13 alimente care conțin proteine

alimente care contin proteine

Alimente care conțin proteine

Probabil auzi frecvent despre cât de important este să consumi proteine în alimentația zilnică. Adevărul este că trebuie să existe echilibru în toate, inclusiv în ceea ce privește valorile nutriționale ale meselor pe care le servești în cursul unei zile. O alimentație bogată în proteine vine la pachet cu o multitudine de beneficii, iar cele ce vizează aspectul fizic nu sunt de trecut cu vederea.

Recomandăm consumul moderat de proteine atât celor care au ca obiectiv construirea mușchilor, cât și celor care doresc să scadă în greutate. Privarea organismului de acești nutrienți este un prim pas greșit pe care mulți îl fac atunci când doresc să slăbească. Este esențial echilibrul pentru că acesta dictează o sănătate optimă.

Legume care conțin proteine

Responsabile de transportarea mineralelor și a vitaminelor în sange, fără o absorbție imediată după ce sunt ingerate, proteinele se regăsesc într-o varietate de alimente care conțin proteine ce pot fi consumate cu încredere.

Desigur, acestea sunt doar câteva alimente care conțin proteine sau mai mult sau mai puțin bogate în proteine. Este foarte important să fie consumate echilibrat, indiferent de scopul avut în vedere – ca arzatoare de grasimi sau în construcția de masă musculară.

Tipurile de carne cu cel mai mare procent de proteine

Dovezi solide arată că consumul de mai multe proteine ​​și mai puține grăsimi și carbohidrați vă poate ajuta să pierdeți în greutate prin reducerea apetitului și împiedicând încetinirea metabolismului.

Pentru a pierde in greutate fara a simti foame, selecteaza alimente bogate in proteine ​​care ofera cea mai mare satietate pentru cele mai putine calorii.

Cum poți face asta? Prin alegerea alimentelor cu un „procent de proteine” ridicat. Acest procent vă spune cât de mult din caloriile unui aliment provin din proteine, spre deosebire de grăsimi și carbohidrați.

Credem că selectarea cărnii și fructelor de mare cu procente de proteine ​​de 35% sau mai mult de cele mai multe ori poate fi de mare ajutor pentru o pierdere sănătoasă în greutate. În general, bucățile mai slabe de carne au procente de proteine ​​mai mari decât bucățile grase.

Fiind în necunoștință de cauză, mulți ajung să ingereze o cantitate mai mare decât cea necesară din alimente, dar și din administrarea de suplimente, respectiv băuturi energetice care promit performanțe ridicate la nivelul masei musculare. Este și motivul pentru care încurajăm, înainte de toate, o alimentație corespunzătoare și abia apoi completarea acesteia cu suplimente pe bază de proteine, însă în doze controlate. De altfel, produsele care se regăsesc în magazinul nostru vin cu instrucțiuni clare de administrare.

Remodelarea corporală, indiferent că este vorba despre slăbire sau construirea mușchilor, este un proces de durată, deci perseverența este cuvântul cheie. Rolul proteinelor nu trebuie subestimat, însă nici excesul nu este bun. Alimente precum cele mai sus menționate nu trebuie să lipsească din mesele zilnice, iar la nevoie este ideală completarea cu suplimente de calitate. Desigur, în cazul antrenamentelor sportive ce au ca țintă remodelarea corporală acestea din urmă trebuie administrate constant, înainte sau după exerciții, după caz.

-25%
-50%
-50%
-25%
-25%
-25%
-33%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *