Mega Aminoacizi BCAA 8:1:1 de la Body Line. 1000mg/ capsula.

Mega Aminoacizi BCAA 8:1:1

(O recenzie client)

 

Cauti sa-ti cresti masa musculara si sa te recuperezi rapid? PLATINIUM MEGA AMINOACIZI BCAA 8:1:1 te sustine. Cu o formula creata sa creasca masa musculara si rezistenta si sa sprijine o recuperare rapida, dupa antrenament.

BENEFICII:

✔ Recuperare rapida
✔ Anduranta
✔ Stimuleaza sinteza proteinelor
✔ Stimuleaza arderea grasimilor
✔ Sprijina sistemul imunitar
✔ Are efect anti-catabolic

59,00 lei

Mega Aminoacizi BCAA 8:1:1

(O recenzie client)

59,00 lei

Comandă rapidă

 

Cauti sa-ti cresti masa musculara si sa te recuperezi rapid? PLATINIUM MEGA AMINOACIZI BCAA 8:1:1 te sustine. Cu o formula creata sa creasca masa musculara si rezistenta si sa sprijine o recuperare rapida, dupa antrenament.

BENEFICII:

✔ Recuperare rapida
✔ Anduranta
✔ Stimuleaza sinteza proteinelor
✔ Stimuleaza arderea grasimilor
✔ Sprijina sistemul imunitar
✔ Are efect anti-catabolic

PLATINIUM MEGA AMINOACIZI BCAA 8.1.1 este un supliment ce conține aminoacizi ramificați (amino BCAA pret de producator) și vitamina B6, ce contribuie activ la:

  creșterea masei musculare,
  recuperarea după antrenamente,
  plus de energie,
  ardere a grăsimilor.

bcaa 8.1.1, bcaa

Suplimentarea cu aminoacizi esentiali PLATINIUM MEGA AMINOACIZI BCAA te ajută să își păstrezi condiția fizică:

 • Recuperare rapidă – Cel mai mare beneficiu al suplimentării cu BCAA este reducerea febrei musculare de după antrenamente. Apoi urmează o recuperare mai rapidă după efort și creșteri musculare mai rapide si mai mari.
 • Anduranță – Ramificația amino bcaa acționează ca un donator de nitrogen în formarea L-alaninei, care asigură corpului glucoza după ce glicogenul din mușchi a fost epuizat. BCAA ajută la economisirea glicogenului din mușchi, dar și din ficat, sporind, astfel, perioada și intensitatea antrenamentului.
 • Stimulează sinteza proteinelor – Prin sinteza proteinelor se produc creșteri musculare și în absența antrenamentului cu greutăți. Suplimentarea cu BCAA duce la creșterea nivelului hormonilor: hormonul sexual barbatesc, hormon de creștere și insulină.
 • Stimulează arderea grăsimilor – Lanțul ramificat BCAA duce la stoparea creșterii nivelului de grăsime viscerală ce se află sub grăsimea subcutanată și de care este dificil de scăpat.
 • Sprijină sistemul imunitar – Suplimentarea cu BCAA reduce pierderea glutaminei, un aminoacid esențial pentru sistemul imunitar.
 • Efect anti-catabolic –  amino bcaa-ul oprește folosirea proteinelor din mușchi pentru energie, cruțând masa musculara de la degradare.

bcaa 8.1.1, bcaa

Aminoacizii cu catenă ramificată (BCAA 8.1.1) se găsesc, în formula PLATINIUM MEGA AMINO BCAA,  într-un raport de 8:1:1 ( L-leucina: L-valina:L-izoleucina ).

L-leucina

L-leucina este cel mai important aminoacid din cei trei Amino BCAA și este indispensabil pentru organism.

 • contribuie la menţinerea masei musculare,
 • aprovizionează organismul cu energie,
 • previne catabolismul,
 • este eficient în tratarea unor cazuri de encefalopatie hepatică,
 • are efect asupra neurotransmiţătorilor cerebrali și astel previne efecte secundare neurologice ale bolilor cronice de ficat.
 • aminoacizi bcaa pentru super masa musculara fara grasimi

Din punct de vedere al concentraţiei în ţesutul muşchilor scheletici, L-leucina este al patrulea aminoacid, constituie 8% din structura proteinelor și intervine în numeroase reacţii chimice.

L-Valina

L-Valina este un aminoacid esenţial, cu rol important în formarea proteinelor.

Organismul uman are nevoie de L-Valina pentru că:

 •  are efect stimulant, necesar în metabolismul muscular,
 •  produce şi întreţine ţesutul muscular,
 •  stochează glicogenul la nivelul muşchilor, furnizând energie,
 •  ajută la repararea mușchilor,
 •  ameliorează stările de nervozitate,
 •  tratează insomnia,
 •  previne catabolismul,
 •  crește rezistenţa la efort prelungit.

