Cele doua CADOURI GRATUITE de la BODY LINE!

Cadou gratuit GARANTAT!

Calculeaza BMI - Rata Metabolica Bazala


Plan nutritional personalizat - Gratuit

Completeaza campurile de mai jos si primesti GRATUIT pe email un Plan Nutritional Personalizat,
realizat de unul dintre nutritionistii Body Line.

ex. 174 (in centimetri)

Avem si un concurs pentru tine

Scrie un review si poți câștiga un voucher în valoare de 200 ron!
Trebuie doar să scrii un review la un produs și ești înscris automat în tragerea la sorți lunară.

Regulament
Inscrierea in concurs este creata cu ajutorul mail-ului folosit la adaugarea review-ului. Review-ul trebuie să reflecte experiența ta cu produsul administrat și să fie relevant pentru ceilalți.

Nu acceptăm review-uri ce conțin limbaj ofensator, fac referire la alte produse/brand-uri sau comentarii referitoare la preț.
Pentru a avea mai multe șanse, poți scrie câte un review la fiecare produs cumpărat (fiecare review îți aduce câte o șansă). De exemplu, dacă scrii 1 review la M.M.A.33 și 1 review la WPI 100% vei avea 2 șanse de câștig. Poți lăsa maxim 5 review-uri per email în fiecare lună.

Tragerea la sorți se va efectua în prima zi lucrătoare a următoarei luni, prin intermediul site-ului https://www.random.org/ iar numele câștigătorului va fi publicat în această pagină și pe pagina noastra de facebook.

Voucherul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse exclusiv de pe www.bodyline.ro, nu este transmisibil, nu este divizibil și nu se oferă rest (dacă valoarea comenzii este mai mică decat valoarea voucherului). Review-urile scrise la produse care au fost achiziționate folosind voucher (câștigat într-o ediție anterioară a concursului) nu sunt eligibile.

Pentru efectuarea extragerii câștigătorului într-un mod transparent și imparțial, vom folosi serviciul independent https://www.random.org/.