fbpx

Afișez toate cele 2 rezultate

Batoane proteice

Batoanele proteice sunt ideale pentru a inlocui o masa din zi. Atunci cand nu puteti sa mancati o masa completa. Fie ca sunteti la servici, fie ca sunteti la scoala, este usor sa folositi batoane proteice.

Batoanele proteice te ajuta sa nu iei o hotarare gresita in privinta unei mese din zi, sa nu mergi la fast food pentru a lua o masa rapida si nesanatoasa, cu multe grasimi si multi carbohidrati.

Foloseste mereu un baton proteic cand nu ai la indemana o masa sanataosa.

Batoanele proteice mai pot contine energizante ca si taurina, creatina, arginina, glutamina. Folositi batoanele cu proteine moderat, deoarece ele nu pot substitui o masa completa sau un shake proteic.

Batoanele proteice contin proteine, carbohidrati, vitamine si minerale.

Atunci cand mergi la sala de fitness, este foarte usor sa iei cu tine batoane proteice si sa le consumi inainte de antrenamente cu 30 de minute, sau imediat dupa un antrenament bine facut.

Incearca sa nu consumi batoane cu proteine si carbohidrati seara, deoarece fiind considerate ca o masa completa, totusi contin un numar mare de carbohidrati simplii si complecsi iar acesti carbohidrati pot sa se depuna sub form de grasimi.

Vezi mai jos batoanele cu proteine de la Pro Nutrition, ProNutrition Bar si Protein Bar. Inlocuieste 1-2 mese din zi cu aceste batoane cu proteine pentru a slabi sau adauga 1-2 batoane pe zi pentru a-ti mentine masa musculara. Se pot lua oriunde cu tine: la servici, la scoala, in concediu, in deplasari, etc, etc.