L-Izoleucina

L-Izoleucina arde excesul de grăsime şi oferă  energie pentru exercițiile de mare intensitate.

Leucina, izoleucina și valina sunt trei aminoacizi care constituie jumătate din aminoacizii esențiali ai proteinelor corpului și 14% din aminoacizii mușchiului scheletic.

Persoanele active au o nevoie mai mare de suplimentare cu aminoacizi pentru a susține efortul fizic intens, pentru a crește performanța, pentru a îmbunătăți recuperarea de după exercițiile fizice şi pentru a accelera recuperarea musculară.

Vitamina B6

 Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului, la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

Suplimentarea cu aminoacizi BCAA nu are efecte secundare.

Cate grame de MEGA AMINO BCAA 8.1.1 se iau pe zi?

Portia zilnica de MEGA AMINO BCAA este de 5 grame (5 CAPSULE).

Atentie: formula 8:1:1 este cea mai benefica.

Administrare

Recomandăm consumul de PLATINIUM MEGA AMINO BCAA pret de producator:

 •  înainte de antrenamet – 5 capsule
 •  după antrenament – alte 5 capsule.

MEGA AMINO BCAA sunt cei mai buni aminoacizi BCAA de pe piata, avand o concentratie de 1000mg/capsula.

Prezentare suplimente aminoacizi

PLATINIUM MEGA AMINO BCAA are un conținut de 120 capsule, echivalentul a 24 de porții.

Amino BCAA pret – 59 lei

 


** MEGA AMINO 8.1.1 este un supliment alimentar. Citește cu atenție informațiile de pe ambalaj.


*** Despre noi: Body Line® este Marca Inregistrata si toate suplimentele acestui brand, Body Line®, sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

 

BLOG

5 Beneficii dovedite ale aminoaciziilor BCAA

Există 20 de aminoacizi diferiți care alcătuiesc miile de proteine ​​diferite din corpul uman.

Nouă dintre cei 20 sunt considerați aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că nu pot fi produși de corpul tău și trebuie obținuți prin dieta ta.

Dintre cei nouă aminoacizi esențiali, trei sunt aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA): leucina, izoleucina și valina.

„Lanț ramificat” se referă la structura chimică a BCAA, care se găsesc în alimentele bogate în proteine, cum ar fi ouăle, carnea și produsele lactate. Sunt, de asemenea, un supliment alimentar popular vândut în principal sub formă de pulbere.

Iată cinci beneficii dovedite ale BCAA.

1. Creșteți creșterea musculară
Una dintre cele mai populare utilizări ale BCAA este de a crește creșterea musculară.

BCAA leucina activeaza o anumita cale in organism , care stimulează sinteza proteinelor musculare, care este procesul de luare musculare (1Sursă de încredere, 2Sursă de încredere).

Într-un studiu, persoanele care au consumat o băutură cu 5,6 grame de BCAA după antrenamentul de rezistență au avut o creștere cu 22% mai mare a sintezei proteinelor musculare comparativ cu cei care au consumat o băutură placebo (3Sursă de încredere).

Acestea fiind spuse, această creștere a sintezei proteinelor musculare este cu aproximativ 50% mai mică decât cea observată în alte studii în care oamenii au consumat un shake proteic din zer care conține o cantitate similară de BCAA (4Sursă de încredere, 5Sursă de încredere).

Proteina din zer conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru construirea mușchilor.

Prin urmare, în timp ce BCAA pot crește sinteza proteinelor musculare, nu o pot face la maximum fără ceilalți aminoacizi esențiali, cum ar fi cei care se găsesc în proteina din zer sau în alte surse complete de proteine ​​(6Sursă de încredere, 7Sursă de încredere).

Rezumat BCAA joacă un rol important în construirea mușchilor. Cu toate acestea, mușchii dvs. necesită toți aminoacizii
esențiali pentru cele mai bune rezultate.

2. Scăderea durerii musculare
Unele cercetări sugerează că BCAA pot ajuta la scăderea durerii musculare după un antrenament.

Nu este neobișnuit să vă simțiți răni o zi sau două după un antrenament, mai ales dacă rutina dvs. de exerciții este nouă.

Această durere se numește durere musculară cu debut întârziat (DOMS), care se dezvoltă la 12 până la 24 de ore după efort și poate dura până la 72 de ore (8Sursă de încredere).

Deși cauza exactă a DOMS nu este înțeleasă în mod clar, cercetătorii cred că este rezultatul unor mici lacrimi în mușchi după exerciții (9Sursă de încredere, 10Sursă de încredere).

S-a demonstrat că BCAA scade leziunile musculare, ceea ce poate ajuta la reducerea lungimii și severității DOMS.

Mai multe studii arată că BCAA scad defalcarea proteinelor în timpul exercițiului și scad nivelurile de creatin kinază, care este un indicator al deteriorării musculare11Sursă de încredere, 12Sursă de încredere, 13Sursă de încredere)

Într-un studiu, persoanele care au completat cu BCAA înainte de un exercițiu de genuflexiune au prezentat DOMS redus și oboseală musculară comparativ cu grupul placebo (14Sursă de încredere).

Prin urmare, suplimentarea cu BCAA, mai ales înainte de exercițiu, poate accelera timpul de recuperare (15Sursă de încredere, 16Sursă de încredere).

Rezumat Suplimentarea cu BCAA:

-poate reduce durerea musculară prin reducerea leziunilor musculare exercitate.

3. Reduceți oboseala exercitării
La fel cum BCAA-urile pot ajuta la scăderea durerii musculare din exerciții fizice, ele pot contribui, de asemenea, la reducerea oboselii provocate de efort.

Toată lumea experimentează oboseala și epuizarea de la exerciții la un moment dat. Cât de repede obosiți depinde de mai mulți factori, inclusiv intensitatea și durata exercițiului, condițiile de mediu și nivelul dvs. de nutriție și stare fizică (17Sursă de încredere).

Mușchii dvs. utilizează BCAA în timpul exercițiului, determinând scăderea nivelului din sânge. Când nivelurile sanguine de BCAA scad, nivelurile de aminoacizi esențiali triptofan din creier crește (18Sursă de încredere).

În creier, triptofanul este transformat în serotonină, o substanță chimică a creierului care se crede că contribuie la dezvoltarea oboselii în timpul efortului (19Sursă de încredere, 20Sursă de încredere, 21Sursă de încredere).

În două studii, participanții care au completat cu BCAA și-au îmbunătățit concentrarea mentală în timpul exercițiului, care se crede că ar rezulta din efectul de reducere a oboselii BCAA (22Sursă de încredere, 23Sursă de încredere).

Cu toate acestea, este puțin probabil ca această scădere a oboselii să se traducă în îmbunătățiri ale performanței la efort (24Sursă de încredere, 25Sursă de încredere).

Rezumatul BCAA poate fi util în
scăderea oboselii induse de efort, dar este puțin probabil să îmbunătățească
performanța la efort .

4. Prevenirea irosirii musculare
BCAA pot ajuta la prevenirea pierderii sau deteriorării mușchilor.

Proteinele musculare sunt în mod constant defalcate și reconstruite (sintetizate). Echilibrul dintre defalcarea proteinelor musculare și sinteză determină cantitatea de proteine ​​din mușchi (26Sursă de încredere).

Pierderea sau descompunerea musculară are loc atunci când descompunerea proteinelor depășește sinteza proteinelor musculare.

Pierderea musculară este un semn de malnutriție și apare cu infecții cronice, cancer, perioade de post și ca parte naturală a procesului de îmbătrânire (27Sursă de încredere).

La om, BCAA reprezintă 35% din aminoacizii esențiali găsiți în proteinele musculare. Acestea reprezintă 40% din totalul aminoacizilor necesari de corpul dumneavoastră (28Sursă de încredere).

Prin urmare, este important ca BCAA și alți aminoacizi esențiali să fie înlocuiți în perioadele de pierdere a mușchilor pentru a-l opri sau pentru a încetini progresia acestuia.

Mai multe studii susțin utilizarea suplimentelor BCAA pentru inhibarea descompunerii proteinelor musculare. Acest lucru poate îmbunătăți rezultatele în materie de sănătate și calitatea vieții în anumite populații, cum ar fi persoanele în vârstă și cele cu risipa de boli precum cancerul.

Rezumat Administrarea suplimentelor de BCAA
poate preveni descompunerea proteinelor la anumite populații cu irosire musculară .

5. Beneficiați persoanele cu afecțiuni hepatice

BCAA pot îmbunătăți sănătatea la persoanele cu ciroză, o boală cronică în care ficatul nu funcționează corect.

Se estimează că 50% dintre persoanele cu ciroză vor dezvolta encefalopatie hepatică, care este pierderea funcției creierului care apare atunci când ficatul nu este capabil să elimine toxinele din sânge (32Sursă de încredere).

