

90

Acid folic

120 μg / 2 capsule

Acid pantotenic

30 mg / 2 capsule

Acid para amino benzoic

15 mg / 2 capsule

Biotina

90 μg / 2 capsule

Colina

30 mg / 2 capsule

Crom

60 μg / 2 capsule

Enzyme Digestive Digezym

100 mg / 2 capsule

Fier

14 mg / 2 capsule

Inozitol

30 mg / 2 capsule

Niacina

30 mg / 2 capsule

Riboflavina

6 mg / 2 capsule

Seleniu

80 μg / 2 capsule

Tiamina

6 mg / 2 capsule

Vitamina A

9600 μg / 2 capsule

Vitamina B12

7,5 μg / 2 capsule

Vitamina B6

6 mg / 2 capsule

Vitamina C

200 mg / 2 capsule

Vitamina D3

10 μg / 2 capsule

Vitamina E

6 mg / 2 capsule

Zinc

15 mg / 2 capsule

Produs

1 bucata, 1 bucata +1 la -50%

5 recenzii pentru Multivitamine Mega Vit & Min Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

 1. Cristina Maria

  Foarte bun acest complex de vitamine și minerale. Sunt foarte mulțumită.

 2. Maria Cristina Gherasim

  Un complex organic. Dupa 3 zile mi s-au stopat cuticulele de la unghii. Recomand Mega Vit de la Body Line

 3. Tataru Stefan (proprietar verificat)

  Buna ,seara am comandat un gainer mma33 si aceste supliment 1+1 la 50% reducere 90 lei,și am primit platinum made for woman…. o cutie roz cu 60 de capsule și gainerul ,a-ți greșit comanda efectuata pe Tătaru Stefan am primit pentru femei o cutie roz Don’soara ! Body Line

  • Body Line

   Ati rezolvat problema? Au gresit colegele.

 4. Tataru Stefan (proprietar verificat)

  Am comandat un gainer mma33 la 3kg și un supliment 1+1 la90 lei ,si am primit un supliment pentru femei roz o cutie cu 60 d capsule, a-ți greșit comanda pe numele Tătaru Ștefan!

  • Body Line

   Ce ati primit ptr femei? Daca va referiti la vitamine, nu sunt ptr femei sau barbati. Oamenii sunt la fel. Este doar eticheta, deoarece era indisponibila cealalta. Scuzati daca nu v.a anuntat colega.

 5. Adela

  Buna seara.Aceste vitamine sunt pentru ingrasare? Multumesc

  • Body Line

   Sunt si pentru ingrasare. dar nu o sa va ajute foarte mult. Pachetul de ingrasare complet, cu proteine, carbohidrati si vitamine va vor ajuta garantat.

Adaugă o recenzie

PLATINIUM MEGA VIT&MIN

Consumă o capsulă, dimineața.

Descriere

Platinium MEGA VIT MIN cele mai bune vitamine si minerale pentru adulti – Cele mai bune multivitamine

Care este rolul vitaminelor și mineralelor în organismul uman?

Multivitaminele sunt adesea considerate o poliță de asigurare excelentă pentru a te sprijini atunci când dieta ta nu oferă toți nutrienții de care ai nevoie.

 • Multivitaminele ajută la eliminarea oricăror lacune nutriționale care pot apărea și contribuie la promovarea sănătății generale.

Vitaminele și mineralele sunt extrem de importante pentru a asigura succesul aproape oricărei funcții naturale a organismului.

Vitaminele pot fi găsite în multe alimente, însă biodisponibilitatea poate varia.

Suplimentarea cu PLATINIUM MEGA VIT&MIN ajută organismul să acopere deficitul de multivitamine și să funcționeze eficient.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de 20 de multivitamine esențiale. 

Este conceput special pentru a menține o stare de sănătate excelentă și un ajutor de nădejde atunci când vrei să urmezi o dietă bogată în vitamine si minerale.

Care sunt cele mai bune multivitamine pentru adulți?

PLATINIUM MEGA VIT&MIN  are în compoziția sa 20 de multivitamine și minerale active, ce oferă 100% și chiar mai mult din cerințele zilnice ale organismului nostru.

multivitamine si minerale

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de multivitamine esențiale și minerale, concepută special pentru a menține o stare de sănătate excelentă si un ajutor de nadejde atunci cand vrei sa urmezi o dieta bogata in vitamine si minerale.

COMANDA ACUM MULTIVITAMINE MEGA VIT&MIN

PLATINIUM MEGA VIT&MIN – cele mai bune multivitamine – este un supliment minune, un aliat puternic și extrem de generos al organismului nostru

PLATINIUM MEGA VIT&MIN conține un complex de multivitamine de înaltă calitate pentru bărbați și femei.

Suplimentul de vitamine și minerale este formulat cu vitamine B pentru susținerea energiei, vitaminele C și E pentru a promova funcția imunitară, vitamina D pentru a ajuta la menținerea oaselor sănătoase și alte multivitamine pe care le prezentăm mai jos.

Fiecare porție de PLATINIUM MEGA VIT&MIN oferă un spectru unic de multivitamine și minerale

Cauți cele mai bune multivitamine?

Multivitaminele vin într-o varietate de formule, fiecare cu scopul său. Sunt foarte importante, deoarece, în funcție de dietă, este posibil să lipsească micronutrienții.

Toate multivitaminele sunt eficiente. Însă, trebuie să ai grijă, deoarece 95% dintre vitaminele și mineralele de pe piața noastră, nu sunt de origine organică. Este ușor să scrii o etichetă și un tabel nutrițional. Dar se asimilează?

Cele mai bune multivitamine Body Line®, PLATINIUM MEGA VIT&MIN conține doar ingrediente organice, ce se absorb până la 100% sau cât are corpul tău nevoie.

Care este Doza Zilnica Recomandata (DZR) la vitamine si minerale?

Un aspect foarte important atunci când alegi cele mai bune multivitamine și minerale, este conținutul în DZR ( Doza Zilnica Recomandata).

Aceast DZR este minimum ce ar trebui sa-l contina un complex de vitamine si minerale. Daca o anumita vitamina sau minerala contine mai mult decat acest DZR, este un lucru foarte bun, deoarece daca ai o carenta foarte mare, corpul isi va lua doar cat are nevoie.

FAT BURNER X10 miere pentru arderea grăsimilor și slăbire rapidă. 25 porții

Arzător de grăsimi pentru femei și bărbați

Formula revoluționară pentru slăbire eficientă și sănătoasă 

√  Stimulează arderea grăsimilor corporale încăpățânate
√  Suprimă pofta de mâncare
√  Oferă energie pentru toate activitățile zilei
√  Destinat tuturor celor care vor să slăbească

APASĂ AICI PENTRU MIERE PENTRU SLĂBIT FAT BURNER X10

Care sunt cele mai bune vitamine si minerale pentru piele?

 • Vitamina A cele mai bune multivitamine

Vitamina A cuprinde un grup de compuși organici nutriționali nesaturați care include retinol, retinal, acid retinoic și câteva carotenoide provitamină A (mai ales beta-caroten). Vitamina A este importantă pentru creștere și dezvoltare, pentru menținerea sistemului imunitar și pentru o vizibilitate bună.

Vitamina A ajută la formarea și menținerea dinților sănătoși, a țesuturilor scheletice, a membranelor mucoase și a pielii. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de retinol, deoarece produce pigmenții din retina ochiului. Vitamina A promovează o viziune bună, în special la lumină scăzută

Vitamina A este esențială pentru menținerea sănătății țesutului epitelial ce se găsește în piele, ochi, sistem respirator și tract urinar. Este,de asemenea, sprijin în reproducere și alăptare.

 • Complex de Vitamine B (B1 ,B2, B3, B5 (acidul pantotenic), B6, B7 (biotina), B9 (acidul folic),  B12)

Vitaminele B sunt solubile în apă și sunt extrem de importante în mumeroase reacții și funcții ale organismului. 

Vitaminele B sunt indispensabile pentru producerea de energie și pentru fabricarea și menținerea ADN-ului, genelor, celulelor, țesuturilor, organelor și funcțiilor enzimatice.

Cel mai bun complex complet activ de vitamine B ce vă oferă energie și vă ajută să faceți față stresului, de aceea sunt cele mai bune multivitamine.

Vitamina C este consumată într-o formă suplimentară de către milioane de oameni din întreaga lume pentru proprietățile sale antioxidante. Unele dovezi științifice sugerează consumul de vitamine antioxidante pentru a reduce riscul anumitor forme de cancer.

 • Tiamina

o        contribuie la metabolismul glucidelor și grăsimilor,
o        stimulează  eliminarea urinei și, astfel, imbunătățește și procesul de eliminare a toxinelor rezultate și, ca urmare, a metabolizării proteinelor,
o        crește tonusul muscular.

 • Riboflavina

o        elimină oboseala,
o        contribuie la producția de energie,
o        optimizează circulația sangvină și oxigenarea,
o        susține dezvoltarea și refacerea țesuturilor (mușchii, pielea, ochii, sistemul nervos,etc),

 • Niacina

o        contribuie la optima metabolizare a proteinelor, carbohidraților și grăsimilor,
o        susține activitatea hormonală prin asigurarea optimei  funcționări a glandelor suprarenale.

VITAMINE SI MINERALE MEGA VIT & MIN pentru anxietate

Care sunt cele mai bune vitamine si minerale pentru sistemul nervos?

 • Colina

o        stimulează activitatea normală a sistemului nervos,
o        susține funcția neuro-musculară.

 • Inozitol

o        metabolizează grăsimile și colesterolul,
o        susține optimă hrănire a celulelor cerebrale,
o        crește calitatea și durata somului.

Cele mai bune multivitamine sunt cele ce contin Inozitol, Paba, Colina, etc

 • PABA

o        un excelent antioxidant,
o        previne apariția ridurilor și menține aspectul sănătos al pielii,
o        ajută la menținerea și chiar la refacerea culorii naturale a părului,
o        diminuează starea de oboseală,
o        combate depresia.

 • Biotina

o        contribuie la producția de energie,
o        susține creșterea sănătoasă a părului și a unghiilor,
o        previne acneea și susține frumusețea pielii.

 • Enzime digestive

Anumite enzime actioneaza la nivel gastric, intr-un pH acid, in timp ce altele actioneaza la nivel intestinal, acolo unde pH-ul este bazic.

Enzimele rup legaturile chimice de la nivelul alimentelor, transformand nutrientii complecsi in compusi simpli, usor de absorbit (ex: proteinele sunt descompunse in aminoacizi).

Enzimele cresc masa musculară, distrug toxine și ajută la digerarea optimă a particulelor alimentare în timpul digestiei.

 • Vitamina D3 – una din cele mai bune vitamine si minerale pentru adulti

Vitamina D3 este obținută, în mod obișnuit, din dietă sau este produsă de organism prin expunerea la energia ultravioletă a soarelui( denumită de ”vitamina soarelui”). Însă, cum nu se găsește abundent în alimente și pe măsură ce tot mai mult evităm expunerea la soare, suplimentarea cu vitamina D devine și mai necesară pentru a vă asigura că organismul dumneavoastră primește o cantitate adecvată.

Vitamine si minerale pentru imunitate

Vitamina D3 sprijină eficiența sistemului imunitar, asigură densitatea și structura oaselor, menținându-le sănătoase, suportă funcțiile cardiovasculare și celulare.

 • Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant major. Este deosebit de importantă pentru a oferi sprijin sistemului imunitar împotriva radicalilor liberi și pentru a menține un sistem cardiovascular sănătos.

 • Zinc cele mai bune multivitamine si minerale

Zincul este un mineral esențial și un antioxidant ce susține activitatea multor enzime din organism, care sunt utile pentru o multitudine de reacții biochimice. Zincul este cunoscut pentru susținerea sintezei proteinelor și a mecanismul de creștere s masei musculare.

Vitamina B6 ajută la absorbția zincului de către organism.

 • Iod

Iodul este cel care asigură o bună funcționare a glandei tiroide; sprijină creșterea și dezvoltarea corporală și metabolismul.

 • Crom din Mega Vit & Min – multivitamine, vitamine si minerale pentru adulti

Cromul este un mineral folositor în digestia mâncării; transferul glucozei din sânge în celule; crește colesterolul bun (HDL) și scade trigliceridele; susține dezvoltarea masei musculare și arderea grăsimilor.

 • Seleniu

Un mineral cu un impact imens asupra funcționalității creierului, seleniul este unul dintre antioxidanții cei mai importanți. Conform cercetărilor recente, lipsa de seleniu duce la perturbări ale activității principalilor neurotransmițători: serotonina, dopamina și adrenalina.

 • Calciu

Calciul este un mineral esențial pentru organism pentru că asigură soliditatea oaselor și funcționarea normală a celulelor musculare și nervoase.

 • Fier

Fierul este un mineral fără de care nu putem trăi: el este prezent în fiecare celulă din organism și are rol major în transportul oxigenului și a substanțelor nutritive către organele vitale.

