4 moduri in care creatina iti creste performantele la sala

creatina imbunatateste performantele la sala

Creatina este un supliment popular utilizat pentru imbunatatirea performantei exercitiilor fizice.

Este studiata de aproape 200 de ani si este unul dintre cele mai sustinute stiintific suplimente de pe piata. In plus fata de consolidarea rutinei de exercitii fizice, creatina poate oferi si alte beneficii pentru sanatate. Functioneaza prin cresterea rezervelor de fosfocreatina in muschii dumneavoastra. Aceasta molecula ajuta la producerea de energie pentru contractii musculare de scurta durata.

Modul in care creatina iti imbunatateste exercitiile fizice

PURE CREATINE 1000 - produs in articol Ce este creatina
PLATINIUM CREATINE 1000 de la Body Line®, este un supliment ce conține una dintre cele mai PUTERNICE și INTENSE forme de creatină – CREATINE Creapure®. PLATINIUM 1000 este disponibil la cutie, cu un conținut de 120 capsule. A se consuma 3 capsule inainte cu 30 minute de antrenament.

Beneficiile creatinei

Cea mai comuna si bine cercetata forma de supliment se numeste creatina monohidrat. Noi iti oferim Creatine Monohidrata Creapure® Germania, cea mai cunoscuta forma de creatine.

Multe alte forme sunt disponibile, unele dintre ele fiind promovate ca fiind superioare, desi lipsesc dovezi in acest sens. In forma monohidrata este foarte ieftina si este sustinuta de sute de studii. Pana cand noile cercetari sustin altfel, aceasta pare sa fie cea mai buna optiune.

In concluzie, creatina este un supliment eficient, cu beneficii puternice atat pentru performanta atletica, cat si pentru sanatate. Poate stimula functia creierului, combate anumite boli neurologice, poate imbunatati performantele exercitiilor si poate accelera cresterea musculara.Incercati sa adaugati aceasta substanta naturala la regimul suplimentar pentru a vedea daca functioneaza pentru dumneavoastra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *