fbpx

Afișez toate cele 9 rezultate

Concentrate proteice –  reprezinta o cale convenabila de a consuma proteine de calitate superioara! Fara un aport suplimentar de grasimi si cu o concentratie controlata de carbohidrati!

Proteina din zer (Concentrate proteice) este de departe cea mai raspandita si  cea mai populara sursa de proteina, datorita profilului excelent de aminoacizi esentiali pe care il contine.

216,00 lei296,00 lei

Arzatoare de grasimi

Pure WPC 82% – Proteine Whey

89,00 lei169,00 lei
-29%
140,00 lei 99,00 lei
227,00 lei307,00 lei
-7%

Concentrate proteice

Gold Standard 100% Whey

152,00 lei269,00 lei
-13%

Concentrate proteice

Whey Protein

84,00 lei294,00 lei
-16%

Concentrate proteice

Pro Whey

58,00 lei238,00 lei

In urma procesului tehnologic, zerul este separat de lapte prin diferite procedee tehnologice rezultand un produs cu o compozitie specifica, diferita in ceea ce priveste cantitatea de proteine, glucide, grasimi si minerale. Pentru ca este foarte rapid digerata, se considera ca cel mai bun moment pentru a consuma concentrate proteice, este in timpul antrenamentului sau imediat dupa antrenament. Respectiv in momentele din zi cand aveti nevoie de energie. Concentratul proteic din zer este bogat in aminoacizi, acestia din urmă fiind foarte usor de absorbit in sange. Cele mai bune concentrate proteice din zer  sunt un furnizor al proteinelor de inalta calitate si puritate, la un pret rezonabil! Care sunt beneficiile pe care la aduc aceste concentrate proteice din zer?         -  sustin eficient cresterea si consolidarea tesutului muscular cu proteine de calitate;         -  furnizeaza un inalt nivel de aminoacizi BCAA;         -  sustin cresterea fortei musculare;         -  faciliteaza productia de proteina musculara;         -  se digera si se asimileaza rapid, iar atunci cand sunt consumate dupa antrenament, actioneaza rapid pentru cel mai puternic efect anticatabolic;         -  nu ingrasa - Concentrate proteice; PLATINIUM PURE WPC conține peste 82% proteine și toate biofractiile active din zer. Pure WPC, contine o cantitate mare de aminoacizi cu lant ramificat (BCAA) spre deosebire de alte tipuri de proteine​. Pure WPC se digera rapid, ceea ce determina o crestere rapida a nivelului plasmatic de aminoacizi si o mai mare sinteza a proteinelor​. WPC 82%, are cantitati neinsemnate de grasimi si carbohidrati in raport cu aportul de nutrienti. Alege concentrate proteice Body Line, pentru dezvoltarea masei musculare de calitate! PLATINIUM PURE WPC CONTINE: Concentrat proteic 82% plus Enzyme Digestive Amino BCAA Glutamina-pura Creatina 6g/100g produs Taurina 2g/100g produs