Nebido, un steroid utilizat pentru tratarea deficienței de testosteron la bărbați

Nebido

Nebido este un steroid utilizat pentru tratarea deficienței de testosteron la bărbați. Cunoscut și sub numele de undecanoat de testosteron, Nebido este un medicament administrat prin injecție intramusculară și este disponibil pe piață sub formă de soluție injectabilă

Nebido este un steroid anabolic androgenic (SAA) utilizat în principal pentru tratamentul deficienței de testosteron la bărbați. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți sportivi și culturiști îl utilizează pentru a obține câștiguri semnificative în masa musculară și performanța fizică.

Nebido acționează prin furnizarea unei doze constante de testosteron

Nebido acționează prin furnizarea unei doze constante de testosteron în organism, compensând astfel deficitul hormonal. Acest steroid este recomandat în special pentru bărbații care au o deficiență semnificativă de testosteron și care au nevoie de o terapie de lungă durată.

Unul dintre avantajele Nebido este că necesită o singură injecție la fiecare 10-14 săptămâni. Acest lucru face tratamentul mai convenabil și mai ușor de urmat comparativ cu alte opțiuni de terapie care necesită administrări regulate.

De asemenea, este cunoscut pentru efectele sale de lungă durată. După administrarea unei singure doze, nivelul de testosteron se menține constant timp de mai multe săptămâni, ceea ce reduce necesitatea de administrare frecventă a medicamentului.

Totuși, poate avea și unele efecte secundare. Printre cele mai comune se numără acnee, creșterea prostatei, retenția de apă și creșterea nivelului de colesterol. De aceea, este important ca administrarea acestui steroid să fie supravegheată de către un medic specialist, care să monitorizeze efectele și să ajusteze doza în funcție de nevoile individuale.

Dacă suferiți de scăderea testosteronului indusă în mod natural sau ați mai experimentat simptomele testosteronului scăzut, este posibil să fi întâlnit injecțiile cu Nebido ca o posibilă metodă de tratament pentru această afecțiune, mai ales atunci când aveți de-a face cu NHS din Marea Britanie. Nebido este o injecție care conține cel mai important hormon din corpul masculin: testosteronul. În aceste injecții, testosteronul este ingredientul activ, iar cei care iau injecții cu Nebido o fac cu scopul de a folosi testosteronul pentru a crește nivelul de testosteron din corpul lor.

Cum funcționează injecțiile

Modul în care funcționează Nebido este că este injectat în corp, de obicei într-un mușchi din corp. Când este injectat, este stocat în organism și este eliberat treptat într-o perioadă de timp.

Acest lucru asigură un efect distribuit uniform care crește eficacitatea injecției. Nebido este cel mai frecvent utilizat ca metodă de tratament pentru bărbații care au o lipsă de testosteron. Acest lucru ar putea fi cauzat de o mulțime de factori, dar terapia de înlocuire cu testosteron s-a dovedit a fi cea mai eficientă atunci când este utilizată la bărbații care se confruntă cu un nivel scăzut de testosteron ca urmare a procesului natural de îmbătrânire sau care au alte simptome, cum ar fi hipogonadismul .

Există multe modalități de a afla dacă aveți un nivel scăzut de testosteron, deoarece simptomele sunt bine documentate.

Iată câteva dintre posibilele efecte secundare ale testosteronului scăzut:

 • Impotenţă
 • Infertilitate
 • Dorință sexuală scăzută
 • Oboseală
 • Depresie
 • Pierderea densității osoase
 • Pierderea masei musculare

Dacă vă confruntați cu orice combinație a acestor simptome, este posibil să aveți un nivel scăzut de testosteron și să aveți nevoie de tratament. Una dintre cele mai bune modalități de a aborda această afecțiune este terapia de înlocuire cu testosteron, despre care se știe că ajută bărbații din toată țara să lupte cu simptomele testosteronului scăzut.

Cum se injectează testosteron Nebido?

Dacă ești curios despre cum să folosești testosteronul Nebido, trebuie să știi că este un proces foarte simplu. Nebidoul de testosteron se administrează exclusiv prin injecție, care este, fără îndoială, cel mai eficient mod de a obține testosteron în sânge. Cu o injecție, vă puteți asigura că testosteronul dumneavoastră are un efect foarte rapid și vă ajută să depășiți efectele secundare ale testosteronului scăzut.

Când să nu utilizați Nebido

Există multe afecțiuni medicale care ar putea împiedica pe cineva să folosească injecțiile cu Nebido. Acest lucru este pentru a proteja persoanele de efectele medicale dăunătoare care ar putea apărea dacă injecțiile cu testosteron Nebido sunt utilizate împreună cu alte medicamente sau sunt utilizate într-un moment în care injecțiile ar putea interfera cu tratamentul pentru o afecțiune existentă.

Iată câțiva dintre factorii și caracteristicile pe care le puteți afișa și care vă pot determina să fiți un candidat pentru injecțiile cu Nebido ca tratament pentru testosteronul scăzut:

 • Alergii la testosteron sau la alte ingrediente care sunt incluse în injecțiile cu Nebido
 • Orice cancer care este dependent de androgeni sau cancer care este prezent la sân sau la prostată
 • Aveți tumori hepatice sau ați avut tumori hepatice în trecut

În plus, injecțiile nu sunt destinate utilizării la femei și nu sunt destinate utilizării la copii sau adolescenți. Nu există niciun beneficiu în utilizarea injecțiilor cu Nebido pentru bărbați cu vârsta sub 18 ani. Toți acești oameni care se încadrează în aceste descrieri nu ar trebui să utilizeze injecțiile Nebido ca tratament pentru nicio afecțiune.

Utilizarea steroizilor anabolizanți, inclusiv Nebido, interzisă în majoritatea competițiilor sportive

Este important să subliniem că utilizarea steroizilor anabolizanți, inclusiv Nebido, în scopul îmbunătățirii performanțelor sportive este interzisă în majoritatea competițiilor sportive. Organizațiile sportive consideră că utilizarea acestor substanțe conferă un avantaj neloial și poate avea efecte negative asupra sănătății sportivilor.

Dacă începeți injecțiile cu Nebido și medicul dumneavoastră decide că sunteți un candidat potrivit, va trebui totuși să vă monitorizați starea de sănătate în timp și să fiți atent la orice reacții adverse care ar putea apărea în timp ce utilizați injecțiile cu Nebido. Este important să rămâneți în comunicare cu profesioniștii dumneavoastră medicali și să-i anunțați dacă aveți efecte secundare negative.

Dacă ați avut oricare dintre următoarele înainte de a începe tratamentele cu injecție cu Nebido sau le-ați experimentat după, atunci ar trebui să vă contactați imediat medicul pentru a vă reevalua planul de tratament și a determina dacă TRT este încă opțiunea potrivită pentru dvs.:

 • Epilepsie
 • Probleme cu inima
 • Migrene
 • Apnee de somn
 • Cancer
 • Hipertensiune
 • Coagularea sângelui
 • Boală de ficat
 • Boală de rinichi

Care sunt posibilele efecte secundare

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți când începeți injecțiile cu Nebido este că există potențiale efecte secundare. A fi familiarizat cu aceste efecte secundare este cea mai bună modalitate de a le putea aborda dacă acestea se întâmplă. Există unele reacții adverse frecvente care sunt observate atunci când utilizați injecțiile cu Nebido și altele care sunt mai puțin frecvente.

 • Număr mare de globule roșii
 • Creștere în greutate
 • Bufeuri
 • Acnee
 • Prostată mărită

Iritație la locul injectării Iată câteva dintre efectele secundare mai puțin frecvente pe care le puteți experimenta în timpul tratamentelor cu injecție cu Nebido:

 • Reactii alergice
 • Creșterea apetitului
 • Depresie
 • Migrene
 • Oboseală
 • Tulburări de prostată

Nebido este cel mai adesea folosit de culturiștii profesioniști 

A fost conceput ca un raspuns la testosteronul cipionat sau enantat. În mediul clinic, acest produs este foarte atrăgător pentru pacienti, injectarea lui fiind foarte răra. De exemplu, pentru inceput se face o perioada de încărcare, o injecție de 1000 mg (4 ml) o dată la 6-8 săptămâni. Apoi nivelele de testosteron din sânge pot fi menținute cu o injecție o data la 12 saptamani, ceea ce ar însemna numai 4 injectii pe an. Asta este un pas mare înainte față de enantat și cipionat, în cazul cărora ar fi fost nevoie de cel putin 22 de injecții pe an.

Este cel mai adesea folosit de culturiștii profesioniști ca și legatură între ciclurile mai grele de steroizi. Astfel de culturiști iau steroizi tot timpul anului, având doar pauze scurte între cicluri. În aceste pauze folosesc Nebido pentru a menține ridicate nivelele de testosteron. 

Utilizarea Nebido în programul de antrenament pentru dezvoltarea masei musculare în culturism poate fi benefică, dar este important să se înțeleagă că acesta este un medicament care trebuie prescris și administrat sub supravegherea unui medic. Nebido conține testosteron undecanoat, care este un derivat sintetic al testosteronului, hormonul sexual masculin responsabil de creșterea și dezvoltarea masei musculare.

Nebido poate spori sinteza proteinelor în organism

Atunci când este utilizat într-un program de antrenament pentru dezvoltarea masei musculare, Nebido poate spori sinteza proteinelor în organism, ceea ce duce la o creștere a masei musculare. De asemenea, poate îmbunătăți recuperarea și rezistența musculară, permițând culturiștilor să se antreneze mai intens și mai des.

Cu toate acestea, este important să se menționeze că utilizarea Nebido în scopuri de îmbunătățire a performanței este ilegală în majoritatea competițiilor sportive și poate avea consecințe grave asupra sănătății. Administrarea acestui steroid fără supraveghere medicală poate duce la efecte secundare nedorite, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale, scăderea nivelului de colesterol bun și creșterea riscului de boli de inimă.

De asemenea, utilizarea Nebido în exces poate suprima producția naturală de testosteron a organismului, ceea ce poate duce la atrofie testiculară și disfuncție erectilă. De aceea, este esențial ca culturiștii și sportivii care doresc să utilizeze Nebido să o facă sub supravegherea unui medic și să respecte dozele recomandate.

Nebido poate fi utilizat într-un program de antrenament pentru dezvoltarea masei musculare în culturism, dar este important să se obțină o prescripție medicală și să se respecte instrucțiunile medicului. Utilizarea acestui steroid fără supraveghere medicală poate avea consecințe grave asupra sănătății și poate fi ilegală în competițiile sportive. Este întotdeauna mai sigur să se obțină câștiguri musculare prin intermediul unei alimentații adecvate, a antrenamentului intens și a odihnei corespunzătoare.

Înlocuitor de Steroizi – Testo Booster – Body Line

-25%
-50%
-50%
-25%
-51%
-25%
-79%

% REDUCERE - GARANTIE SCURTA %

Tricou fitness Body Line

80 lei 25 lei
-25%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×