Pastile de inima – Suplimente ce curata vasele de sange – Body Line Heart

(O recenzie client)

Prețul inițial a fost: 158 lei.Prețul curent este: 139 lei.

Pastile de inima – Suplimente ce curata vasele de sange – Body Line Heart

(O recenzie client)

Prețul inițial a fost: 158 lei.Prețul curent este: 139 lei.

Descriere

Pachet Body Line® Heart 

Pastile de inimă sănătoasă și puternică

Pachetul Body Line Heart conține:

 • Platinium Arginine 1000 – pentru curățarea vaselor de sânge.

Arginina poate ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin în arterele inimii. Acest lucru poate îmbunătăți simptomele arterelor înfundate, durerii toracice sau anginei și bolii arterelor coronare.

 • Platinium L-Carnitine 1000 – susține producția adecvată de energie, esențială pentru funcționarea normală a inimii.

Concentrațiile de L Carnitină pentru inima și de L Arginină pentru curățarea vaselor de sânge sunt de 1000 mg.

Aceste două pastile de inimă sunt cele mai cunoscute, iar efectul lor este garantat.

Ambele suplimente sunt naturale 100%.

pastile de inima

Arginina 120 capsule + L-carnitina 90 capsule

Doar 139,00 lei

COMANDĂ ACUM
suplimente pentru inima Pachet Body Line banner

Suplimente care îți mențin inima sănătoasă - Pastile de inima

Platinium L-CARNITINE 1000 mg

Utilizarea L-carnitinei arată o îmbunătățire a funcției inimii și o reducere a simptomelor anginei. Persoanele cu insuficiență cardiacă congestivă au o oxigenare insuficientă a inimii, care poate deteriora mușchiul inimii.

Menținerea unor niveluri suficiente de aminoacid L-carnitină poate îmbunătăți sănătatea cardiacă. In acest Pachet de pastile de inima, aveti 90 de capsule de 1000mg de Carnitina pentru inima.

L-carnitina joacă un rol important în metabolismul energetic și în reglarea glicemiei.

platinium-l-carnitine-1000-90-caps-45-serv-min

Cum protejează Carnitina inima? 

Pastile de inimă

În țesutul muscular și miocardul inimii, L-carnitina ajută la transportul acizilor grași cu lanț lung prin membrana mitocondrială internă, unde aceștia devin un substrat primar în producția de energie, metabolizat prin beta-oxidare.

În inimă, L-carnitina devine deosebit de importantă, deoarece miocardul preferă să oxideze acizii grași cu lanț lung pentru energie.

În plus față de rolul său în producția de energie, L-carnitina ajută la eliminarea toxinelor din interiorul mitocondriilor, mediază stresul oxidativ, inhibă acumularea esterilor de acizi grași în timpul evenimentelor ischemice și prevenirea apoptozei celulelor cardiace.

L Carnitina se poate asocia cu tratamentul cardiac convențional cu alte pastile de inima cu rezultate de durată pentru o inimă sănătoasă


L-Carnitina este astăzi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atât de către sportivi, cât și in prevenirea și tratarea unor afecțiuni.

Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului și rinichilor din lisină și metionină, doi aminoacizi esențiali.Carnitina se regăsește printre cele mai bune suplimente alimentare pentru inimă.

L-carnitina îmbunătățește sănătatea inimii după un atac de cord. In timpul unui infarct miocardic, nivelul de L-carnitina este scăzut, iar utilizarea sa ajută în acest tip de afecțiune cardiacă. Cercetările pe l-carnitină au urmărit efectele acesteia asupra metabolismului cardiac, pentru a echilibra nivelul acizilor grași și oxidarea glucozei. Carnitina din Pachetul de Pastile de inima, este de 1000mg si de 90 de capsule.

Unde se găsește L-carnitina?

L-carnitina se găsește în cantități mari în carnea roșie.De asemenea. ca supliment alimentar este utilă pentru îmbunătățirea nivelului de energie al întregului organism, pentru performanțe sportive, precum și ca ajutor în curele de slăbire.

L-carnitina este un cardioprotector esențial în prevenirea afecțiunilor cardiovasculare şi îmbunătățirea funcției cardiace.

