fbpx

Afișez 1–12 din 116 rezultate

Suplimente nutritive Body Line.
Body Line este producator de suplimente nutritive in Spania, respectand normele europene in domeniu si avand Avizul Ministerului Sanatatii din Romania. Toate suplimentele nutritive au enzime digestive pentru o asimilare totala. Proteinele au o concentratie de peste 82% si pana la 93%.

Pentru gama de suplimente Body Line sunt folosite materii prime de la cele mai cunoscute branduri: Creapure, Ajinomoto, Glanbia, Carberi, Isolac, Carbelac, etc. Nu folosim suplimente din China.

Suplimentele nutritive cu proteine, au in compozitia lor doar izolat proteic din zer, fara adaos de concentrat proteic din zer.

Creatina este de la Creapure Germania.

Aminoacizii sunt complex de aminoacizi sau Amino BCAA 8:1:1.

Suplimentele sunt diverse extracte sau substanțe care sunt gândite să completeze alimentația obișnuită, de asta se și numesc suplimente. Cele mai multe sunt extrase din plante, dar sigur că avem și suplimente extrase din produse de origine animală, cum ar fi uleiul de pește, de exemplu, sau cum e vitamina D, sintetizată din lanolină. Sigur că sunt și suplimente care sunt obținute prin sinteză. Dau aici exemplul vitaminei C, se face din amidon, dar este un proces natural, același proces care se întâmplă și în natură. Anumite enzime transformă amidonul în vitamina C. Deci faptul că un produs, un nutrient vine sub formă de capsulă sau de gelulă sau de pudră, asta nu înseamnă că e nenatural sau că e chimic sau că vine de pe altă planetă. Nu, este pur și simplu o formă concentrată a unui nutrient de care avem nevoie. Cel mai cunoscut supliment alimentar este proteina din zer de lapte.

Suplimentele nutritive cu vitamine si minerale. Acestea din urma sunt foarte importante pentru organism. Pot sa fie veriga lipsa dintr-un lant complet si astfel putem avea probleme de sanatate.
creatina

Alege brandul tau de suplimente nutritive – Body Line, Invest in your body! Magazin oficial cu preturi de producator.

 

350,00 lei
TRANSPORT GRATUIT
350,00 lei
TRANSPORT GRATUIT
350,00 lei
TRANSPORT GRATUIT
350,00 lei
TRANSPORT GRATUIT