Multivitamine si minerale banner

PLATINIUM MEGA VIT&MIN prin complexul de multivitamine, previne bolile cardiovasculare asigurând o bună circulație sangvină; transformă zaharul în energie, mărind rezistența la efort; sprijină producția de enzime care joacă un rol important în crearea de celule noi, neurotransmițători, amioacizi și hormoni.

Când se iau vitaminele și mineralele?

Consumă o capsulă dimineața, de PLATINIUM MEGA VIT&MIN – complex de multivitamine.

Prezentare cel mai bun complex de multivitamine:

PLATINIUM MEGA VIT&MIN îl găsești disponibil doar la noi, cu un conținut de 60 capsule.

Considerate printre cele mai bune vitamine și minerale pentru adulți, PLATINIUM MEGA VIT&MIN conține peste 100% din doza zilnică recomandată, plus minerale.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment alimentar. Citește cu atenție informațiile de pe ambalaj.


Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Vitaminele din gama B, pot ajuta la slabit.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de vitamine esențiale și minerale, concepută special pentru a menține o stare de sănătate excelentă.

Vitamine si minerale:
Vitamina A, B, C, D, E
✔ Mangan, Zinc, Cupru, Iod, Crom, Seleniu, Calciu, Fier

Capsule

90

Acid folic

120 μg / 2 capsule

Acid pantotenic

30 mg / 2 capsule

Acid para amino benzoic

15 mg / 2 capsule

Biotina

90 μg / 2 capsule

Colina

30 mg / 2 capsule

Crom

60 μg / 2 capsule

Enzyme Digestive Digezym

100 mg / 2 capsule

Fier

14 mg / 2 capsule

Inozitol

30 mg / 2 capsule

Niacina

30 mg / 2 capsule

Riboflavina

6 mg / 2 capsule

Seleniu

80 μg / 2 capsule

Tiamina

6 mg / 2 capsule

Vitamina A

9600 μg / 2 capsule

Vitamina B12

7,5 μg / 2 capsule

Vitamina B6

6 mg / 2 capsule

Vitamina C

200 mg / 2 capsule

Vitamina D3

10 μg / 2 capsule

Vitamina E

6 mg / 2 capsule

Zinc

15 mg / 2 capsule

Produs

1 bucata, 1 bucata +1 la -50%

5 recenzii pentru Multivitamine Mega Vit & Min Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

 1. Cristina Maria

  Foarte bun acest complex de vitamine și minerale. Sunt foarte mulțumită.

 2. Maria Cristina Gherasim

  Un complex organic. Dupa 3 zile mi s-au stopat cuticulele de la unghii. Recomand Mega Vit de la Body Line

 3. Tataru Stefan (proprietar verificat)

  Buna ,seara am comandat un gainer mma33 si aceste supliment 1+1 la 50% reducere 90 lei,și am primit platinum made for woman…. o cutie roz cu 60 de capsule și gainerul ,a-ți greșit comanda efectuata pe Tătaru Stefan am primit pentru femei o cutie roz Don’soara ! Body Line

  • Body Line

   Ati rezolvat problema? Au gresit colegele.

 4. Tataru Stefan (proprietar verificat)

  Am comandat un gainer mma33 la 3kg și un supliment 1+1 la90 lei ,si am primit un supliment pentru femei roz o cutie cu 60 d capsule, a-ți greșit comanda pe numele Tătaru Ștefan!

  • Body Line

   Ce ati primit ptr femei? Daca va referiti la vitamine, nu sunt ptr femei sau barbati. Oamenii sunt la fel. Este doar eticheta, deoarece era indisponibila cealalta. Scuzati daca nu v.a anuntat colega.

 5. Adela

  Buna seara.Aceste vitamine sunt pentru ingrasare? Multumesc

  • Body Line

   Sunt si pentru ingrasare. dar nu o sa va ajute foarte mult. Pachetul de ingrasare complet, cu proteine, carbohidrati si vitamine va vor ajuta garantat.

Adaugă o recenzie

PLATINIUM MEGA VIT&MIN

Consumă o capsulă, dimineața.

 *Produs necertificat antidoping. Non-certified anti-doping product.

Produse recomandate

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%
Prețul inițial a fost: 80 lei.Prețul curent este: 39 lei.
Body Line Platinium Multivitamine Mega Vit 60 capsule
Multivitamine Mega Vit & Min Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
129 lei 90 lei Select options