Pudre proteice, pentru armonie în organismul tău

pudra proteica

Ce este pudra proteică?

În rândul suplimentelor consumate astăzi atât de sportivi, cât și de cei interesați de un stil de viață sănătos se înscrie și pudra proteică. Un produs popular astăzi, acest macronutrient este esențial pentru organism când vine vorba despre repararea țesutului muscular și menținerea acestuia. Are la bază o varietate de surse proteice și constituie o modalitate la îndemână de a menține o alimentație zilnică sănătoasă.

Este consumul de pudră proteică benefic pentru organismul tău? În mod definitoriu da și te invităm să descoperi în continuare mai multe despre această substanță.

Un organism armonios și sănătos și legătura cu pudra proteică

Probabil ai auzit deseori despre acest produs care este consumat mai ales în rândul persoanelor active și a sportivilor. După un antrenament la sală, administrarea ei face adevărate minuni. Constă în fapt în proteine, necesare corpului uman pentru a funcționa normal. Atunci când alimentația nu este suficientă pentru a-l suplimenta cu aminoacizi importanți în alcătuirea țesuturilor, produsele Body Line care au la bază substanța devin un aliat de încredere.

Cum se obțin acestea? La baza lor stau surse proteice precum laptele, cânepa, ouăle, semințele de dovleac, soia, orezul, mazărea, zerul, migdalele, etc. Ai posibilitatea de a consuma pulberea îmbunătățită cu diverse arome sau fortificată cu minerale și vitamine.

Pudra proteică din zer este de departe un ingredient popular mai ales în rândul celor pasionați de sport, care au ca obiectiv definirea masei musculare. Vine cu un plus însemnat și anume faptul că accelerează recuperarea musculară. Ai auzit despre renumitele proteine din zer și despre beneficiile pe care le au asupra corpului tău?

protein powder

O astfel de pudră se obține din lichidul ce rezultă după separarea cașului când se prepară brânzeturi. Proteinele din lapte sunt de două feluri: zerul și cazeina. Cel dintâi devine pudră proteică în urma prelucrării și a deshidratării. Devine o sursă valoroasă de proteine, chiar dacă are un conținut de aproximativ 20% din cât are laptele. Cu toate acestea, în pudră se regăsesc toți aminoacizii de care este nevoie în sinteza proteinelor musculare.

Care este rolul pudrei proteice în organismul tău?

Proteinele sunt folosite cu succes atât pentru definirea musculară, cât și în procesul de slăbire. Acestea pot fi combinate și cu alte substanțe, aducând împreună beneficii înmulțite organismului. Spre exemplu, proteina din zer izolat în forma cea mai pură, împreună cu carnitina într-o formă foarte concentrată sunt un boost însemnat în procesul de definire a mușchilor. Proteine definire musculara si slabire se regăsesc și în portofoliul nostru, fiind special concepute pentru rezultate vizibile.

Ai în vedere întotdeauna anumite aspecte atunci când te orientezi după astfel de produse pe piață. Procesul prin care au fost obținute are o influență enormă asupra calității lor.

-30%

Platinium Pure WPI 100% reprezintă un izolat proteic din zer rezultat prin procedeul de microfiltrare cu flux încrucișat. Despre acesta trebuie să știi că se distinge prin modul intact prin care păstrează proprietățile imunitare ale zerului. Pentru că la bază se folosește materie primă de calitate înaltă, și produsul finit este asemenea.

Ce beneficii are consumul unei astfel de pudre proteice? Construirea, întreținerea și repararea țesutului muscular, cel responsabil de majoritatea proceselor desfășurate în organismul uman sunt numai câteva dintre acestea. Se bucură de beneficiile consumului de proteine și metabolismul. Substanțele nutritive din corp sunt de asemenea mai ușor transportate.

Managementul greutății devine o sarcină mai ușor de ținut sub control cu ajutorul suplimentelor potrivite, iar pudra proteică se înscrie cu succes în rândul celor recomandate în acest sens. Te invităm să descoperi produsele noastre și beneficiile pe care le au asupra ta când sunt consumate regulat și responsabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *