Creatina Monohidrata Creapure® PURE CREATINE 300g. Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

(7 recenzii de la clienți)

89 lei

Creatina Monohidrata Creapure® PURE CREATINE 300g. Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

(7 recenzii de la clienți)

89 lei

Descriere

Cel mai popular supliment în lumea fitness-ului, creatina monohidrată este preferata tuturor celor care vor să fie siguri de performanță în sala de forță.

Este ideală atunci când încerci să construiești mușchi puternic slab și vrei să ai putere și rezistență la antrenament.

Vei simți efectul benefic printr-un aport zilnic de 3 g de creatină.

pure creatine creapure

PURE CREATINE Creatina monohidrată Creapure®

Cea mai eficientă modalitatea de a crește masa musculară, forța și rezistența

COMANDĂ ACUM 0740 318 214

Te întrebi dacă ar trebui să iei creatină?

Absolut! Creatina este o alegere naturală ca supliment nutritiv pentru sportivi.

Toate persoanele care sunt implicate în orice fel de regim de antrenament și care doresc să construiască mușchi slabi ar trebui să ia creatină.

Cercetările arată că suplimentarea cu creatină, combinată cu antrenamentul de rezistență, duce la o masă musculară slabă și o masă de grăsime mai mică.

Creatina pur și simplu ajută la maximizarea rezultatelor antrenamentului pentru a-ți atinge obiectivele tale specifice.Practic, dacă mergi la sală și nu utilizezi deja creatina, ar fi timpul să o folosești.

Beneficiile creatinei includ energie sporită și antrenamente prelungite, recuperare mai rapidă și sesiuni de antrenament mai bune.

Și cine nu-și dorește rezultate mai bune?!

La ce ajuta creatina

OBȚINE PERFORMANȚA CU

PLATINIUM PURE CREATINE

– Creatina Monohidrata Creapure® –

Creatina te asigură că antrenându-te mai greu zi de zi, vei obține rezultate îmbunătățite în cel mai scurt timp.

Un supliment al brand-ului Body Line®, PLATINIUM PURE CREATINE are la bază o formulă complexă care oferă forme avansate de creatina pentru a asigura masa musculara rapida, a spori rezistența și a accelera recuperarea.

PURE CREATINE te ajută să crești intensitatea antrenamentului și să-ți lucrezi cu adevărat mușchii, producând rezultate și mai bune.

PLATINIUM PURE CREATINE își asigură calitatea premium, deoarece beneficiază de formula avansată Creapure®.

CE ESTE Creapure®?

Creapure® este cea mai pură și mai bună formă de creatina monohidrata micronizată.

Cea mai bună calitate de pe piață.

Este produsă în Germania și este forma preferată de creatină a majorității sportivilor și profesioniștilor datorită purității sale.

Procesul de fabricație asigură faptul că creatina monohidrat nu conține impurități și atinge o puritate de 99,99% creatină.

pure creatine creapure

PURE CREATINE Creatina monohidrata Creapure®

COMANDĂ ACUM 0740 318 214
Suplimente pentru crestere masa musculara creatine creapure Pure Creatine creatina monohidrata-min

Ce este creatina?

Creatina este un compus natural care oferă energie, ajutând la reciclarea combustibilului pe care mușchii îl folosesc în timpul exercițiului.Corpul tău produce o anumită cantitate de creatină în mod natural și o poți obține în cantități mici și din anumite alimente, cum ar fi carnea roșie și peștele. Este produsă de corp în ficat, rinichi și pancreas.Corpul stochează creatina în mușchi, însă capacitatea de consum depășește ceea ce produce corpul tău și rezervele vor fi epuizate aproape instant.Peste 95% din creatina din organism este depozitată în celulele musculare. Corpul descompune zilnic, 1-2% din depozitele de creatină din mușchi. Pentru a o înlocui, fie o produce din aminoacizi, fie o preia din alimente. Însă nu suficient.

Spirulina poate imbunatati forta si rezistenta musculara

CUM CREȘTI APORTUL DE CREATINĂ?

Pentru a îți crește aportul de creatină, opțiunea cea mai bună este suplimentarea.

 • Creatina sub formă de pulbere este cea mai potrivită, deoarece îți permite să „inunzi” mușchii cu creatină, sporind aprovizionarea și fiind disponibilă imediat, datorită absorbției rapide.

