Pachet imunitate scazuta Imunohelp de la Body Line

Pachet imunitate scazuta – Body Line Imunohelp

Body Line Imunohelp. Suplimente Imunitate scazuta.

Vitamine, minerale si aminoacizi – Pachet Body Line Imunitate scazuta, ofera gama completa de vitamine si minerale, dar si aminoacizi vitali!

159,00 lei

Pachet imunitate scazuta – Body Line Imunohelp

159,00 lei

Comandă rapidă

Body Line Imunohelp. Suplimente Imunitate scazuta.

Vitamine, minerale si aminoacizi – Pachet Body Line Imunitate scazuta, ofera gama completa de vitamine si minerale, dar si aminoacizi vitali!

Pachet imunitate scazuta – Anemie – Vitamine, minerale si aminoacizi Gratuit Organizator de pastile pe 7 zile – Pachet Body Line Imunohelp

Vitamine, minerale si aminoacizi – Pachet Body Line Imunitate, ofera toate vitaminele si mineralele necesare, dar si aminoacizi vitali pentru organism.

Un sistem imunitar scazut, predispune la boala, iar cheia sanatatii este refacerea mijloacelor natural de aparare, adica intarirea sistemului imunitar.

Pachet Body Line Imunitate scazuta – vitamine, minerale si aminoacizi contine:

 1. Platinium MEGA VIT&MIN
 2. Platinium AMINO 6700
 3. Organizator pastile 

   Intareste-ti imunitatea cu Pachet Body Line Imunitate scazuta!

Pachet imunitate scazuta - imunohelp

PLATINIUM MEGA VIT&MIN – benefic in imunitate scazuta

PLATINIUM MEGA VIT&MINcele mai bune vitamine si este un supliment minune datorită formulei cu adevărat completă de vitamine esențiale și minerale, concepută special pentru a oferi imunitate organismului.

PLATINIUM MEGA VIT&MIN  are în compoziția sa  20 de vitamine și minerale active, ce oferă 100% și chiar mai mult din cerințele zilnice ale organismului nostru.

Fiecare porție de PLATINIUM MEGA VIT&MIN din Pachet Body Line Imunitate scazuta, vitamine, minerale si aminoacizi,  oferă un spectru unic de vitamine și minerale:

 • Vitamina A

Vitamina A este importantă pentru creștere și dezvoltare, pentru menținerea sistemului imunitar și pentru o vizibilitate bună.

.Vitamina A este esențială pentru menținerea sănătății țesutului epitelial ce se găsește în piele, ochi, sistem respirator și tract urinar. Este,de asemenea, sprijin în reproducere și alăptare.

 • Complex de Vitamine B (B1 ,B2, B3, B5(acidul pantotenic), B6, B7(biotina), B9(acidul folic),  B12)

Vitaminele B sunt solubile în apă și sunt extrem de importante în mumeroase reacții și funcții ale organismului. Vitaminele B sunt indispensabile pentru producerea de energie și pentru fabricarea și menținerea ADN-ului, genelor, celulelor, țesuturilor, organelor și funcțiilor enzimatice.

 • Vitamina C 1000 mg

Vitamina C din Pachetul imunitate scazuta – Anemie – este consumata într-o formă suplimentară de către milioane de oameni din întreaga lume pentru proprietățile sale antioxidante. Unele dovezi științifice sugerează consumul de vitamine antioxidante pentru a reduce riscul anumitor forme de cancer.

 • Vitamina D

Vitamina D sprijină eficiența sistemului imunitar, asigură densitatea și structura oaselor, menținându-le sănătoase, suportă funcțiile cardiovasculare și celulare.

 • Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant major. Este deosebit de importantă pentru a oferi sprijin sistemului imunitar împotriva radicalilor liberi și pentru a menține un sistem cardiovascular sănătos.

 • Mangan

Manganul este deosebit de important pentru organism datorită efectelor sale benefice asupra memoriei și a digestiei. De asemenea, accelerează arderile; are rol important în activitatea glandelor endocrine și sexuale; ajută în sinteza colagenului, care menține elasticitatea și fermitatea pielii; influențează fixarea calciului  și a fierului în organism.

 • Zinc din Pachet Imunitate scazuta – Anemie

Zincul este un mineral esențial și un antioxidant ce susține activitatea multor enzime din organism, care sunt utile pentru o multitudine de reacții biochimice. Zincul este cunoscut pentru susținerea sintezei proteinelor și a mecanismul de creștere s masei musculare.

Vitamina B6 ajută la absorbția zincului de către organism.

 • Cupru

Cuprul este un mineral ce susține sistemul imunitar; combate anemia prin fixarea fierului; oferă elasticitate pereților vasculari, favorizând circulația sângelui; scade concentrația de colesterol din sânge.

