fbpx

Afișez toate cele 10 rezultate

Aminoacizi

Aminoacizi! Ce reprezinta acestia?

O definitie simpla: aminoacizii sunt “caramizile” cu care se construiesc moleculele proteinelor. Asa cum acest site este constituit din multe pagini, la fel si proteinele sunt compuse din multi aminoacizi.

Fiecare celula a corpului nostru contine aminoacizi si 3/4 din masa solida a corpului e alcatuita din celule proteice care la randul lor sunt constituite din aminoacizi.

-23%
375,00 lei 289,00 lei
TRANSPORT GRATUIT
-30%
70,00 lei 49,00 lei
59,00 lei

Exista 17 aminoacizi, care se impart in esentiali si neesentiali.

Cei 8 aminoacizi esentiali sunt: izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, tiozina, triptofanul, valina.

Pentru culturisti sunt considerati amino esentiali alti 4 amino: glutamina, alanina, arginina, taurina.

Un supliment foarte bun, pentru masa musculara de calitate si definire, este Hydro Amino, hidrolizat din zer, whey amino.

PLATINIUM HYDRO AMINO contine cea mai buna proteina pentru stimularea castigurilor musculare, inainte si după antrenamente.

Datorita vitezei mare de absorbtie în organism a hidrolizatulului proteic din zer, PLATINIUM HYDRO AMINO este suplimentul ideal dupa antrenament, fiind eficient in evitarea distrugerii musculaturii.

Un alt supliment de calitate si esential in pregatirea unui sportiv este Arginina AAKG, tot de la Body Line sau Amino BCAA 8.1.1, produse in Spania si avand Avizul Ministerului Sanatatii din Romania.

PLATINIUM ARGININE AAKG 1000 este un supliment alimentar pre-antrenament (pre-workout), conceput pentru a imbunatati performanta fizică si rezistenta musculara.

Prin administrarea de AAKG zilnic, nivelul de insulină al organismului creste cu 20-30%. Ceea ce la rândul sau, creste rezistenta si masa musculara.

PLATINIUM MEGA AMINOACIZI BCAA 8:1:1, este un supliment ce contine aminoacizi ramificati (BCAA) si vitamina B6. Acestea contribuie la:

  • cresterea masei musculare,
  • recuperarea după antrenamente,
  • plus de energie,
  • ardere a grăsimilor.

Amino 6700 - 400g - aminoacizi praf - probabil singurii aminoacizi liberi din Romania

Ultimul aminoacid de maxima calitate (cand spunem asta, o spunem deoarece ca ingrediente sunt doar amino L-...... Fara proteina concentrata si spunem ca sunt amino). Sunt amino praf, deoarece incapsulati, pretul se dubleaza si ar fi trebuit sa umblam la cantitate si calitate, iar tabletati nu "se lipesc bine".

Te rugam sa citesti mereu eticheta cand cumperi un supliment nutritiv, deoarece, majoritatea aminoacizilor sunt doar dintr-o sursa de concentrat din zer, defapt nu sunt amino liberi.

Alege suplimentele nutritive de la Body Line si scopul tau va fi atins.