Afișez toate cele 20 de rezultate

Suplimente masa musculara

Într-o lume în care ofertele ce vizează suplimentele pentru creșterea masei musculare sunt din ce în ce mai atractive, alegerea celor potrivite poate fi o sarcină destul de dificilă. Calitatea trebuie să fie criteriu prioritar de selecție, iar totul pornește de la alegerea sursei potrivite.

-50%

Cresterea Masei Musculare

Masa musculara rapida M.M.A 33

265 lei132 lei
-20%
-33%

Cresterea Masei Musculare

Oxid Nitric M.M.A STACK

160 lei109 lei
-19%
359 lei289 lei
-43%

Cresterea Masei Musculare

MEGA MASS EXTREME

307 lei
-40%

Cresterea Masei Musculare

Super Mass Gainer Pack

382 lei248 lei
-33%

Cresterea Masei Musculare

Cel mai bun gainer Matri-x 8

120 lei109 lei

Cresterea Masei Musculare

ANABOLIC MASS GAINER

411 lei
-25%

Cresterea Masei Musculare

Creatina 1000 mg – Creatine Creapure®

75 lei56 lei
55 lei

Echipament Sportiv

Shaker proteine Body Line

15 lei
-29%

Cresterea Masei Musculare

Tribulus Terrestris 1000 mg

104 lei74 lei

Cresterea Masei Musculare

Masa musculara Premium

304 lei

Ce este masa musculară?

Masa musculară este cantitatea de mușchi din corpul tău, inclusiv mușchii scheletici, mușchii netezi și mușchii cardiaci.

Poate fi măsurată ca parte a compoziției corporale totale, împreună cu masa de grăsime și masa osoasă. Aproximativ 20-80 de fibre musculare sunt grupate împreună pentru a forma un fascicul.

Ce înseamnă o masă musculară bună?

Intervalele normale pentru masă musculară, în funcție de vârstă: ​

  • 20-39 ani: 75-89% la bărbați, 63-75,5% la femei.
  • 40-59 ani: 73-86% la bărbați, 62-73,5% la femei.
  • 60-79 ani: 70-84% la bărbați, 60-72,5% la femei.

Mușchii sunt adesea descriși drept „motorul” mecanismului de ardere a grăsimilor și a caloriilor din corp.

Creșterea masei musculare poate duce la mai multă forță, mai puțină grăsime corporală, un sistem imunitar mai puternic, niveluri de energie îmbunătățite și stres redus.

La Body Line, pentru fiecare obiectiv există soluția potrivită. Astfel se alătură procesului de modelare corporala suplimente pentru creșterea masei musculare precum cele pe bază de proteine, creatina monohidrată, aminoacizi esențiali, dar și alte stimulente de calitate.

Cum te ajută suplimentele pentru masă musculară

Suplimentele sunt studiate de aproape 200 de ani și pot oferi nenumărate beneficii pentru sănătate. Cu administrare pre sau post antrenamente, acestea aduc aportul necesar de nutrienti in organism pentru a atinge greutatea optima intr-un timp eficient. Pentru cei care urmeaza o dieta de ingrasare, un pachet potrivit de suplimente face ca totul sa fie mai usor.

Un complex sub forma de pastile, pe baza de proteine, enzime digestive si carbohidrati, alaturi de un supliment de minerale si multivitamine pot constitui boost-ul optim pentru a sustine un astfel de proces.

Rolul suplimentelor în creșterea masei musculare

In concluzie,suplimentele pentru masă musculară aduc beneficii puternice atât pentru performanța atletică, cât și pentru sănătate. Pot stimula funcția creierului, combate anumite boli neurologice, pot îmbunătăți performanțele exercițiilor și pot accelera creșterea musculară. Încercați să adăugați aceste substanțe naturale la regimul alimentar pentru a vedea dacă funcționează pentru dumneavoastră.