fbpx

Afișez toate cele 4 rezultate

Arginina

Arginina este suplimentul ideal, atunci cand vrei pompare maxima! Ea nu este doar un apreciat vasodilatator, ci si un eficient protector al ficatului.

In timpul antrenamentului, celulele musculare sunt expuse unor sarcini excesive, iar pentru a functiona corespunzator, necesita alimentare continua cu oxigen, energie si nutrienti.

-30%
70,00 lei 49,00 lei
-8%

Aminoacizi

Arginine

49,00 lei 45,00 lei
-11%

Aminoacizi

Arginine Fx

44,00 lei 39,00 lei

Arginina crește productia naturala de oxid nitric, molecula utilizata pentru a creste fluxul sanguin, transportul de oxigen si livrarea de substante nutritive in diferite parti ale corpului nostru.

PLATINIUM ARGININA AAKG 1000 contine Arginina Alfa-Ketoglutarat (cunoscuta si ca AAKG ). 

AAKG este un aminoacid neesential care contribuie in mod semnificativ la producerea de oxid nitric in ficat.

Sportivii spun ca Arginina AAKG, ii ajuta sa duca antrenamentele pentru mai mult timp, cu mai putina durere si rigiditate. Dar si sa dezvolte o masa corporala fara grasimi. Acestia au raportat și sentimentul de “pompare” pe tot parcursul zilei.

Cateva pe care trebuie sa le stii despre Arginina:

– reduce nivelul amoniacului din organism si ficat si se metabolizeaza hepatic in uree, ce se elimina prin urina; – detoxifiant si protector hepatic; – reface ficatul cu steatoza hepatica; – stimuleaza metabolismul energetic al celulei musculare prin participarea la sinteza hepatica a creatinei ce are rol in contractia musculara; – combinati AAKG cu Creatina daca faceti sport, pentru o forta marita si volum muscular; – tot in prospectul argininei este trecut ca ajuta la cresterea masei musculare; – mentine masa musculara si ajuta la sinteza proteinelor; – este precursorul oxidului nitric care dilata si mentine elasticitatea sanguina;

PLATINIUM ARGININA AAKG 1000 ARE O ABSORBȚIE RIDICATĂ ȘI ARE BENEFICII IN:

  • tratarea bolilor renale,
  • a afecțiunilor intestinale și a stomacului,
  • a problemelor hepatice,
  • a crește energia sexuală,
  • prevenirea și tratamentul disfuncției erectile și a sterilității la bărbați.