În timp ce anumite zaharuri și antibiotice sunt pilonii de tratament pentru encefalopatia hepatică, BCAA pot beneficia și persoanele care suferă de boală (33Sursă de încredere, 34Sursă de încredere).

O analiză a 16 studii, incluzând 827 de persoane cu encefalopatie hepatică, a constatat că administrarea suplimentelor de BCAA a avut un efect benefic asupra simptomelor și semnelor bolii, dar nu a avut niciun efect asupra mortalității (35Sursă de încredere).

Ciroza hepatică este, de asemenea, un factor major de risc pentru dezvoltarea carcinomului hepatocelular, cea mai frecventă formă de cancer hepatic, pentru care suplimentele BCAA pot fi de asemenea utile (36Sursă de încredere, 37Sursă de încredere).

Mai multe studii au arătat că administrarea suplimentelor BCAA poate oferi protecție împotriva cancerului hepatic la persoanele cu ciroză hepatică (38Sursă de încredere, 39Sursă de încredere).

Ca atare, autoritățile științifice recomandă aceste suplimente ca o intervenție nutrițională pentru bolile hepatice pentru a preveni complicațiile (40Sursă de încredere, 41 ).

Rezumatul suplimentelor de BCAA poate
îmbunătăți rezultatele asupra sănătății persoanelor cu boli de ficat, protejând în același timp și
împotriva cancerului hepatic.

Alimente bogate în BCAA
BCAA se găsesc în alimente și suplimente de proteine întregi .

Obținerea BCAA din surse complete de proteine ​​este mai benefică, deoarece conțin toți aminoacizii esențiali.

Din fericire, BCAA-urile se găsesc din abundență în multe alimente și suplimente de proteine ​​întregi. Acest lucru face ca suplimentele BCAA să fie inutile pentru cei mai mulți, mai ales dacă deja consumați suficiente proteine ​​în dieta dvs. (42Sursă de încredere).

Consumul de alimente bogate în proteine ​​vă va oferi, de asemenea, alte substanțe nutritive importante de care lipsesc suplimentele BCAA.

Cele mai bune surse alimentare de BCAA includ:43Sursă de încredere):

Alimente Mărimea porției BCAA
Carne de vită, rotundă 3,5 uncii (100 grame) 6,8 grame
Piept de pui 3,5 uncii (100 grame) 5,88 grame
Pulbere de proteine ​​din zer 1 lingură 5,5 grame
Pulbere de proteine ​​din soia 1 lingură 5,5 grame
Conserve de ton 3,5 uncii (100 grame) 5,2 grame
Somon 3,5 uncii (100 grame) 4,9 grame
piept de curcan 3,5 uncii (100 grame) 4,6 grame
Ouă 2 oua 3,28 grame
branza parmezan 1/2 cană (50 grame) 4,5 grame
1% lapte 1 cană (235 ml) 2,2 grame
iaurt grecesc 1/2 cana (140 grame) 2 grame

Rezumat Multe alimente bogate în proteine
conțin cantități mari de BCAA. Dacă consumați suficiente proteine ​​în dieta dvs.,
este puțin probabil ca suplimentele BCAA să ofere beneficii suplimentare.

Linia de final
Aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA) sunt un grup de trei aminoacizi esențiali: leucina, izoleucina și valina.

Sunt esențiale, adică nu pot fi produse de corpul tău și trebuie obținute din alimente.

S-a demonstrat că suplimentele BCAA construiesc mușchi, scad oboseala musculară și ameliorează durerea musculară.

De asemenea, au fost folosite cu succes într-un spital pentru a preveni sau încetini pierderea musculară și pentru a îmbunătăți simptomele bolilor hepatice.

Cu toate acestea, deoarece majoritatea oamenilor primesc o mulțime de BCAA prin dieta lor, suplimentarea cu BCAA este puțin probabil să ofere beneficii suplimentare.

Cumpărați online pentru suplimente BCAA

 

Capsule

120

L-Leucine

4 g / 5 capsule

L-Valine

0,5 g / 5 capsule

L-Isoleucine

0,5 g / 5 capsule

Vitamina B6

0,63 g / 5 capsule

1 recenzie pentru Mega Aminoacizi BCAA 8:1:1

 1. Atodiresei marcel

  Bine ca ati primit stoc ca nu mai era o luna. Sunt foarte buni. Recomand aminoacizii BCAA de la Body Line.
  Sunt 8:1:1, nu 2:1:1 sau 4:1:1 si sunt de 1000 mg.

Adaugă o recenzie

PLATINIUM MEGA AMINO BCAA

Se recomandă consumul astfel: 

- înainte de antrenamet – 5 capsule
- după antrenament – alte 5 capsule.