Cuprul participă activ și la buna funcționare a enzimelor ce produc energie și a celor ce formează melanina, pigmentul prezent în piele , păr și ochi.

 • Iod

Iodul este cel care asigură o bună funcționare a glandei tiroide; sprijină creșterea și dezvoltarea corporală și metabolismul.

 • Crom

Cromul este un mineral folositor în digestia mâncării; transferul glucozei din sânge în celule; crește colesterolul bun (HDL) și scade trigliceridele; susține dezvoltarea masei musculare și arderea grăsimilor.

 • Seleniu

Un mineral cu un impact imens asupra funcționalității creierului, seleniul este unul dintre antioxidanții cei mai importanți. Conform cercetărilor recente, lipsa de seleniu duce la perturbări ale activității principalilor neurotransmițători: serotonina, dopamina și adrenalina.

 • Calciu

Calciul este un mineral esențial pentru organism pentru că asigură soliditatea oaselor și funcționarea normală a celulelor musculare și nervoase.

 • Fier

Fierul este un mineral fără de care nu putem trăi: el este prezent în fiecare celulă din organism și are rol major în transportul oxigenului și a substanțelor nutritive către organele vitale.

Administrare: Se consuma o capsula, dimineata.

Pachet imunitate scazuta & anemie - imunohelp


PLATINIUM AMINO 6700

PLATINIUM AMINO 6700 din Pachet Body Line Imunitate scazuta – vitamine, minerale si aminoacizi, este un supliment alimentar ce furnizează nutrienții necesari mușchilor, ficatului și sistemului imunitar, elemente importante în definirea compoziției corpului.

Platinium AMINO 6700, sub formă de pudră și cu o aromă plăcută de măr, conține cei mai importanți aminoacizi pentru sănătate și aspect fizic armonios!

Suplimentul AMINO 6700 contine cei mai buni aminoacizi esentiali BCAA, ZMA si GABA si a fost creat pentru sănătatea și performanța organismului.

Aminoacizii sunt caramizile din care sunt construite proteinele, dar si muschii. Suplimente aminoacizi puri de forma L.

 • Aminoacizii joaca un rol fiziologic important in procesele legate de energie, recuperare, stari metale, acumularile de masa musculara si forta, dar si de ardere a grasimilor.

Alte beneficii importante:

•  asimilare rapidă,
•  sistem imunitar devine mai puternic,
•  crește energia în timpul antrenamentului,
•  sprijină refacerea după fiecare antrenament,
•  relaxează și oferă o stare de bine,
•  reglează apetitul,
•  accelerează metabolismul și duce la slăbire.

PLATINIUM AMINO 6700 din Pachetul Imunitate scazuta – Anemie – Cand sunt absorbiți, cei mai buni aminoacizi sunt procesați de ficat.

Ficatul poate procesa o numită cantitate deodată de aminoacizi. Astfel, dacă se ia o doză de 3-4 grame, aceștia vor fi rapid procesați și surplusul, care nu poate fi metabolizat de ficat, va fi direcționat către țesuturi, în special către țesuturile musculare care necesită reparații în urma unui antrenament.

AMINO 6700 conține magneziu, care relaxează creierul și sistemul nervos, având efecte de calmare asupra acestora, îmbunătățind astfel și flexibilitatea mușchilor, a nervilor, a încheieturilor și ligamentelor.

De asemenea, conține și zinc, o componentă vitală pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi a procesului de creştere şi dezvoltare.

Funcţiile esenţiale ale corpului, precum coagularea sângelui, funcţia tiroidiană, digestia corectă a proteinelor şi echilibrarea zahărului din sânge – toate depind de un nivel suficient de zinc.

În plus, zincul este necesar pentru curăţarea ficatului, repararea ţesuturilor şi oxigenarea organismului.

Vitamina B din AMINO 6700 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului, la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

Pentru o sănătate de fier, folosește AMINO 6700 (aminoacizi praf) de 2 ori pe zi – suplimente aminoacizi

 • Suplimentarea cu cei mai buni aminoacizi este foarte benefică.

Pill box Body Line din Pachetul de Imunitate scazuta – Anemie

Cu ajutorul Pill Box-ului Body Line puteți organiza eficient medicamentele dumneavoastră datorită compartimentelor etichetate ce corespund fiecărei zile a săptămânii, acestea asigurând și cerințele multiple de dozare.

PillBox-ul Body Line vă asigură că pastilele stau în condiții de siguranță, în buzunar sau în geantă.


Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Gramaj

600 g, 90 capsule

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet imunitate scazuta – Body Line Imunohelp”

MEGA VIT&MIN

Se consuma o capsula, dimineata.

HYDRO AMINO

Consuma, între mese, 6-12 comprimate pe zi, porția zilnică recomandată.