fbpx

Afișez toate cele 9 rezultate

Proteina din zer Whey, este considerata o proteina completa, ce contine toti cei 9 aminoacizi esentiali (BCAA) si un continut redus de lactoza.

Proteina din zer, este folosita de cele mai multe ori de catre culturisti si atleti, deoarece proteinele din zer sunt cele mai eficiente in dezvoltarea masei musculare.

-38%
99,00 lei
226,00 lei

Arzatoare de grasimi

Pure WPC 82% – Proteine Whey

89,00 lei
-29%
140,00 lei 99,00 lei
-23%
375,00 lei 289,00 lei
TRANSPORT GRATUIT
237,00 lei
-17%
300,00 lei 249,00 lei
-14%
173,00 lei

Proteina din zer whey, este un concentrat de proteină din zer ultrafiltrata, ideala pentru cei care doresc sa isi dezvolte masa musculara.

Unul din principalele motive este eficienta ridicata a proteinei din zer, aceasta fiind chiar cea mai potrivită pentru culturism.

Proteina din zer oferă si alte beneficii celor interesati de sport si crestere masa musculara.

Cata proteina din zer ar trebui sa consumam?

Cantitatea zilnica ideala de Whey Protein depinde de cat de multe proteine consumi deja prin alimentatie.

Poti lua intre 1 si 3 portii de proteina Whey, pe zi.

Cine poate lua Whey Protein?

Whey Protein poate fi administrat atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Concentratul de proteine whey, sub formă de pulbere, este supus unui proces de ultrafiltrare, folosind partea solubilă a proteinelor din lapte, izolat prin rafinare și purificare.

PLATINIUM PURE WPC conține peste 82% proteine din zer și toate biofracțiile active din zer.

  • Inclusiv alfa și beta-lactalbumine, imunoglobulinele (IgG), glicomacropeptidele, albumină serică bovină (BSA) și peptide minore (lactoperoxidases, lizozim și lactoferina).
PURE WPC – Whey

Protein Concentrate conține o cantitate mare de aminoacizi cu lanț ramificat, spre deosebire de alte tipuri de proteine​.

Proteinele din zer whey transformate în praf, sunt pline de aminoacizi BCAA – leucina, izoleucina, valina.

Aceasta ajuta la păstrarea țesutului muscular slab între antrenamente sau atunci când ținem dietă, cele mai bune proteine masa musculara.

PLATINIUM PURE WPC este un supliment produs în Spania, sub marca Body Line. 

Insa studiile arata ca proteina din zer poate fi utila şi pentru slabit, scaderea nivelului de colesterol, intarirea sistemului imunitar si vindecarea ranilor.

Concentratul de proteine whey (din zer), sub forma de pulbere, este supus unui proces de ultrafiltrare, folosind partea solubila a proteinelor din lapte, izolat prin rafinare și purificare.

Proteina din zer Whey, este foarte bine absorbita si primeste un scor perfect pe scara valorii biologice, ce masoara cat de bine este absorbita o proteina.

Concentratele au un nivel scazut de lactoza, ceea ce inseamna ca sunt bine tolerate de majoritatea persoanelor sensibile la lactoză.

Lactoza totusi contine oligozaharide care actionează ca factori de crestere, peptide anti-microbiene, prebiotice si functii de reglementare a sistemului imunitar. Este un precursor pentru alte bioactive, cum ar fi lactuloza care formeaza minerale si antioxidanti.

Ce sunt proteinele?

Proteinele sunt macronutrienti esential pentru construirea masei musculare.

Organismul are nevoie de cantitati mari de proteine, iar aceste reprezinta aproximativ 15% din greutatea corporala a unei persoane.

Aceste molecule, joaca roluri importante in organism. Proteina este combustibil pentru muschi, ajuta metabolismul si are efect de crestere a satietatii.

Proteina din zer Whey, se numara printre cele mai populare proteine datorita absorbtiei rapide si a digearii usoare.

Proteina din zer, este o alegere potrivita pentru cei care vor sa obtină cresterea masei musculare si arderea grasimilor. Datorita compozitiilor sale, organismul uman le poate prelucra imediat pentru regenerarea si cresterea masei musculare după antrenament.

Proteina din zer este un mix al urmatoarelor elemente:

- alfa-lactalbumina - beta-lactoglobulina - albumina serica - imunoglobuline

Există o multe beneficii asociate cu un consum regulat al proteinei din zer, iar specialistii in nutritie gasesc constant noi propietati terapeutice ale acesteia.

Beneficii proteina din zer Whey:

✔ o creștere mai mare a proprietăților de stimulare musculară ✔ o acțiune mai rapidă ✔ un conținut redus de grăsimi ✔ un nivel ridicat de proteine

Brand-ul Body Line, are urmatoarele proteine din zer Whey:

  • Pure WPI 100%
  • Pure WPC 82%
  • Platinium Thermogenic Protein  - Proteina din zer Whey