În sport, creatina a fost recunoscută ca fiind cel mai eficient supliment nutrițional în îmbunătățirea toleranței la efort, a forței musculare și a masei corporale slabe.Dintr-o perspectivă clinică, suplimentarea cu creatină a arătat beneficii într-o gamă largă de boli, inclusiv miopatii, tulburări neuro-degenerative, cancer, boli reumatice și diabet de tip 2.În plus, după sute de studii, suplimentarea cu creatină păstrează un profil de siguranță excelent.

Un combustibil intensiv în activitățile de anduranță, PURE CREATINE

√  Stimulează masa musculară slabă√  Acționează ca un sistem de sprijin pentru a preveni defalcarea musculară√  Ajută la recuperarea musculară

Creatina este cea care îți permite să ai un volum de lucru mai mare și de o intensitate mai lungă.

COMANDA ACUM

PLATINIUM PURE CREATINE conține creatina monohidrata

Creatina monohidrata este, în mod clar, cel mai eficient supliment alimentar pentru creșterea performanței anaerobă, creșterea masei corporale slabe și a mărimii fibrei musculare.

Oricine dorește să-și mărească masa musculară, să-și intensifice puterea și să-și sporească performanța anaerobă ar trebui să suplimenteze cu cea mai buna creatina monohidrata de la Creapure® Germania.

man fitness bodybuilding

Ce beneficii oferă PLATINIUM PURE CREATINE?

PLATINIUM PURE CREATINE de la Creapure® este o pulbere pre-antrenament cu un efect intens în creșterea energiei, a puterii și a focalizării.

Beneficii Creatina monohidrata:

   Sprijină funcția cognitivă√   Îmbunătățește dispoziția√   Extinde rezistența musculară   Ajută la eliminarea oboselii   Mărește masa fără grăsimi   Îmbunătățește rezistența până la maxim   Susține țesutul muscular√   Crește puterea și performantele anaerobe√   Ajută la creșterea metabolismului în mod direct prin proprietățile sale de hidratare 

Fiind un ”ingredient” al organismului atât de important, este de la sine înțeles nevoia continuă de creatină. Datorită faptului că nu putem acumula din dieta zilnică întregul necesar, cea mai indicată soluție este suplimentarea.Atleţii folosesc de peste o sută de ani creatina monohidrata pentru a creşte masa musculară, a accelera arderea grăsimilor şi a îmbunătăţi anduranţa. Din acest motiv, intra cu ușurință in categoria suplimente nutritive culturism.

Creatina monohidrata imagine-min

Cum acționează Creatina Monohidrata de la Creapure® Germania?

PURE CREATINE beneficiază de formula avansată Creapure® – un amestec din mai multe tipuri de creatină de cea mai bună calitate, cu o absorbție rapidă,  toate lucrând împreună pentru a crea un produs de excepție.PLATINIUM PURE CREATINE conține creatină de la Creapure®, o sursă majoră de combustibil care conduce contracțiile musculare atunci când ridici greutăți mari.

Când se ia creatina monohidrata?

O dată consumate magazinele de creatină, acestea trebuie regenerate pentru a avea loc contracții suplimentare.Dacă regenerăm permanent magazinele de creatină din mușchi, putem să ne odihnim mai puțin între seturi, să obținem mai multă putere și să efectuăm mai multe repetări. Creatina monohidrata este capabilă să îmbunătățească rapid capacitatea celulelor musculare de a regenera adenozin trifosfatul (ATP).

 • ATP este sursa principală de energie anaerobă. 

Creatina monohidrata din PLATINIUM PURE CREATINE este transformată într-o moleculă numită fosfocreatină, care servește ca rezervor de stocare pentru regenerarea ATP.

Unul dintre modurile prin care sursa de ATP este regenerată este prin molecula fosfat creatină (sau fosfocreatină).

În procesul de regenerare a ATP, fosfatul de creatină transferă un fosfat cu energie mare la ADP. Produsele acestei reacții sunt ATP și creatină.

 • Nivelurile ridicate de ATP duc la un antrenament ce are o durată mai lungă și de o intensitate mai mare.
 • Plus o recuperare mai rapidă după fiecare set.

Pentru performanță mărită și din grijă pentru corul tău, combină Creatina Monohidrată  PURE CREATINE cu Proteine Whey  PURE WPI 100% – împreună ajută la dezvoltarea și refacerea mușchilor, susținând și mai bine exercițiile de intensitate ridicată.

Apasă aici pentru PROTEINE WHEY PURE WPI 1000

Ce efecte are creatina monohidrat?

Un alt atribut anabolic al creatinei este procesul cunoscut sub numele de “volumizarea celulelor”.

Creatina monohidrata are proprietatea de a atrage apa în interiorul celulei musculare, crescând în mod eficient volumul acesteia. 

Prin saturarea musculaturii cu creatină, crește fluidul intracelular, rezultând mușchi cu mult mai voluminoși.

Mod de administrare creatina monohidrata-min

Cum se administrează Creatina Monohidrata?

Fiecare porție este ambalată cu 5 grame de creatină monohidrată.

Consumă o cupă cu vârf 〈 5g 〉 de PURE CREATINE, înainte de antrenament – porția zilnică recomandată.

De asemenea, este un supliment fără aromă, făcându-l foarte convenabil.

Poți să-l amesteci cu sucul tău preferat, energizantul pre-antrenament sau shake-ul proteic.

Bineînțeles, îl poți amesteca și cu apă, dacă dorești, însă nu va avea niciun gust.Folosește shaker-ul Body Line pentru o omogenizare completă

PREZENTARE

.PURE CREATINE Creapure® este disponibil în varianta de 300 grame/borcan, sub formă de pulbere. Ai 60 de porții din cea mai bună creatină, la cel mai bun preț. Doar 45,00 lei.

Conține cupă de dozare.

COMANDA ACUM CREATINA MONOHIDRATA Creapure®

*PLATINIUM PURE CREATINE  este un supliment alimentar. Este bine să citești cu atenție informațiile de pe ambalaj.**Despre noi: Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Body Line® – Invest in your body

Te-ar mai putea interesa:

83 lei
-25%
Pudra

300 g

Produs

1 bucata, 1 bucata +1 la -50%

7 recenzii pentru Creatina Monohidrata Creapure® PURE CREATINE 300g. Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

 1. Vasile

  e bun, cu un pret corect

 2. Campan Catalin

  Salutare! Vreau să întreb dacă pot combina PureCreatine cu Amino 6700 și M. M. A33? MULȚUMESC ANTICIPAT! Completate-Menționez faptul că sunt începător și mă interesează să obțin o creștere eficientă de masă și forță ( am 65 kg și 1.7 m înălțime).

  • Body Line

   Da, sigur ca se pot cimbina, dar vedeti ca M.M.A are Creatina si este in doza optima si este Creapure. Nu as da banii in plus degeaba. Mai mult nu va ajuta

 3. Manuel Targoviste

  Gabriela voce ei este o minune de la domnzeu. O ador cum pot sa fac sa o cunosc

 4. Constantin

  Gabriela numaru 1 la comenzi

 5. Sorin (proprietar verificat)

  Nu ajuta la nimic acesta creatina monohidrata. Nu se dizolva deloc în apa oricât de mult ai încercat particulele rămân întregi. Nu mi-a oferit forță, masa musculara…dimpotrivă obosesc mult mai repede decât înainte când nu luam. Am sperat,am crezut mult în aceasta creatina minune dar ca orice minune nu a ținut decât foarte puțin după care a venit și marea dezamăgire. Asta e…

  • Body Line

   Nu va contrazicem, deoarece Creatina nu se dizolva. Cea care se dizolva, este Creatina din China, care nu are creatina decat 20%, restul fiind inlocuitori. Este Creatina Creapure 100% si acceptam orice test. Sunt autorizati de cei de la Creapure, iar prin sondaj si fara sa stim, ne sunt cumparate produse si testate de ei. Daca punem 1% China, ni se retrage autorizatia de pe piata. Nu ne-am risca nici daca am castiga 90%.
   2. Ati mai luat creatina? Sau doar ati sperat sa va creasca masa musculara stand in pat?

 6. Sorin (proprietar verificat)

  Revin cu un alt review….da,au început deja sa apară rezultate vizibile în ciuda a ce am crezut și afirmat inițial. Retrag ce am spus și recunosc ca m-am grăbit și am greșit la prima recenzie . Mii de scuze și voi mai reveni cu niște comenzi în magazinul dumneavoastră. Va salut cu respect!

  • Body Line

   Oamenii ca dvs merita apreciati!

 7. George

  Are aromă ?

  • Body Line

   Nu. Este 100% creatina Creapure Germania.

Adaugă o recenzie

PLATINIUM PURE CREATINE

Consumă 5 grame (o cupă cu vârf de 5 ml), înainte de antrenament – porția zilnică recomandată .

Folosește un shaker pentru o omogenizare completă.

Descriere

Cel mai popular supliment în lumea fitness-ului, creatina monohidrată este preferata tuturor celor care vor să fie siguri de performanță în sala de forță.

Este ideală atunci când încerci să construiești mușchi puternic slab și vrei să ai putere și rezistență la antrenament.

Vei simți efectul benefic printr-un aport zilnic de 3 g de creatină.

pure creatine creapure

PURE CREATINE Creatina monohidrată Creapure®

Cea mai eficientă modalitatea de a crește masa musculară, forța și rezistența

COMANDĂ ACUM 0740 318 214

Te întrebi dacă ar trebui să iei creatină?

Absolut! Creatina este o alegere naturală ca supliment nutritiv pentru sportivi.

Toate persoanele care sunt implicate în orice fel de regim de antrenament și care doresc să construiască mușchi slabi ar trebui să ia creatină.

Cercetările arată că suplimentarea cu creatină, combinată cu antrenamentul de rezistență, duce la o masă musculară slabă și o masă de grăsime mai mică.

Creatina pur și simplu ajută la maximizarea rezultatelor antrenamentului pentru a-ți atinge obiectivele tale specifice.Practic, dacă mergi la sală și nu utilizezi deja creatina, ar fi timpul să o folosești.

Beneficiile creatinei includ energie sporită și antrenamente prelungite, recuperare mai rapidă și sesiuni de antrenament mai bune.

Și cine nu-și dorește rezultate mai bune?!

La ce ajuta creatina

OBȚINE PERFORMANȚA CU

PLATINIUM PURE CREATINE

– Creatina Monohidrata Creapure® –

Creatina te asigură că antrenându-te mai greu zi de zi, vei obține rezultate îmbunătățite în cel mai scurt timp.

Un supliment al brand-ului Body Line®, PLATINIUM PURE CREATINE are la bază o formulă complexă care oferă forme avansate de creatina pentru a asigura masa musculara rapida, a spori rezistența și a accelera recuperarea.

PURE CREATINE te ajută să crești intensitatea antrenamentului și să-ți lucrezi cu adevărat mușchii, producând rezultate și mai bune.

PLATINIUM PURE CREATINE își asigură calitatea premium, deoarece beneficiază de formula avansată Creapure®.

CE ESTE Creapure®?

Creapure® este cea mai pură și mai bună formă de creatina monohidrata micronizată.

Cea mai bună calitate de pe piață.

Este produsă în Germania și este forma preferată de creatină a majorității sportivilor și profesioniștilor datorită purității sale.

Procesul de fabricație asigură faptul că creatina monohidrat nu conține impurități și atinge o puritate de 99,99% creatină.

pure creatine creapure

PURE CREATINE Creatina monohidrata Creapure®

COMANDĂ ACUM 0740 318 214
Suplimente pentru crestere masa musculara creatine creapure Pure Creatine creatina monohidrata-min

Ce este creatina?

Creatina este un compus natural care oferă energie, ajutând la reciclarea combustibilului pe care mușchii îl folosesc în timpul exercițiului.Corpul tău produce o anumită cantitate de creatină în mod natural și o poți obține în cantități mici și din anumite alimente, cum ar fi carnea roșie și peștele. Este produsă de corp în ficat, rinichi și pancreas.Corpul stochează creatina în mușchi, însă capacitatea de consum depășește ceea ce produce corpul tău și rezervele vor fi epuizate aproape instant.Peste 95% din creatina din organism este depozitată în celulele musculare. Corpul descompune zilnic, 1-2% din depozitele de creatină din mușchi. Pentru a o înlocui, fie o produce din aminoacizi, fie o preia din alimente. Însă nu suficient.

Spirulina poate imbunatati forta si rezistenta musculara

CUM CREȘTI APORTUL DE CREATINĂ?

Pentru a îți crește aportul de creatină, opțiunea cea mai bună este suplimentarea.

 • Creatina sub formă de pulbere este cea mai potrivită, deoarece îți permite să „inunzi” mușchii cu creatină, sporind aprovizionarea și fiind disponibilă imediat, datorită absorbției rapide.

În sport, creatina a fost recunoscută ca fiind cel mai eficient supliment nutrițional în îmbunătățirea toleranței la efort, a forței musculare și a masei corporale slabe.Dintr-o perspectivă clinică, suplimentarea cu creatină a arătat beneficii într-o gamă largă de boli, inclusiv miopatii, tulburări neuro-degenerative, cancer, boli reumatice și diabet de tip 2.În plus, după sute de studii, suplimentarea cu creatină păstrează un profil de siguranță excelent.

Un combustibil intensiv în activitățile de anduranță, PURE CREATINE

√  Stimulează masa musculară slabă√  Acționează ca un sistem de sprijin pentru a preveni defalcarea musculară√  Ajută la recuperarea musculară

Creatina este cea care îți permite să ai un volum de lucru mai mare și de o intensitate mai lungă.

COMANDA ACUM

PLATINIUM PURE CREATINE conține creatina monohidrata

Creatina monohidrata este, în mod clar, cel mai eficient supliment alimentar pentru creșterea performanței anaerobă, creșterea masei corporale slabe și a mărimii fibrei musculare.

Oricine dorește să-și mărească masa musculară, să-și intensifice puterea și să-și sporească performanța anaerobă ar trebui să suplimenteze cu cea mai buna creatina monohidrata de la Creapure® Germania.

man fitness bodybuilding

Ce beneficii oferă PLATINIUM PURE CREATINE?

PLATINIUM PURE CREATINE de la Creapure® este o pulbere pre-antrenament cu un efect intens în creșterea energiei, a puterii și a focalizării.

Beneficii Creatina monohidrata:

   Sprijină funcția cognitivă√   Îmbunătățește dispoziția√   Extinde rezistența musculară   Ajută la eliminarea oboselii   Mărește masa fără grăsimi   Îmbunătățește rezistența până la maxim   Susține țesutul muscular√   Crește puterea și performantele anaerobe√   Ajută la creșterea metabolismului în mod direct prin proprietățile sale de hidratare 

Fiind un ”ingredient” al organismului atât de important, este de la sine înțeles nevoia continuă de creatină. Datorită faptului că nu putem acumula din dieta zilnică întregul necesar, cea mai indicată soluție este suplimentarea.Atleţii folosesc de peste o sută de ani creatina monohidrata pentru a creşte masa musculară, a accelera arderea grăsimilor şi a îmbunătăţi anduranţa. Din acest motiv, intra cu ușurință in categoria suplimente nutritive culturism.

Creatina monohidrata imagine-min

Cum acționează Creatina Monohidrata de la Creapure® Germania?

PURE CREATINE beneficiază de formula avansată Creapure® – un amestec din mai multe tipuri de creatină de cea mai bună calitate, cu o absorbție rapidă,  toate lucrând împreună pentru a crea un produs de excepție.PLATINIUM PURE CREATINE conține creatină de la Creapure®, o sursă majoră de combustibil care conduce contracțiile musculare atunci când ridici greutăți mari.

Când se ia creatina monohidrata?

O dată consumate magazinele de creatină, acestea trebuie regenerate pentru a avea loc contracții suplimentare.Dacă regenerăm permanent magazinele de creatină din mușchi, putem să ne odihnim mai puțin între seturi, să obținem mai multă putere și să efectuăm mai multe repetări. Creatina monohidrata este capabilă să îmbunătățească rapid capacitatea celulelor musculare de a regenera adenozin trifosfatul (ATP).

 • ATP este sursa principală de energie anaerobă. 

Creatina monohidrata din PLATINIUM PURE CREATINE este transformată într-o moleculă numită fosfocreatină, care servește ca rezervor de stocare pentru regenerarea ATP.

Unul dintre modurile prin care sursa de ATP este regenerată este prin molecula fosfat creatină (sau fosfocreatină).

În procesul de regenerare a ATP, fosfatul de creatină transferă un fosfat cu energie mare la ADP. Produsele acestei reacții sunt ATP și creatină.

 • Nivelurile ridicate de ATP duc la un antrenament ce are o durată mai lungă și de o intensitate mai mare.
 • Plus o recuperare mai rapidă după fiecare set.

Pentru performanță mărită și din grijă pentru corul tău, combină Creatina Monohidrată  PURE CREATINE cu Proteine Whey  PURE WPI 100% – împreună ajută la dezvoltarea și refacerea mușchilor, susținând și mai bine exercițiile de intensitate ridicată.

Apasă aici pentru PROTEINE WHEY PURE WPI 1000

Ce efecte are creatina monohidrat?

Un alt atribut anabolic al creatinei este procesul cunoscut sub numele de “volumizarea celulelor”.

Creatina monohidrata are proprietatea de a atrage apa în interiorul celulei musculare, crescând în mod eficient volumul acesteia. 

Prin saturarea musculaturii cu creatină, crește fluidul intracelular, rezultând mușchi cu mult mai voluminoși.

Mod de administrare creatina monohidrata-min

Cum se administrează Creatina Monohidrata?

Fiecare porție este ambalată cu 5 grame de creatină monohidrată.

Consumă o cupă cu vârf 〈 5g 〉 de PURE CREATINE, înainte de antrenament – porția zilnică recomandată.

De asemenea, este un supliment fără aromă, făcându-l foarte convenabil.

Poți să-l amesteci cu sucul tău preferat, energizantul pre-antrenament sau shake-ul proteic.

Bineînțeles, îl poți amesteca și cu apă, dacă dorești, însă nu va avea niciun gust.Folosește shaker-ul Body Line pentru o omogenizare completă

PREZENTARE

.PURE CREATINE Creapure® este disponibil în varianta de 300 grame/borcan, sub formă de pulbere. Ai 60 de porții din cea mai bună creatină, la cel mai bun preț. Doar 45,00 lei.

Conține cupă de dozare.

COMANDA ACUM CREATINA MONOHIDRATA Creapure®

*PLATINIUM PURE CREATINE  este un supliment alimentar. Este bine să citești cu atenție informațiile de pe ambalaj.**Despre noi: Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Body Line® – Invest in your body

Te-ar mai putea interesa:

83 lei
-25%
Pudra

300 g

Produs

1 bucata, 1 bucata +1 la -50%

7 recenzii pentru Creatina Monohidrata Creapure® PURE CREATINE 300g. Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)

 1. Vasile

  e bun, cu un pret corect

 2. Campan Catalin

  Salutare! Vreau să întreb dacă pot combina PureCreatine cu Amino 6700 și M. M. A33? MULȚUMESC ANTICIPAT! Completate-Menționez faptul că sunt începător și mă interesează să obțin o creștere eficientă de masă și forță ( am 65 kg și 1.7 m înălțime).

  • Body Line

   Da, sigur ca se pot cimbina, dar vedeti ca M.M.A are Creatina si este in doza optima si este Creapure. Nu as da banii in plus degeaba. Mai mult nu va ajuta

 3. Manuel Targoviste

  Gabriela voce ei este o minune de la domnzeu. O ador cum pot sa fac sa o cunosc

 4. Constantin

  Gabriela numaru 1 la comenzi

 5. Sorin (proprietar verificat)

  Nu ajuta la nimic acesta creatina monohidrata. Nu se dizolva deloc în apa oricât de mult ai încercat particulele rămân întregi. Nu mi-a oferit forță, masa musculara…dimpotrivă obosesc mult mai repede decât înainte când nu luam. Am sperat,am crezut mult în aceasta creatina minune dar ca orice minune nu a ținut decât foarte puțin după care a venit și marea dezamăgire. Asta e…

  • Body Line

   Nu va contrazicem, deoarece Creatina nu se dizolva. Cea care se dizolva, este Creatina din China, care nu are creatina decat 20%, restul fiind inlocuitori. Este Creatina Creapure 100% si acceptam orice test. Sunt autorizati de cei de la Creapure, iar prin sondaj si fara sa stim, ne sunt cumparate produse si testate de ei. Daca punem 1% China, ni se retrage autorizatia de pe piata. Nu ne-am risca nici daca am castiga 90%.
   2. Ati mai luat creatina? Sau doar ati sperat sa va creasca masa musculara stand in pat?

 6. Sorin (proprietar verificat)

  Revin cu un alt review….da,au început deja sa apară rezultate vizibile în ciuda a ce am crezut și afirmat inițial. Retrag ce am spus și recunosc ca m-am grăbit și am greșit la prima recenzie . Mii de scuze și voi mai reveni cu niște comenzi în magazinul dumneavoastră. Va salut cu respect!

  • Body Line

   Oamenii ca dvs merita apreciati!

 7. George

  Are aromă ?

  • Body Line

   Nu. Este 100% creatina Creapure Germania.

Adaugă o recenzie

PLATINIUM PURE CREATINE

Consumă 5 grame (o cupă cu vârf de 5 ml), înainte de antrenament – porția zilnică recomandată .

Folosește un shaker pentru o omogenizare completă.

 *Produs necertificat antidoping. Non-certified anti-doping product.

Produse recomandate

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%
Prețul inițial a fost: 80 lei.Prețul curent este: 39 lei.
creatina monohidrata
Creatina Monohidrata Creapure® PURE CREATINE 300g. Body Line. Profita de Oferta 1+(1 la -50%)
89 lei Select options