fbpx

Afișez 1–12 din 25 de rezultate

Suplimente alimentare sau suplimentele nutritive.

Sute de milioane de persoane din intreaga lume consuma suplimente alimentare, incepand de la vitamine si terminand cu produse pentru slabit.

Suplimentele alimentare (suplimentele nutritionale):

– sunt preparate ce contin vitamine, saruri minerale, carbohidrati sau alte substante cu efect nutritional. Sau fiziologic (fibre, aminoacizi, acizi grasi, extracte vegetale sau animale) si care sunt indicate atunci cand, acestea lipsesc. Sau nu se regasesc intr-o cantitate suficienta in dieta zilnica. Nu se gasesc din diferite motive (sport, lipsa unei alimentatii corespunzatoare, consum prea mare fata de cat se administreaza din alimente). Suplimentele alimentare se comercializeaza sub diferite forme: capsule, tablete, solutii extracte, pudra proteica.

Directiva Uniunii Europeane din 2002 asupra suplimentelor nutritive reglementeza faptul ca acestea trebuie sa fie sigure atat in ceea ce priveste dozajul cat si puritatea. Doar acele produse care si-au dovedit siguranta pot fi comercializate fara prescriptive si care au Avizul Ministerului Sanatatii din Romania. Suplimentele produse de catre Body Line, au acest aviz. Cereti mereu avizul pentru suplimentele alimentare.

Suplimente alimentare pentru sportivi.

Sunt produse destinate cresterii masei musculare si imbunatatirii performantelor fizice. Acestea contin in principal proteine , aminoacizi (taurina, glutamina, carnitina), anumite minerale (Fe, Zn, Cr), substante cu rol stimulant al sistemului nervos (cafeina). Consumul acestor produse trebuie facut doar dupa informarea corecta asupra compozitiei si in general la recomandarea unui specialist (medic sportiv, medic nutritionist, dietetician, antrenor de fitness)
Suplimente alimentare pentru slabit

Sunt o categorie de substante intens folosite in ultima perioada, mai ales de categoriile de varsta 15-30 de ani. Ele contin de regula extracte din plante (acai, aloe, papadie), compusi proteici (L-carnitina). Substante cu rol diuretic sau laxativ, sau substante stimulante ale sistemului nervos (efedrina, cafeina). Desi multe din preparatele prezente pe piata promit scaderi spectaculaose in greutate, majoritatea nu au efectul asteptat. Ci din contra, pot da numeroase reactii adverse: vertij, palpitatii, dureri precordiale, deshidratare. Suplimentele nutritive pentru slabit nu sunt recomandate de catre comunitatea medicala datorita riscului crescut de toxicitate si lipsei eficientei clinice.

Cei ce consuma suplimente nutritive trebuie sa se informeze asupra compozitiei acestora si asupra efectelor adverse. Sa anunte medicul curant daca utilizeaza sau doresc sa utilizeze suplimente nutritive. Consumul de suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie echilibrata ci eventual sa vina ca o completare a unui stil de viata sanatos.

189,00 lei300,00 lei
-23%
292,00 lei 226,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Suplimente pentru diabet

197,00 lei277,00 lei
216,00 lei296,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Culturism – Pachet Best Muscle by BODY LINE

199,00 lei299,00 lei
-23%

Arzatoare de grasimi

Dieta – Pachet Slabit Body Line

292,00 lei 226,00 lei
-20%

Cresterea Masei Musculare

Suplimente culturism – Animal Mega Pak

363,00 lei 290,00 lei
50,00 lei200,00 lei
147,00 lei227,00 lei

Pachete suplimente alimentare

Pachet Osteoporoza Body Line

163,00 lei
64,00 lei