Beneficii Platinium CARNITINE 1000 din Pachet Body Line Heart – Suplimente pastile de inima mai sănătoasă și mai puternică:


 • Încetinește îmbătrânirea și pierderea de masă osoasă, evitând șansele crescute de fracturi, osteoporoză, artrită și alte boli ale oaselor.
 • Elimină slăbiciunea musculară.
 • Deoarece rinichii produc L Carnitina, bolile de rinichi pot duce la niveluri scăzute de carnitină în organism.

Astfel se recomandă suplimentarea cu l-carnitină în cazul afecțiunilor renale, pentru a ajuta la refacerea deficitului. Alege pastilele de inima și rinichi.

 • Reduce simptomele bolii vasculare periferice care se manifestă prin scăderea fluxului sangvin la nivelul membrelor inferioare.

Acest fapt duce la ateroscleroză sau rigidizarea arterelor, provocând adesea dureri sau crampe la nivelul picioarelor în timpul mersului sau exercițiillor.

 • Carnitina îmbunătățește mobilitatea.
 • Crește numărul redus de spermatozoizi. Acesta a fost legat de un nivel scăzut de carnitină la bărbați. Astfel suplimentarea cu Pastile de inima cu L-carnitină crește numărul acestora, elimină disfuncțiile erectile și ajută la îmbunătățirea funcției sexuale masculine.
 • Alăptarea în mod natural poate avea ca efect secundar scăderea nivelului de carnitină din corp. Suplimentarea cu l-carnitină ajută la prevenirea deficitului în organism și  implicit la pierderea în greutate .
 • Diabetul zaharat de tip I sau II poate beneficia, de asemenea, de pe urma carnitinei; aceasta ajută diabeticii prin creșterea oxidării glucozei, depozitarea glucozei, precum și preluarea glucozei.

Administrare L Carnitina (pastile de inima) pentru sănătatea inimii:

Consumă 2-4 capsule pe zi, împărțite în 2 doze:

 • o doză la trezire, înainte de micul dejun
 • o doză seara

Suplimentul de L Carnitina pentru inima se poate lua împreună cu suplimentul Arginina 1000 mg.

Platinium ARGININE 1000 mg

 Pastile de inima / Îmbunătățește sănătatea inimii

Arginina este precursorul oxidului nitric care dilată, relaxează și menține elasticitatea vaselor sanguine.

Prin urmare, are un efect pozitiv în reducerea tensiunii arteriale, inclusiv a hipertensiunii pulmonare si coronariene și poate intra în categoria medicamente pentru inimă.

L Arginina 1000

Cum ajută arginina în sănătatea inimii

Administrarea argininei la persoanele cu o circulație perfierică deficitară, are un efect pozitiv. Acest fapt se observă și în cazul persoanelor care au în permanență senzația de mâini și picioare reci și a manifestărilor din sindromul Raynaud.Persoanele cu predispoziție la afecțiuni cardiovasculare din cauza colesterolului mărit pot beneficia și ele de efectul pozitiv al argininei.

Arginina reduce nivelul colesterolului în hipercolesterolemii, previne trombozele (blocarea vaselor de sânge cu cheaguri) și ateroscleroza (depunerile de colesterol pe artere).Amelioreaza fluxul sanguin coronarian și periferic, dilată, relaxează si menține elasticitatea vaselor sanguine.

Mai mult, reduce din manifestările neplăcute ale tulburărilor cardiace precum angina pectoral și cardiopatia ischemică.

PLATINIUM ARGININE 1000 din Body Line Heart – pastile de inimă

Arginina Kyowa® din compoziția Platinium ARGININE 1000, acționează prin creșterea producției de oxid nitric în vasele de sânge, mărind diametrul acestora.Acest lucru duce la o creștere a fluxului de sânge, fără a crește însă tensiunea arterială.Când vasele de sânge se dilată, nivelul de sânge ce ajunge în mușchi și țesuturi crește semnificativ și, prin urmare, o mai mare cantitate de carbohidrați, proteine ​​și diverși hormoni participă la construirea mușchilor.S-a constatat și faptul că, prin administrarea de arginină zilnic, nivelul de insulină al organismului crește cu 20-30%, ceea ce, la rândul său, crește rezistența și masa musculară.

Alte beneficii ale Platinium ARGININE 1000:

√   Sprijină tratarea bolilor renale, desfunda venele si arterele
√   Ajută în afecțiunile intestinale și a stomacului,
√   Ameliorează problemele hepatice si curata sangele si venele.
√   Crește energia sexuală,
√   Previne și chiar este tratament în disfuncția erectilă și sterilitate la bărbați.

Administrare L Arginina pentru inimă sănătoasă

Consumă 2-4 capsule pe zi, împărțite în 2 doze, o doză la trezire înainte de micul dejun și o doză seară. Suplimentul de L Carnitina pentru inima se poate administra împreună cu suplimentul L Arginina.Pentru energia inimii și a întregului organism, alege suplimente pentru inimă de la Body Line® –  Carnitina și Arginina – pastile de inima.

COMANDĂ ACUM SUPLIMENTE PASTIELE DE INIMĂ SĂNĂTOASĂ

Pachetul BODY LINE HEART  conține suplimente alimentare cu pastile de inima. Citește cu atenție informațiile de pe etichete.


*Despre noi: Body Line® este Marca Inregistrată și toate suplimentele Body Line® sunt avizate de Ministerul Sănătății din România.

suplimente pentru inima

Ia măsuri astăzi pentru a reduce riscul de boli de inimă

Bolile de inimă sunt tot mai des întâlnite atât la bărbați, cât și la femei.Pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inimă, poți:

 • Mânca sănătos
 • Fii activ
 • Menține o greutate sănătoasă
 • Renunță la fumat și stai departe de fumul pasiv
 • Controlează colesterolul și tensiunea arterială
 • Bea alcool numai cu măsură
 • Gestionează stresul
 • Foloseste acest pachet de pastile de inima de la Body Line.

Te-ar mai putea interesa:

-25%
-25%
-25%
Gramaj

120 capsule

1 recenzie pentru Pastile de inima – Suplimente ce curata vasele de sange – Body Line Heart

 1. Razvan Marian

  Natural 100%. Capsule mari cu ingrediente active. Nu capsule mici

Adaugă o recenzie

L-CARNITINE 1000

Consuma 2-4 capsule pe zi, impartite in 2 doze,:
- o doza la trezire, inainte de micul dejun,
- o doza seara.

L-ARGININE AAKG 1000

Consumul recomandat este de 2-4 capsule pe zi, impartite in 2 doze:
- o doza la trezire, inainte de micul dejun,
- o doza seara.

Descriere

Pachet Body Line® Heart 

Pastile de inimă sănătoasă și puternică

Pachetul Body Line Heart conține:

 • Platinium Arginine 1000 – pentru curățarea vaselor de sânge.

Arginina poate ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin în arterele inimii. Acest lucru poate îmbunătăți simptomele arterelor înfundate, durerii toracice sau anginei și bolii arterelor coronare.

 • Platinium L-Carnitine 1000 – susține producția adecvată de energie, esențială pentru funcționarea normală a inimii.

Concentrațiile de L Carnitină pentru inima și de L Arginină pentru curățarea vaselor de sânge sunt de 1000 mg.

Aceste două pastile de inimă sunt cele mai cunoscute, iar efectul lor este garantat.

Ambele suplimente sunt naturale 100%.

pastile de inima

Arginina 120 capsule + L-carnitina 90 capsule

Doar 139,00 lei

COMANDĂ ACUM
suplimente pentru inima Pachet Body Line banner

Suplimente care îți mențin inima sănătoasă - Pastile de inima

Platinium L-CARNITINE 1000 mg

Utilizarea L-carnitinei arată o îmbunătățire a funcției inimii și o reducere a simptomelor anginei. Persoanele cu insuficiență cardiacă congestivă au o oxigenare insuficientă a inimii, care poate deteriora mușchiul inimii.

Menținerea unor niveluri suficiente de aminoacid L-carnitină poate îmbunătăți sănătatea cardiacă. In acest Pachet de pastile de inima, aveti 90 de capsule de 1000mg de Carnitina pentru inima.

L-carnitina joacă un rol important în metabolismul energetic și în reglarea glicemiei.

platinium-l-carnitine-1000-90-caps-45-serv-min

Cum protejează Carnitina inima? 

Pastile de inimă

În țesutul muscular și miocardul inimii, L-carnitina ajută la transportul acizilor grași cu lanț lung prin membrana mitocondrială internă, unde aceștia devin un substrat primar în producția de energie, metabolizat prin beta-oxidare.

În inimă, L-carnitina devine deosebit de importantă, deoarece miocardul preferă să oxideze acizii grași cu lanț lung pentru energie.

În plus față de rolul său în producția de energie, L-carnitina ajută la eliminarea toxinelor din interiorul mitocondriilor, mediază stresul oxidativ, inhibă acumularea esterilor de acizi grași în timpul evenimentelor ischemice și prevenirea apoptozei celulelor cardiace.

L Carnitina se poate asocia cu tratamentul cardiac convențional cu alte pastile de inima cu rezultate de durată pentru o inimă sănătoasă


L-Carnitina este astăzi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atât de către sportivi, cât și in prevenirea și tratarea unor afecțiuni.

Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului și rinichilor din lisină și metionină, doi aminoacizi esențiali.Carnitina se regăsește printre cele mai bune suplimente alimentare pentru inimă.

L-carnitina îmbunătățește sănătatea inimii după un atac de cord. In timpul unui infarct miocardic, nivelul de L-carnitina este scăzut, iar utilizarea sa ajută în acest tip de afecțiune cardiacă. Cercetările pe l-carnitină au urmărit efectele acesteia asupra metabolismului cardiac, pentru a echilibra nivelul acizilor grași și oxidarea glucozei. Carnitina din Pachetul de Pastile de inima, este de 1000mg si de 90 de capsule.

Unde se găsește L-carnitina?

L-carnitina se găsește în cantități mari în carnea roșie.De asemenea. ca supliment alimentar este utilă pentru îmbunătățirea nivelului de energie al întregului organism, pentru performanțe sportive, precum și ca ajutor în curele de slăbire.

L-carnitina este un cardioprotector esențial în prevenirea afecțiunilor cardiovasculare şi îmbunătățirea funcției cardiace.

Beneficii Platinium CARNITINE 1000 din Pachet Body Line Heart – Suplimente pastile de inima mai sănătoasă și mai puternică:


 • Încetinește îmbătrânirea și pierderea de masă osoasă, evitând șansele crescute de fracturi, osteoporoză, artrită și alte boli ale oaselor.
 • Elimină slăbiciunea musculară.
 • Deoarece rinichii produc L Carnitina, bolile de rinichi pot duce la niveluri scăzute de carnitină în organism.

Astfel se recomandă suplimentarea cu l-carnitină în cazul afecțiunilor renale, pentru a ajuta la refacerea deficitului. Alege pastilele de inima și rinichi.

 • Reduce simptomele bolii vasculare periferice care se manifestă prin scăderea fluxului sangvin la nivelul membrelor inferioare.

Acest fapt duce la ateroscleroză sau rigidizarea arterelor, provocând adesea dureri sau crampe la nivelul picioarelor în timpul mersului sau exercițiillor.

 • Carnitina îmbunătățește mobilitatea.
 • Crește numărul redus de spermatozoizi. Acesta a fost legat de un nivel scăzut de carnitină la bărbați. Astfel suplimentarea cu Pastile de inima cu L-carnitină crește numărul acestora, elimină disfuncțiile erectile și ajută la îmbunătățirea funcției sexuale masculine.
 • Alăptarea în mod natural poate avea ca efect secundar scăderea nivelului de carnitină din corp. Suplimentarea cu l-carnitină ajută la prevenirea deficitului în organism și  implicit la pierderea în greutate .
 • Diabetul zaharat de tip I sau II poate beneficia, de asemenea, de pe urma carnitinei; aceasta ajută diabeticii prin creșterea oxidării glucozei, depozitarea glucozei, precum și preluarea glucozei.

Administrare L Carnitina (pastile de inima) pentru sănătatea inimii:

Consumă 2-4 capsule pe zi, împărțite în 2 doze:

 • o doză la trezire, înainte de micul dejun
 • o doză seara

Suplimentul de L Carnitina pentru inima se poate lua împreună cu suplimentul Arginina 1000 mg.

Platinium ARGININE 1000 mg

 Pastile de inima / Îmbunătățește sănătatea inimii

Arginina este precursorul oxidului nitric care dilată, relaxează și menține elasticitatea vaselor sanguine.

Prin urmare, are un efect pozitiv în reducerea tensiunii arteriale, inclusiv a hipertensiunii pulmonare si coronariene și poate intra în categoria medicamente pentru inimă.

L Arginina 1000

Cum ajută arginina în sănătatea inimii

Administrarea argininei la persoanele cu o circulație perfierică deficitară, are un efect pozitiv. Acest fapt se observă și în cazul persoanelor care au în permanență senzația de mâini și picioare reci și a manifestărilor din sindromul Raynaud.Persoanele cu predispoziție la afecțiuni cardiovasculare din cauza colesterolului mărit pot beneficia și ele de efectul pozitiv al argininei.

Arginina reduce nivelul colesterolului în hipercolesterolemii, previne trombozele (blocarea vaselor de sânge cu cheaguri) și ateroscleroza (depunerile de colesterol pe artere).Amelioreaza fluxul sanguin coronarian și periferic, dilată, relaxează si menține elasticitatea vaselor sanguine.

Mai mult, reduce din manifestările neplăcute ale tulburărilor cardiace precum angina pectoral și cardiopatia ischemică.

PLATINIUM ARGININE 1000 din Body Line Heart – pastile de inimă

Arginina Kyowa® din compoziția Platinium ARGININE 1000, acționează prin creșterea producției de oxid nitric în vasele de sânge, mărind diametrul acestora.Acest lucru duce la o creștere a fluxului de sânge, fără a crește însă tensiunea arterială.Când vasele de sânge se dilată, nivelul de sânge ce ajunge în mușchi și țesuturi crește semnificativ și, prin urmare, o mai mare cantitate de carbohidrați, proteine ​​și diverși hormoni participă la construirea mușchilor.S-a constatat și faptul că, prin administrarea de arginină zilnic, nivelul de insulină al organismului crește cu 20-30%, ceea ce, la rândul său, crește rezistența și masa musculară.

Alte beneficii ale Platinium ARGININE 1000:

√   Sprijină tratarea bolilor renale, desfunda venele si arterele
√   Ajută în afecțiunile intestinale și a stomacului,
√   Ameliorează problemele hepatice si curata sangele si venele.
√   Crește energia sexuală,
√   Previne și chiar este tratament în disfuncția erectilă și sterilitate la bărbați.

Administrare L Arginina pentru inimă sănătoasă

Consumă 2-4 capsule pe zi, împărțite în 2 doze, o doză la trezire înainte de micul dejun și o doză seară. Suplimentul de L Carnitina pentru inima se poate administra împreună cu suplimentul L Arginina.Pentru energia inimii și a întregului organism, alege suplimente pentru inimă de la Body Line® –  Carnitina și Arginina – pastile de inima.

COMANDĂ ACUM SUPLIMENTE PASTIELE DE INIMĂ SĂNĂTOASĂ

Pachetul BODY LINE HEART  conține suplimente alimentare cu pastile de inima. Citește cu atenție informațiile de pe etichete.


*Despre noi: Body Line® este Marca Inregistrată și toate suplimentele Body Line® sunt avizate de Ministerul Sănătății din România.

suplimente pentru inima

Ia măsuri astăzi pentru a reduce riscul de boli de inimă

Bolile de inimă sunt tot mai des întâlnite atât la bărbați, cât și la femei.Pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inimă, poți:

 • Mânca sănătos
 • Fii activ
 • Menține o greutate sănătoasă
 • Renunță la fumat și stai departe de fumul pasiv
 • Controlează colesterolul și tensiunea arterială
 • Bea alcool numai cu măsură
 • Gestionează stresul
 • Foloseste acest pachet de pastile de inima de la Body Line.

Te-ar mai putea interesa:

-25%
-25%
-25%
Gramaj

120 capsule

1 recenzie pentru Pastile de inima – Suplimente ce curata vasele de sange – Body Line Heart

 1. Razvan Marian

  Natural 100%. Capsule mari cu ingrediente active. Nu capsule mici

Adaugă o recenzie

L-CARNITINE 1000

Consuma 2-4 capsule pe zi, impartite in 2 doze,:
- o doza la trezire, inainte de micul dejun,
- o doza seara.

L-ARGININE AAKG 1000

Consumul recomandat este de 2-4 capsule pe zi, impartite in 2 doze:
- o doza la trezire, inainte de micul dejun,
- o doza seara.

 *Produs necertificat antidoping. Non-certified anti-doping product.

Produse recomandate

-44%
-25%
-25%
-44%
-25%
-25%
-51%
Prețul inițial a fost: 80 lei.Prețul curent este: 39 lei.
pastile de inima
Pastile de inima – Suplimente ce curata vasele de sange – Body Line Heart